Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.ferni írta: Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
MPről meg már egy hete is jöttek a hírek, hogy olyan negyedjére, harmadjára esett vissza csak úgy az elérése a semmiből és a reakciók is sokkal kevesebbek a posztjain.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..

Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..

Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..