Leclerc már vissza sem fogja magátSanti írta: Ez a jelenet tökéletesen összefoglalja a Ferrarit 10 másodpercben.![]()
https://www.youtube.com/shorts/nCoxNLdUSaE

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. március 18., kedd 9:27
Leclerc már vissza sem fogja magátSanti írta: Ez a jelenet tökéletesen összefoglalja a Ferrarit 10 másodpercben.![]()
https://www.youtube.com/shorts/nCoxNLdUSaE
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 17., hétfő 20:48
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 16., vasárnap 19:45
Köszi, ezzel elleszek egy darabig úgy nézemh3x0r írta:
https://www.f1-tempo.com/
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. március 16., vasárnap 19:09
Ezen a hetvegen ugy a pilotak, mint a csapatok is hibat hibara halmoztak. Akar az idomeron nezzuk a gyors koroket, akar a futamot. Norrisek percekig beszeltek, hogy mikor kene cserelni, milyen szituban mit csinaljanak, majd szepen mindketten kicsusztak. Vegul ezek utan Norris dontotte el, hogy o bizony kimegy, ugy emlekszem a szerelok csak ezutan indultak el.wZoLee7 írta: A ferrarinak egy hard reset kellene. Az ilyen szituknál megnézni, hogy miért nem csinálták azt amit kellett, mi vezetett ahhoz h mentek +1 vagy 2 kört sc mögött mire rájöttek, hogy pitelni kellene.
Maximum a szurkoloknak, a hetvege elott a Ferrarinal arrol beszeltek, hogy mindharom nagy elottuk van.wZoLee7 írta: Nyilván az autó olyan amilyen, szerencsétlen pilóták is elhitték a tesztek alapján, aztán szombaton szembe csókolt a valóság.
Ezek a radio bejatszasok olyanok voltak, mintha a Netflixesek lettek volna a kozvetites vezerlotermeben. Parszor felkerult netre 1-1 pilota osszes beszelgetese a mernokevel futam kozben, azok is hasonloak voltak. Verstappen is sokszor lebassza a mernoket, hogy ne beszeljen hozza kanyar kozben. Itt nem lattam semmi kulonoset a Ferrariknal.wZoLee7 írta: Az is beszédes volt h bejátszották a sok rádiózást aminek nbagy része arról szólt h haszontalan infókat adnak a pilótáknak amit maguktól is tudnak de elismétlik még 3x. Biztos vagyok benne, hogy a technika és a személyzet is összeérik majd versenyről-versenyre egyre jobban
Erdemes mindenre rakattintani, eleg sok opcio van.wZoLee7 írta: Valaki talált top speed adatokat a futamról? Én csak az avg-t láttam, de az sokat nem árul el. Kíváncsi vagyok, mert az utolsó szektor a ferrarinak totál nem ment, a mclarenek voltak ott nagyon erősek, de gondolom az egyenesekben is azok mentek a legjobban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 16:15
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 16., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 16., vasárnap 15:35
Igen, 2007 ota mi a jovo evre keszulunk.RaúlCF írta: kicsit olyan volt ez a ferka mint amit pletykáltak off season alatt. dobták nagyjából az évet és 26os új szabályokra készülnek inkább.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 16., vasárnap 13:57
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. március 16., vasárnap 13:00
Hamilton anno ennyit tesztelt F1-es autot az elso hetvegeje elott:babaking írta: Esetleg lehetne hagyni egy kicsivel több tesztet. Ugye van a szabály, hogy bizonyos számú szabadedzésen a 3. pilótának kell vezetni, meg van a rookie teszt és ennyi. Ha nem állsz addig csapat alkalmazásában akkor effektive másfél napod van megtanulni. Az semmi, figyelembe véve, hogy mekkora ugrás van az f2 és az f1 között. Hamilton is nyilatkozta, hogy furcsa és nem érzi az autót, akkor egy rookie mit mondjon?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 16., vasárnap 11:44
de honnan tudjuk, hogy többet hozott ma ki a red bullból mint ami benne van? Szerintem messze nem annyival gyengébb az az autó mint azt sokan itt gondoljátok. Lawson kuka, egy Pereznél is gyengébb pilóta, de ezt tavaly is tudtuk, idénre nem fejlődhetett annyit. A red bull bőven 2. erő, ma annyi történt hogy kijöttek Verstappen esős kvalitásai, nem az autóból hozott ki többet, egyszerűen annyival jobb esőben kb mindenkinél, hogy a marcivel is itt tudott volna menni. Amikor jött egy hosszabb szárazabb etap le is maradt 15+ mp-re. Meglátjuk mi lesz a kövi pár futamon, de nagyon meglepődnék ha 1-2 jobb teljesítménytől eltekintve (mert a ferrari nem lehet mindig ennyire szar) ugyan ezt néznénk egész évben.Santi írta: Szerintem továbbra sem kell nagy következtetéseket levonni az egész szezonra nézve egy versenyből. Főleg egy ilyen félutcai pályán, eléggé speciális körülmények között, hidegben, félig esőben, erősen szeles időben, semmilyen szempontból nem volt optimális.
A Ferrari teljesítményét persze ez nem magyarázza, próbáltam az időmérőt azzal védeni, hogy biztos az esőre készülnek, de kiderült, hogy tényleg csak ennyi ment erőből.
Ha bejönnek mondjuk 4-5-be, akkor azt mondom fogjuk a pályára és a körülményekre, de ez több annál.
A Mclaren előny az szerintem pályától függetlenül boríték az első pár versenyen, Max meg megint többet hozott ki belőle, mint ami papíron benne volt, tavaly is ez volt a legnagyobb erőssége, hogy akkoris odaért az elejébe és az elhozható legtöbb pontot elhozta, ha gyengélkedett a csapat. Oké, hogy ölébe pottyant a 2. hely most, de ő volt ott megint velük, nem Russell, Lerclerc vagy bárakárki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 16., vasárnap 11:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 16., vasárnap 10:25
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 16., vasárnap 10:23
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 16., vasárnap 10:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 9:30
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 16., vasárnap 9:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 16., vasárnap 8:45
az megvan ugye, hogy Leclerc megelőzte Őt és utána még Piastri is? Itt nem sok múlt a pilótákon, sokkal inkább az autó és a csapat egy hulladék.magnus666 írta:inkább arsenalja, mindig ott vannak tűzközelben, de egy leicester is előbb lesz bajnok mint őkrealistahuni írta:
Az F1 man unitedja. Még a színek is stimmelnek.![]()
![]()
On: tetszett, ahogy Hamilton lebaszta a mérnökét, Sainz is megtette párszor, remélem az angolra jobban fognak hallgatni már a neve miatt is. Leclerctől jött a szokásos hiba, Hamilton felszedte a lepattanót, amint megszokja a Ferrarit 40 évesen be fogja árazni a monacóit![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 16., vasárnap 8:23
Milyen lepattanot szedett fel?magnus666 írta: Hamilton felszedte a lepattanót, amint megszokja a Ferrarit 40 évesen be fogja árazni a monacóit
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. március 16., vasárnap 8:19
inkább arsenalja, mindig ott vannak tűzközelben, de egy leicester is előbb lesz bajnok mint őkrealistahuni írta:Az F1 man unitedja. Még a színek is stimmelnek.Ferrari odatette a mait is![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 16., vasárnap 8:07
Az F1 man unitedja. Még a színek is stimmelnek.Ferrari odatette a mait is
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem