Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. március 15., szombat 20:24

Ez nagyon kevés. Meccsek óta.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 15., szombat 20:23

Degradalt neked ma is focizni, padhoz hozza szokhatnal cserebe.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 14., péntek 22:05

poronty írta: Ez teljesen jogos, én is megcsapkodnám jelenleg, pedig nem vagyok Vini hater, de az meg tényleg valós, hogy, amikor van teljesítmény és táncikált a góloknál, meg felvette a raszizmus elleni küzdelmet, meg a többi, akkor ugyanúgy rühellte mindenki. Egész egyszerűen sokakat irritál a feje és ettől ne mtudnak eltekinteni, akkor se, ha van minőségi teljesítmény. Ő egy ilyen ember, kurvára megosztó és ez sose fog változni.
Szerintem nem a feje irritalo, hanem a viselkedese. Akkor is, amikor jon az extra tole. A hergeles, magyarazas szerintem indokolatlanul es komoly teljesitmenyek mellett is jelen volt nala es ez a tobbsegnek nem szimpatikus. Mara a teljesitmeny is eltunt, igy nagyobb hangsulyt kap az arcoskodas megitelese is.

Az Aranylabda ota nagyon vakvaganyon van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 14., péntek 21:17

Ez teljesen jogos, én is megcsapkodnám jelenleg, pedig nem vagyok Vini hater, de az meg tényleg valós, hogy, amikor van teljesítmény és táncikált a góloknál, meg felvette a raszizmus elleni küzdelmet, meg a többi, akkor ugyanúgy rühellte mindenki. Egész egyszerűen sokakat irritál a feje és ettől ne mtudnak eltekinteni, akkor se, ha van minőségi teljesítmény. Ő egy ilyen ember, kurvára megosztó és ez sose fog változni.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 14., péntek 21:13

Én elismerem azt az időszakát, mindig írom is, hogy nagy utat járt be Madridban, különböző korszakokkal, de most egyértelműen lejtmenet és fejben szétesés, nulla játék és maximális pofázás meg emberjogi aktivista lét, ehhez kevés azért a múlt.
Nem illik.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 14., péntek 21:12

Szerintem nincs azzal baj ha valaki visszatámad, nyilván egy aktuális legjobb csapat top3 játékosa ki van pécézve, nincs azzal gond ha ez vissza van adva, de először a pályán, aztán a többi, nem fordítva. Ez a kifelé mekkora jampi vagyok akkor hiteles, ha mellé ott van a teljesítmény, ha nincs, akkor bohóckodás és kompenzálás.
Tegyük hozzá, amikor jött a teljesítmény, és konkrétan aranylabdás szintű szezont hozott, meg vitte a csapatot a hátán több szezonokon keresztül a BL kieséses szakaszban, akkor is kapta a szart az itteniektől...meg igazából mindenhonnan.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 14., péntek 21:11

Legjobb példám erre pont Cr esete Simeoneval a Juventusos időszakában. Nem emlekszem a reszletekre mar, nyert elso meccsen atlético, simeone önkívületi allapotban mutogatta talan , hogy vegyék be neki, aztan visszavágón Cr megfordítva parharcot visszaadta neki. Igen,kicsit mas szint a ketto.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 14., péntek 21:08

Szerintem nincs azzal baj ha valaki visszatámad, nyilván egy aktuális legjobb csapat top3 játékosa ki van pécézve, nincs azzal gond ha ez vissza van adva, de először a pályán, aztán a többi, nem fordítva. Ez a kifelé mekkora jampi vagyok akkor hiteles, ha mellé ott van a teljesítmény, ha nincs, akkor bohóckodás és kompenzálás.
Nem illik.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 14., péntek 20:19

ELSiete írta: Vinicius tries to provoke the Atlético Madrid fans by gesturing “Me, 15 UCLs, you, 0.”

Josema Giménez steps in telling him to stop, Vinicius responds: “Speak with Simeone, speak with Simeone, speak with Simeone. Not me, not me, not me, not me.”

https://x.com/atletiuniverse/status/190 ... dOOjw&s=19
ez tök oké lenne a meccs vagy gólöröm után, így viszont szörnyűnek tartom, hogy ilyen szarokkal foglalkozik ahelyett, hogy a meccsre koncentrálna és letenne egy decens teljesítményt. én egyszerűen nem értem, hogy emberek szerint miért oké, amit művel. ahogy azt sem, hogy a klub nem akar/nem tudo ezzel mit kezdeni, mikor egyértelműen a teljesítmény rovására megy a fókuszálatlansága.
a Judehoz hasonlítás hiszti terén is nevetséges. értem, hogy Bellingham is többet dumál, mint egy átlag játékos, de egyrészt rettentő fiatal, másrészt meg látszik, hogy 99 százalékban a meccsre koncentrál.
kb. úgy néz ki nekem már, hogy azért focizik Vini, hogy jól be tudjon szólni mindenkinek, aki basztatja :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 14., péntek 18:57

Azt igen, hogy Judeot kell, azt tartom a mai napig, azt hittem arra írtad, hogy kisírta Vini.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 14., péntek 18:38

Realista24 írta:
ferni írta:

sztem ezt egyszer se írtam le így amúgy

Bellingham tudta korrekten kezelni a helyzetet, támogatta Vinit nyíltan is, most meg az angolnak kell vele ordibálnia meccsről meccsre hogy térjen már észhez.

Az a bajom, hogy nem látom rajta hogy a brazil ezt értékelné vagy küzdene a csapatért jelenleg, akik végig mögötte álltak és védték amíg lehetett.
Lehet szarul játszani, de akkor is dögöljön meg a pályán és küzdjön.
Amúgy meg nem is a kisírta a jó szó ide tény, hanem hogy természetesnek vette ezt az egészet és nagyon elhitte magáról.
Ez hogy se teljesítmény, se akarat az valami botrány, bízzunk észhez tér és nyom egy szép szezonzárást.
ferni írta:

Utólag értékelve a mostani Aranylabdát az bánt nagyon, hogy egy full PR díjjá silányult végleg a díj Messi nélkül is, reménykedtem, hogy ha kikerül a képből egy fokkal komolyabban vehető lesz, illetve az is zavar, hogy ha felfuttatjuk Bellinghamet röhögve megkapta volna, igazából ez fáj a legjobban az egészben.
Fel perc után első a találat.
Számtalanszor leírtad, hogy Judeot kellett volna nyomatni.
Ebben az a legszebb, hogy Kroost kellett volna.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 14., péntek 18:34

ferni írta:
Realista24 írta:

Ferni egyik kattanasa a százból, amit már hatvanszor leírt.

Bellingham tudta korrekten kezelni a helyzetet, támogatta Vinit nyíltan is, most meg az angolnak kell vele ordibálnia meccsről meccsre hogy térjen már észhez.

Az a bajom, hogy nem látom rajta hogy a brazil ezt értékelné vagy küzdene a csapatért jelenleg, akik végig mögötte álltak és védték amíg lehetett.
Lehet szarul játszani, de akkor is dögöljön meg a pályán és küzdjön.
Amúgy meg nem is a kisírta a jó szó ide tény, hanem hogy természetesnek vette ezt az egészet és nagyon elhitte magáról.
Ez hogy se teljesítmény, se akarat az valami botrány, bízzunk észhez tér és nyom egy szép szezonzárást.
ferni írta:

Utólag értékelve a mostani Aranylabdát az bánt nagyon, hogy egy full PR díjjá silányult végleg a díj Messi nélkül is, reménykedtem, hogy ha kikerül a képből egy fokkal komolyabban vehető lesz, illetve az is zavar, hogy ha felfuttatjuk Bellinghamet röhögve megkapta volna, igazából ez fáj a legjobban az egészben.
Fel perc után első a találat.
Számtalanszor leírtad, hogy Judeot kellett volna nyomatni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 14., péntek 18:27

Sok minden rosszat tudok rá mondani, idei teljesítménye konvergál a 0-hoz de azért mert hecceli a matracos drukkereket akik a legordenárébb módszereket választják évek óta az akasztástól a csoportos huhogáson meg a halálát dudorászva nem tudom elítélni, sőt inkább vele mutogatom azt a 15-öst.

A valódi probléma, hogy egy kalap szar a teljesítménye a pályán hetek, hónapok óta. Kb azonnal formába kéne pattintania magát, hogy értékelhető legyen a korábbi éveihez képest. Egyre inkább aggasztó, hogy visszatér e egyáltalán a földre a többiek közé.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 14., péntek 18:04

lestat írta: Mondjuk miutan az atletico fanok konkretan azzal viccelodtek hogy felakasztjak en nem banom ha kicsit visszaadja nekik.

Megerdemlik a patkanyok.
Nem tudom, én valahogy jobban örülnék, ha nem szájhősök lennének a csapatban. Lehet nyugodtan válaszolni a drukkereknek, egy belőtt tizi gól vagy barmilyen klasszis egyéni megoldással alázhatta volna őket. Sajnos képtelen volt bármire is, így viszont kiábrándító a hadonászása.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 14., péntek 17:34

Mondjuk miutan az atletico fanok konkretan azzal viccelodtek hogy felakasztjak en nem banom ha kicsit visszaadja nekik.

Megerdemlik a patkanyok.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 14., péntek 17:00

ELSiete írta: Vinicius tries to provoke the Atlético Madrid fans by gesturing “Me, 15 UCLs, you, 0.”

Josema Giménez steps in telling him to stop, Vinicius responds: “Speak with Simeone, speak with Simeone, speak with Simeone. Not me, not me, not me, not me.”

Nagyon faraszto mar ez a kisfasz mentalitas. Meg tobbet probal kompenzalni az Aranylabda elvesztese ota.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 14., péntek 16:56

Vinicius tries to provoke the Atlético Madrid fans by gesturing “Me, 15 UCLs, you, 0.”

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 14., péntek 16:42

ELSiete írta: Ancelotti: "We play better without Vinicius? Vinicius is indisputable. He's been so important for this club that I can't say anything. He is INDISPUTABLE for me."

Ha az edzőn múlik, egyhamar nem szabadulunk tőle.
Edzőbával mehet együtt. :coffee:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 14., péntek 16:30

ferni írta:
Realista24 írta:

Ferni egyik kattanasa a százból, amit már hatvanszor leírt.

Pont Bellingham, aki Vini utan a legtobbet szovegelo jatekosunk? Mar Dortmundban is allandoan csapkodott, vitatkozott, sokszor hisztizett. Persze a Brazil mas szinten van, de, hogy pont Bellinghamet emlitjuk sokszor, hogy meg neki sem sikerul megzabolazni… hat, nem tudom.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 14., péntek 16:30

ELSiete írta: Ancelotti: "We play better without Vinicius? Vinicius is indisputable. He's been so important for this club that I can't say anything. He is INDISPUTABLE for me."

Ha az edzőn múlik, egyhamar nem szabadulunk tőle.
Carlo elmegy a brazil válogatotthoz és nyomhatják tovább együtt. Nagyobb baj, hogy Pereznek is a kis kedvence, most még jó nagy lóvét lehetne akasztani érte

Vissza: