Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 10:28

ruger írta: Amúgy elég régóta olvasom a fórumot napi szinten, és semmi bajom a kulturált kritikával, de aki kreténez, agyalágyultoz... stb egy Realos játékost az szerintem a hozzászólót minősíti, és ezt nem engedném. Nem vagyok egy nagy FB-os de az ottani Real Madrid csoportban ki van mondva hogy a csapatot vagy játékost durván szidó hozzászólást azonnal törlik.
Az embert magát is törölni kéne, nem? :coffee:
Máshogy kérdezem: aki kretén, agyalagyult és ostoba, azt milyen virágnyelven szabadjon korulirni, hogy mást - tőle teljesen független! :lol: - személyt ne sértésnek es bantsanak a betűk? :lol:

Kicsit uncsi már ez a joemberkedes meg pihepuhaskodas.
Nem tetszik? Ne olvasd. Ne menj oda. Ne szólj bele. De ne akarj mást megváltoztatni, csak mert neked az úgy épp jobb lenne.
Ha valaki átlépi a megengedett szintet, majd vannak moderátorok, és lesz vmi. De én se mondom másnak,hogy ki hogy vagy hogy ne írjon vagy mit és mit ne csináljon.

Binicius meg egy ostoba kretén, minden meccsen látjuk.
Nem tudom ki adta neki anno ezt a nevet b-vel, de abszolút telitalálat. Azt hiszem senki nem halt még bele, ha a tudta nélkül máshogy írták a nevét.
thereisonly1ronaldo

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 16., vasárnap 10:24

tegnap nagyon nem volt valami rendben. a kémia kezd megkopni közte és Jude között is. mintha kerülték volna egymás tekintetét is a pályán.
egy alkalommal még a brazil barátunk be is szólt Bellinek. odaszúrt neki, hogy "na most mi van, állj fel" miután az angol elveszített egy párharcot, és a földre került.

eddig a maradása és megnevelése mellett voltam, de be kell látnom, hogy ez lehetetlen küldetés... :|

off:

hehe, neked amúgy derogál leírni Vini nevét normálisan? engem is zavar, ahogy a Real Madrid hetese nyomja az elmúlt hónapokban, de az általad használt "nickname" ennél sokkal jobban irritál. és stílus ahogy beszélsz róla kb. NSO szint.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 10:22

Én azért látok jó adag felelősséget ebben az edzői stáb és a vezetőség részéről is, de jó pár játékos teljesítménye is minimum hullámzó. Igazságtalanság lenne Viniciust kikiáltani mint fő felelőst.
Viszont egyre nehezebb nem észrevenni, hogy nélküle mintha jobb lenne a kémia. Viszont ez erősen szubjektív, TV-n keresztül érzékelt dolog nálam.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 16., vasárnap 10:21

En ugy vagyik vele, hogy ha carlo maradna, akkor vinit eladnam jo penzert. Ha jonne xabi, akkor nem adnam el. Akkor kíváncsi lennék arra, hogy esetleg más rendszerben, uj edző boost al mit es hogy jatszik. Kíváncsi lennék rá. Buta és idegesítő, de még mindig életveszély, a maga kiismerhetetlen, labilis stilusa miatt. A viselkedése (javulás kizàrt) az egyértelműen menthetetlen, így az engem nem is érdekelne, nekem a játéka számít.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ruger
Kedvenc játékosaid: R9 ,Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ruger » 2025. március 16., vasárnap 10:17

Amúgy elég régóta olvasom a fórumot napi szinten, és semmi bajom a kulturált kritikával, de aki kreténez, agyalágyultoz... stb egy Realos játékost az szerintem a hozzászólót minősíti, és ezt nem engedném. Nem vagyok egy nagy FB-os de az ottani Real Madrid csoportban ki van mondva hogy a csapatot vagy játékost durván szidó hozzászólást azonnal törlik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 10:00

Sztem a játék képe és az eredmények magukért beszélnek. Még most ha talán csak kicsi a mintavétel is, de már egyértelmű.
Sokan csak azért nem merik ezt leírni/elhinni vagy meglátni, mert egy eddig alap-, és huzoemberrol van szó.

De én még emlékszem azokra az évekre, amikor nem teljesítmény, hanem név alapján játszhatott valaki, nem szeretném újra átélni, még egyszer már nem tudnám elviselni, le kellene akkor adnom végleg a mezt a szertárba.

A kérdés,hogy binicius tud e változtatni magán és a játékán?
Eddig a legkisebb szemernyi jelét sem mutatta,hogy o a saját fejével vmit felfog, megért és változtat rajta.
Milyen alapon higgyem akkor el, hogy ezek után, idén, vagy jövőre jobb lesz? Egy 25 éves játékosról van szó, a nagy szerződése előtt, amit meg is fog kapni, miért változtatna/változna?
Ráadásul bappe akarva akaratlanul beárazza hétről hétre, mi is az igazi minőség támadásban, most már szemtől szembe személyesen minden nap.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 9:44

hehetheoriginal írta: Tehát binicius legalább 4 emberrel baszik ki (bappe, beli, rodri és brahi) és teszi őket tönkre teljesítményben és idegileg is, és mivel tanulta a focit és nem zsigerből jön, ezért egymaga bassza szét/akasztja meg a támadójátékunkat.
Ezt így elolvasva lehet azért túlzás mindent is a nyakába varrni :mrgreen:
Akkor úgy módosítanék, hogy jobb lenne, ha az első hármasból gyakrabban jönnének vissza a KP-ra, szembe a labdával, és kevesebbet várnák a kiugratásokat, védőkkel a nyakukon, messze a labdakihozataltól. Azt már mindenkikre rábízom, hogy szerinte melyik támadónk csinál legkevesebb ilyen mozgásokat.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 9:28

Tehát binicius legalább 4 emberrel baszik ki (bappe, beli, rodri és brahi) és teszi őket tönkre teljesítményben és idegileg is, és mivel tanulta a focit és nem zsigerből jön, ezért egymaga bassza szét/akasztja meg a támadójátékunkat. :lol:

Ezek után garantált az uj sokéves gigaszerződés :kalapos:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 9:15

hehetheoriginal írta: hogy belingem trendel szépen nálam ebbe az irányba
Szerintem az ő játékának sem tesz jót a jelenlegi Vinicius a csapatban, rendkívül frusztráló lehet számára is a sok feleslegese labdacipelés, játék megakasztása, hatékonyság erős visszaesése, na meg a teátrális gesztusok is. Tegnap jobb volt, főleg az első félidőben, a másodikra már látványosan elfáradt, de legalább küzdött még akkor is.
Jobban néz ki sokkal mikor a szélsők nem csak a vonal mellett, támadásra koncentrálnak, hanem többet mozognak vissza a pálya közepe felé, és akkor Jude sem egyedül őrlődik a KP támadó részén.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 9:02

nuevo_ericco írta:
ruger írta: Az lesz a nagy baj, ha eladják, akkor nem marad a fórumnak más pörgős topic, mint a politika, elektronika.. 😁
Ha régi motoros lennél, tudnád, hogy a fórum mindig megtalálja áldozatát :mrgreen:
Pont akartam írni, hogy belingem trendel szépen nálam ebbe az irányba.
Egyre szarabb meccsről meccsre.

Nem kell aggódni, lesz binicius után is más, aki gyenge láncszem és a kidobásra mellett lehet ervelni

De sajnos még évekig itt fog rohadni a hetes számú..
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 8:53

ruger írta: Az lesz a nagy baj, ha eladják, akkor nem marad a fórumnak más pörgős topic, mint a politika, elektronika.. 😁
Ha régi motoros lennél, tudnád, hogy a fórum mindig megtalálja áldozatát :mrgreen:

ruger
Kedvenc játékosaid: R9 ,Isco

HozzászólásSzerző: ruger » 2025. március 16., vasárnap 8:46

Az lesz a nagy baj, ha eladják, akkor nem marad a fórumnak más pörgős topic, mint a politika, elektronika.. 😁

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 15., szombat 22:38

ToniKroos írta:
ELSiete írta:

Már hogy érted nem volt középen? Mikor kontranal kb. üresben várják bent a lasztit, de egy egyenest nem tud a labdába rúgni? Vagy amikor szintén jó helyre befut Mbappé, várja a labdát, de ő a sima passz helyett külivel passzol ami az ellenfélig jut el? Nem esek hasra tőle, hogy a 90 percet játszó, fáradt Foythot megfutotta párszor. Kritikus helyzetben megint rosszul döntött.
De ez már nagyon gáz amit leműveltek. Mintha csak ő rontana passzokat. Valverdének amit letett azzal mi van? Vagy Ardanak amit Ardanak? De nem is megyek bele, ha egész meccsen 1 passzt elrontana, akkor is tuti azon dühöngenétek.
Rodrygo ott volt a baloson, elvileg ilyenkor konstans jó játék szokott lenni. Se jó játékot, se jó teljesítményt nem láttam.
egy világlegjobbaranybogyósa friss csereként nem tud hozzàrakni a játékhoz szinte semmit és ugyanúgy mozog mint azok akik már 1 órája futnak.... Sztem is hagyjuk...

A lényeg (még mindig) az, h SOKKAL többet érünk azzal a 3-400millióval mint vele. Csak ennyi
szuperliga.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 15., szombat 22:20

ToniKroos írta:
ELSiete írta:

Már hogy érted nem volt középen? Mikor kontranal kb. üresben várják bent a lasztit, de egy egyenest nem tud a labdába rúgni? Vagy amikor szintén jó helyre befut Mbappé, várja a labdát, de ő a sima passz helyett külivel passzol ami az ellenfélig jut el? Nem esek hasra tőle, hogy a 90 percet játszó, fáradt Foythot megfutotta párszor. Kritikus helyzetben megint rosszul döntött.
De ez már nagyon gáz amit leműveltek. Mintha csak ő rontana passzokat. Valverdének amit letett azzal mi van? Vagy Ardanak amit Ardanak? De nem is megyek bele, ha egész meccsen 1 passzt elrontana, akkor is tuti azon dühöngenétek.
Rodrygo ott volt a baloson, elvileg ilyenkor konstans jó játék szokott lenni. Se jó játékot, se jó teljesítményt nem láttam.
Szerintem egyaltalan nem szallt be rosszul a meccsbe es semmivel nem volt rosszabb mint Rodrygo tamadasokban, de tovabbra is hianyzik tole az extra, ami tavaly tavasszal megvolt. Sokszor szepen atverte Foythot, viszont a donteshozatalai es passzjateka latvanyosan romlott az elmult hetekben, ami egyertelmuen mentalis problema. Nekem valahogy Rodrygoval stabilabbnak tunik most a csapat, mert hasznosabban jatszik mezonyben es a vedekezo jateka ezerszer hatekonyabb mint Vinie.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 15., szombat 21:44

ELSiete írta:
RaúlCF írta: mondjuk Foythot szopatta rendesen de se középen se körülötte nem volt senki. Idén szarul játszik de ma semmivel sem volt rosszabb mint más.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 15., szombat 20:39

A robbanékonysága már egy ideje (sérülések óta) nem olyan mint anno, ez már régóta feltűnő, csomó labdavesztése abból van, hogy azt hiszi le tudja futni nagy minuszból is az ellent, de már nem.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 15., szombat 20:33

Volt azert par jo csele foyth ellen, csak egyszer fede egyszer meg arda dontott utana rosszul. De ami szerintem aggaszto hogy a sebessege is mintha kopott volna, volt az a kontra amikor letten mentek bappeval es konkretan nem ereztem hogy letudja futni a vedot aztan jott is a bepassz mintha nem latna a vedot mert teli e neki passzolta laposan, aztan perszeeg is allt pedig a lepattano siman az ove lehetett volna.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 15., szombat 20:30

Fedének is letette a meccslabdát. a meccs végén meg igen senki nem volt már elől. És ismétlen idén szar de ma nem éreztem, hogy nagyon kilógott volna. Pofa is kussban volt. Sokkal több kell tőle de feleslegesen belerúgni se kell minden nap

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 15., szombat 20:28

RaúlCF írta: mondjuk Foythot szopatta rendesen de se középen se körülötte nem volt senki. Idén szarul játszik de ma semmivel sem volt rosszabb mint más.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 15., szombat 20:25

mondjuk Foythot szopatta rendesen de se középen se körülötte nem volt senki. Idén szarul játszik de ma semmivel sem volt rosszabb mint más.

Vissza: