Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Az igen. Akkor ez olyan mint a Tomorrowlandre jegyet venni.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nagyon nehez…szerencse kérdése. UEFA birtokolja a jegyeket.ikarus93 írta:Nem vagyok tisztába vele, de BL döntőre ennyire nehéz jegyet venni?Remy írta:
Mert az ugy megy, hogy siman jegyhez jutsz.![]()
Gondolom nagy az igeny de azert megiscsak egy 80ezres stadionrol beszelunk.
Kapnak a csapatok kb. 25-25ezret.
Ebből a klub kioszt 5-10ezret a csapatoknak, szponzoroknak, kedvezményezett socioknak. Maradékot sorsolják a sociok között és kapnak pár jegyet az egyesuletek is.
Az UEFA jegyekre lehet jelentkezni, sorsolnak, én eddig egyszer nyertem Szuperkupa meccsre, de van ismeros aki több döntőre is nyert már, BL és EL is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Nem vagyok tisztába vele, de BL döntőre ennyire nehéz jegyet venni?Remy írta:Mert az ugy megy, hogy siman jegyhez jutsz.ikarus93 írta: Remelem Perez 2028ra megpalyazza az új Bernabeut a BL döntőre.
Jövőre a BL döntő a Puskásba lesz.![]()
Ha a Madrid oda bejut akkor a fél fórum kifog menni arra a meccsre.![]()
Gondolom nagy az igeny de azert megiscsak egy 80ezres stadionrol beszelunk.
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remy majd ird meg hova kaptál jegyet, ha ugy alakul. Mert azonnal a szembelevobe fogok keresgelni. Tető leszakadás, foldrenges. Fasznak hianyzik ez.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert az ugy megy, hogy siman jegyhez jutsz.ikarus93 írta: Remelem Perez 2028ra megpalyazza az új Bernabeut a BL döntőre.
Jövőre a BL döntő a Puskásba lesz.![]()
Ha a Madrid oda bejut akkor a fél fórum kifog menni arra a meccsre.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
Remelem Perez 2028ra megpalyazza az új Bernabeut a BL döntőre.
Jövőre a BL döntő a Puskásba lesz.
Jövőre a BL döntő a Puskásba lesz.

Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Soha senkit nem érdekelt ez a szabály, most hogy a Realról van szó egyből rárepültek
Már akkor is mi vagyunk tolva meg nekünk csalnak, mikor minden a szabályok szerint történt
Imádom.

Már akkor is mi vagyunk tolva meg nekünk csalnak, mikor minden a szabályok szerint történt

