Utazás Madridba
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utazás Madridba
Köszi a tippeket!

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Aprilis 3. 10h publicdzsi91 írta:thx és a jegyértékesítés meccs előtt 1 vagy 2 héttel indul?Realista24 írta:
90+
Aprilis 1. 14h madridista
125 euro az alja...ez rovid negyedik, hosszu negyedik 175 euro.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Nekem februárban sikerült eljutnom életem első meccsére a Girona ellen, így nyilván túl sok tapasztalatom nincs még. Mi a 442 -es szektorba tudtunk jegyet venni a párommal, nekünk hatalmas élmény volt. Ezt úgy képzeld el, hogy olyan középmagasan van a kispadok felőli oldalon. 165 EUR / jegy volt, nekem minden igényemet kielégítette így elsőre, csak ajánlani tudom.lestat írta: Sracok aki mar volt meccsen, mit tanacsoltok elso meccshez hova erdemes jegyet venni?
Tul messze nem akarok lenni a palyatol az tuti.
De tul sok az opcio szoval gondoltam megkerdezem kinek hol volt jobb elmeny.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez mindig budget kerdese.lestat írta: Sracok aki mar volt meccsen, mit tanacsoltok elso meccshez hova erdemes jegyet venni?
De tul sok az opcio szoval gondoltam megkerdezem kinek hol volt jobb elmeny.![]()
Ar ertek aranyban szerintem masodik szint, rovid oldal kanyar, ami mar hosszu oldalhoz kapcsolodik.
Ha kicsit erosebb a budget, akkor masodik szint, hosszu oldal, nyilvan eggyel lejjebb, meg jobb. Legalulra nem mennek, sokat elvesz az elmenybol, hogy olyan alacsonyan van az ember. Ami viszont erv mellette, hogy kozel vannak a jatekosok.
Rangosrom, ar ertek aranyt figyelembe veve
Rovid oldal masodik, kanyar
Rovid oldal elso, kanyar
Hosszu oldal harmadik alja,
Hosszu masodik
Rovid tribune
Hosszu elso
Barhova, csak jussak be
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
Sracok aki mar volt meccsen, mit tanacsoltok elso meccshez hova erdemes jegyet venni?
De tul sok az opcio szoval gondoltam megkerdezem kinek hol volt jobb elmeny.
De tul sok az opcio szoval gondoltam megkerdezem kinek hol volt jobb elmeny.

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kettő sztem, korábbiak alapján.dzsi91 írta:thx és a jegyértékesítés meccs előtt 1 vagy 2 héttel indul?Realista24 írta:
90+
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
thx és a jegyértékesítés meccs előtt 1 vagy 2 héttel indul?Realista24 írta:90+dzsi91 írta: Sziasztok!![]()
Bl meccsre negyed vagy elődöntőre kategóriánként milyen árazásra lehet számítani amikor megnyitják a jegyvásárlást madridista kártyásoknak?
Mivel ilyen jól toljuk mostanában megjött a kedvem![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
90+dzsi91 írta: Sziasztok!![]()
Bl meccsre negyed vagy elődöntőre kategóriánként milyen árazásra lehet számítani amikor megnyitják a jegyvásárlást madridista kártyásoknak?
Mivel ilyen jól toljuk mostanában megjött a kedvem![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sziasztok!
Mivel ilyen jól toljuk mostanában megjött a kedvem