Imádom.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Pontosan. Ha eltorlik ezt a szabalyt, akkor megtorpanos meg raijesztos buntetok helyett jonnek a pingpongozos lovesek...tomi_b írta: Én meg azt nem értem, hogy mi a baj a szabállyal? Teljesen jól van ez így.
Aki odaáll egy tizihez, az tudja már úgy megrúgni, hogy nem 2x ér labdába.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Én meg azt nem értem, hogy mi a baj a szabállyal? Teljesen jól van ez így.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én sem értem, már azt is furcsáltam, hogy ez másnap még ennyire téma volt, az hogy a mi 11-es gyanús eseteinket nem is nézték meg nem. Na de hogy még most is téma és valakik szentül elhiszik, hogy ez téves döntés volt az már nevetséges. Az ilyeneket gumiszobában kellene kezelni mert gondolom szerintük a Föld is laposZsobo írta: Egyébként nem is értem, hogy mit reklamal mindenki?
Ha le van irva a szabalykonyvben es a var igazolta,hogy megvalosult az eset, akkor mit tamadnak a dontesen?
Ha nem tetszik nekik az a szabaly, akkor max szabalymodositasert karoghatnak.
Ugyanez a helyzet a pár centis les, a jogszabalyok, meg minden mas eseteben is. Ha pontosan van leirva a szabály, akkor ez ennyi sztem.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Egyébként nem is értem, hogy mit reklamal mindenki?
Ha le van irva a szabalykonyvben es a var igazolta,hogy megvalosult az eset, akkor mit tamadnak a dontesen?
Ugyanez a helyzet a pár centis les, a jogszabalyok, meg minden mas eseteben is. Ha pontosan van leirva a szabály, akkor ez ennyi sztem.
Egyébként ez a sors fintora, azokután, amit levágtak Spanyolországban, miután a Real Madrid kikezdte a bírói tevékenységet, és amennyira az Atletico elkezdte fényesre nyalni a bírók valagát, nagyon is megérdemelték ezt.
Most hirtelen zavarja öket, ha hibáznak (ami egyébként nem is volt hoba, 2x érintette a labdát).
Ennek így kellett lennie.
Ezen felül, a teljesítményünk továbbra is hányinger, de legalább a nagy arc megvan.
Most hirtelen zavarja öket, ha hibáznak (ami egyébként nem is volt hoba, 2x érintette a labdát).
Ennek így kellett lennie.
Ezen felül, a teljesítményünk továbbra is hányinger, de legalább a nagy arc megvan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó hat számomra ez nem is kérdés, le se szarom ki mit nyilatkozik.realmadrid95 írta:Hat csak azert a lelektan ilyenkor rengeteget szamit. Viszont jogosan vettek el, Mahrez 11 eset is elvettek anno, ahogy sok masik 11 est a Plben.Realista24 írta: Bytheway ha megadják sem állnak nyerésre, szóval hagyjuk is.
Spori mondta, hogy 90%ig biztos volt a dupla erintesben, ezért kérte a vart.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Hat csak azert a lelektan ilyenkor rengeteget szamit. Viszont jogosan vettek el, Mahrez 11 eset is elvettek anno, ahogy sok masik 11 est a Plben.Realista24 írta: Bytheway ha megadják sem állnak nyerésre, szóval hagyjuk is.
https://www.facebook.com/share/r/15uzzc ... tid=wwXIfr
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bytheway ha megadják sem állnak nyerésre, szóval hagyjuk is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Amúgy szerintem se volt dupla érintés.
Először a támaszkodó lábával oldalra mozdítja, jobbal lő, majd a támaszkodón felpattintja.
Tripla volt.
Először a támaszkodó lábával oldalra mozdítja, jobbal lő, majd a támaszkodón felpattintja.
Tripla volt.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
https://x.com/ry_anom/status/1900617137674432807Babinho írta: Na jólvan forduljunk rá lassan a következő ellenfélre, első videós elemzés a jövőbeni ellenfelünkről:
https://www.instagram.com/reel/DHJPdYst ... hqYWgzcQ==
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Engedjétek el. Teljesen értelmetlen foglalkozni is vele. Volt még 2 tizigyanús eset azzal senki nem foglalkozik, ha meg azt mi úsztuk volna meg akkor most azt nyomatnák.
Teljesen aberált világot élünk de mindenkit megnyugtatok, hogy ne hagyjátok magatokat összezavarni mi vagyunk a jó oldalon.
Teljesen aberált világot élünk de mindenkit megnyugtatok, hogy ne hagyjátok magatokat összezavarni mi vagyunk a jó oldalon.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Az mindegy, az egysejtűek vergődnek, azok akik nem is látták a tizipárbajt, a meccset,se a párharcot. Se egyetlen meccsünket évek óta, felülnek szar vonatra amit pár kretén barcás indított el.ferni írta: De az a vicc, hogy ha egy Agüero a TV közvetítésből megmondta, hogy ez dupla érintés, mielőtt még egyértelmű volt mindenkinek hogy vizsgálódnak, akkor miért direkt vakok az emberek?
Pedig ő Atleticos
De az a vicc, hogy ha egy Agüero a TV közvetítésből megmondta, hogy ez dupla érintés, mielőtt még egyértelmű volt mindenkinek hogy vizsgálódnak, akkor miért direkt vakok az emberek?
Pedig ő Atleticos.
Tényleg már ott tartunk, hogy ha helyesen ítél a bíró meg a VAR akkor is a mi kurva anyjánkat...
Egészen szürreális
Pedig ő Atleticos.
Tényleg már ott tartunk, hogy ha helyesen ítél a bíró meg a VAR akkor is a mi kurva anyjánkat...