Mivel ilyen jól toljuk mostanában megjött a kedvem

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Modric, CR.
Sziasztok!
Második alkalommal megyek Madridba (vs Rayo március 9-én) de az elsőnél még nagyon gyerek voltam. Akkor sikerült aláírást szerezni Marcelotól és Ramostól. A kérdésem az lenne, hogy most is lehet erre esély, érdemes kimenni és az edzőközpont előtt várni 3-4 órát?
Illetve láttam hogy vannak nyitott edzések is, ezek időpontjáról hol találok infót? Most ha jól láttam az utolsó dec 31-én volt.
Plusz ha valaki ült már a 127-es szektorban (1/1) annak mi a véleménye?
Előre is köszönöm a segítséget.
Második alkalommal megyek Madridba (vs Rayo március 9-én) de az elsőnél még nagyon gyerek voltam. Akkor sikerült aláírást szerezni Marcelotól és Ramostól. A kérdésem az lenne, hogy most is lehet erre esély, érdemes kimenni és az edzőközpont előtt várni 3-4 órát?
Illetve láttam hogy vannak nyitott edzések is, ezek időpontjáról hol találok infót? Most ha jól láttam az utolsó dec 31-én volt.
Plusz ha valaki ült már a 127-es szektorban (1/1) annak mi a véleménye?
Előre is köszönöm a segítséget.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
J. Dee írta: Sziasztok,
Az eredeti tervek megváltoztak, így az ajándékba kapott 2 belépőmből az egyik feleslegessé vált. A jegy bent van a PassWallet appban, ha el akarom adni, akkor a vevőnek onnan meg tudom osztani, vagy a visszaigazoló mailt továbbküldeni, ez eladható így?
Ugyanitt, ha vkit érdekel, akkor Real-Valencia meccsre szól (április 5-6): VIP SILVER, 3ER anf lat este, sector 636. Hospitality service will begin two hours before the match in a hospitality area located at the Space La Salle (on Calle Juan de la Salle, 4).
325 euro volt az eredeti vásárlás ára, annál vmivel kevesebbért vihető![]()
Köszi
Ti beszéljetek egymással!lestat írta: Na srácok kérdés aki már volt kint meccsen stb.
Az áprilisi Valencia elleni meccsel szemezek hogy életemben elöször kimegyek. Kis városnézés is persze stb.
Kérdés, érdemes lefoglalni repjegyet+szállást már most Januárban vagy várjak amikor fix lesz a dátum?
Alapból 6.-ára van kiirva de még nincs komfirmálva. Viszont én 5.-én mennék amugyis. Szóval ezen nem aggódom inkább az jobban aggaszt mi lesz ha nem jut jegy stb.
Van Madridista kártyám már két éve kb szóval remélem hasznát veszem majd.![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Sziasztok! Végre nekem is sikerült eljutnom két mérkőzésre, és mindkétszer nagyon jó helyre kaptam jegyet: a fehér mezes szurkolók (Grada Fans RMCF) mellé, a kapu mögé. 150-150 euró volt/meccs. Az első alkalommal a 17-23. sorban ültünk, ami egy kicsit magasabban volt, a második alkalommal pedig az 5. sorba szóló jegyet kaptam, ami a valóságban a 3. sorban volt.
Mind a négy jegyet az entradas.com weboldalon vásároltam, ami ugyanolyan jegyet ad, mint a hivatalos Real Madrid oldal. Egy fontos dolog, amire érdemes figyelni: az Entradas weboldalon egy órával hamarabb indul a jegyértékesítés, mint a hivatalos oldalon - mindkét mérkőzésre, és a hivatalos oldalra már a jegyeladás előtt, több órás sort írt, az entradason pedig 1 órával előtte körülbelül 45 percet, ami pont tökéletes volt, de aki biztosra akar menni, megéri már előtte 2-3 órával ottlenni az entradas oldalán, és több böngészőből, telefonról, tabletről nézni, hogy hova dob be.
A vásárláshoz szerintem ez a legjobb módszer:
Az Entradas oldalán időben be kell állni a sorba (kb. 15 perccel a jegyértékesítés előtt), hogy biztosan ne dobjon ki az oldal.
Eleinte még nem jelenik meg a Madridista Premium bejelentkezési felület, de pontosan akkor, amikor az értékesítés elkezdődik, ez az opció elérhetővé válik, addig kell nyomni a refresht, amíg a Socio opció fölött megjelenik a Madridista Premium.
Gyorsan írd be a Madridista kártyaszámodat és jelszavadat, majd válaszd ki, hogy 2 emberre szeretnél jegyet venni.
Ezután automatikusan átkerülsz a jegyvásárlási felületre.
Fontos tudni, hogy Madridista Premium kártya kötelező a vásárláshoz, és kártyánként maximum 1 további személynek vehetsz jegyet.
Tapasztalataim szerint a jegyek gyorsan fogynak. Például a Las Palmas mérkőzésre szinte alig volt szabad hely, így gyorsan kellett dönteni. A Salzburg elleni mérkőzésnél viszont már tudtam válogatni a helyek között.
Végül egy tipp: mielőtt ténylegesen vásárolnál, érdemes előzetesen végigpróbálni az Entradas.com működését, hogy ne a vásárlás pillanatában kelljen megtanulni, hogyan működik az oldal.
Ezek voltak a jegyeink a Salzburg elleni meccsre
GRADA BAJA FONDO SUR - ez pont a pálya mellett van, Sector: 24, Fila: 0005 , Asiento: 0015, Fila: 0005 , Asiento: 0021
Ha van bármilyen kérdésetek, privátban szívesen válaszolok mindenkinek!
Mind a négy jegyet az entradas.com weboldalon vásároltam, ami ugyanolyan jegyet ad, mint a hivatalos Real Madrid oldal. Egy fontos dolog, amire érdemes figyelni: az Entradas weboldalon egy órával hamarabb indul a jegyértékesítés, mint a hivatalos oldalon - mindkét mérkőzésre, és a hivatalos oldalra már a jegyeladás előtt, több órás sort írt, az entradason pedig 1 órával előtte körülbelül 45 percet, ami pont tökéletes volt, de aki biztosra akar menni, megéri már előtte 2-3 órával ottlenni az entradas oldalán, és több böngészőből, telefonról, tabletről nézni, hogy hova dob be.
A vásárláshoz szerintem ez a legjobb módszer:
Az Entradas oldalán időben be kell állni a sorba (kb. 15 perccel a jegyértékesítés előtt), hogy biztosan ne dobjon ki az oldal.
Eleinte még nem jelenik meg a Madridista Premium bejelentkezési felület, de pontosan akkor, amikor az értékesítés elkezdődik, ez az opció elérhetővé válik, addig kell nyomni a refresht, amíg a Socio opció fölött megjelenik a Madridista Premium.
Gyorsan írd be a Madridista kártyaszámodat és jelszavadat, majd válaszd ki, hogy 2 emberre szeretnél jegyet venni.
Ezután automatikusan átkerülsz a jegyvásárlási felületre.
Fontos tudni, hogy Madridista Premium kártya kötelező a vásárláshoz, és kártyánként maximum 1 további személynek vehetsz jegyet.
Tapasztalataim szerint a jegyek gyorsan fogynak. Például a Las Palmas mérkőzésre szinte alig volt szabad hely, így gyorsan kellett dönteni. A Salzburg elleni mérkőzésnél viszont már tudtam válogatni a helyek között.
Végül egy tipp: mielőtt ténylegesen vásárolnál, érdemes előzetesen végigpróbálni az Entradas.com működését, hogy ne a vásárlás pillanatában kelljen megtanulni, hogyan működik az oldal.
Ezek voltak a jegyeink a Salzburg elleni meccsre
GRADA BAJA FONDO SUR - ez pont a pálya mellett van, Sector: 24, Fila: 0005 , Asiento: 0015, Fila: 0005 , Asiento: 0021
Ha van bármilyen kérdésetek, privátban szívesen válaszolok mindenkinek!

- lestat
Ja nem autohoz nem ragaszkodom en max taxira gondoltam.
Igen inkabb majd tomegkoekedessel mennek csak ismerem magam repulo ut utan semmi kedvem bolyongani egybol csak le akarok pakolni a szallason
De koszi a tippeket! Mindenkepp tomegkozlekedes lesz hogy magaba szivjam a varos hangulatat.
Igen inkabb majd tomegkoekedessel mennek csak ismerem magam repulo ut utan semmi kedvem bolyongani egybol csak le akarok pakolni a szallason

De koszi a tippeket! Mindenkepp tomegkozlekedes lesz hogy magaba szivjam a varos hangulatat.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
10jegyes megoldást javaslom, sokkal olcsóbban közlekedsz vele.Muszi05 írta:Az autóbérléshez ragaszkodsz? Amikor mi voltunk mindig vettünk egy hetes tömegközlekedős bérletet és mivel tök jó a közlekedés így a Barajasról is metróztunk, a városban is metróztunk és a stadion előtt is van pont egy metró megálló! Igazából a szállást próbáltuk a tömegközlekedéshez igazítani... Csak egy ötlet!lestat írta: Jogos jogos.
1fö.
Reggelihez nem mondom hogy ragaszkodok de ha van az nem baj.
Arkategoria meg olyan 300-500€. 3 ejszaka.
Igazabol az egyetlen elkepzelesem hogy ne legyen kurva messze a repter kb max 30p kocsival es valahol a belvaros korul vagy jo megkozelitheto legyen.
Stadionhoz meg igy vagy ugy eljutok ugy vagyok vele.![]()
- Muszi05
Az autóbérléshez ragaszkodsz? Amikor mi voltunk mindig vettünk egy hetes tömegközlekedős bérletet és mivel tök jó a közlekedés így a Barajasról is metróztunk, a városban is metróztunk és a stadion előtt is van pont egy metró megálló! Igazából a szállást próbáltuk a tömegközlekedéshez igazítani... Csak egy ötlet!lestat írta: Jogos jogos.
1fö.
Igazabol az egyetlen elkepzelesem hogy ne legyen kurva messze a repter kb max 30p kocsival es valahol a belvaros korul vagy jo megkozelitheto legyen.
Stadionhoz meg igy vagy ugy eljutok ugy vagyok vele.

"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- lestat
Köszi köszi.
Következö napokban beleásom magam.

Következö napokban beleásom magam.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ateneo Puerta del Sol, megvan nagyjabol 500 korul reggelivel. Ez egy harom csillagos szalloda.lestat írta: Jogos jogos.
1fö.
Hasonlo kategoria a Sancho hotel, reggeli nelkul 450 korul.
Hotel Mediodia, egy szerenyebb szallas, talan ket csillag, 350 korul, csak szoba, harom ej.
Amit tegyel meg, hogy ha mondjuk bookingon nezed az arakat, akkor nezd meg kozvetlen a honlapon is, sokszor jobb egy-egy aktualis promo miatt.
+ha nem feltetlen szalloda, hanem apartman is jo, akkor kinyilik az ollo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Repter patika, mert nuevos ministeriostol kozvetlen metroval kijutsz 15 perc alatt kb.
Ui: Repteren nyilt Real Madrid Cafe. Ha birod a capuccinot, a habra raknak Real Madrid cimert. 3,4 euro.
Ui: Repteren nyilt Real Madrid Cafe. Ha birod a capuccinot, a habra raknak Real Madrid cimert. 3,4 euro.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
Jogos jogos.
1fö.
1fö.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Par tampont jol jonne. Hany fo, elkepzeles arkategoriaban? Ragaszkodtok-e valamihez, mint pl reggeli?lestat írta: Na repjegy megvan de még egy kis segitséget kérnék főleg azoktól akik többször voltak esetleg.
Szállást hol érdemes foglalni,mármint ha konkrét hotel neveket betudtok dobni azt megköszönöm.
Nyilván probálok a belvároshoz közeliket nézni de túl sok az opcio stb![]()
Előre is köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema