De ez az egesz rendszer egy sajat farkaba harapo kigyo. Minden meccsen megy a tartalekolas, a kocogas, mentalisan nincsenek ott a tamadok, ezert nem tudjak sokszor a masodikat/harmadikat beverni, ahogy megvan az elony megy a visszaallas es a kenyelmesedes - de ehhez nincs kicsiszolva a taktika, ugyis kapunk egyet, aztan megint szoros a meccs ahelyett, hogy lezarnank, ezert fenn maradnak a kiherelt felholt jatekosok, emiatt minden meccsen megy a tartalekolas, stbstbstbflori írta:Sokszor elő lehet venni ezért Carlot, de idegenben, ilyen szoros eredménynél én sem hoztam volna le egyiket sem.Faust írta: Epp ez az, lefujjak a meccset, Bellingham konkretan osszeesik, Bappe konkretan osszeesik, de azert nyilvan vegigjatszottak a 90 percet. Mint minden egyes alkalommal.
Viszont kénytelen lesz most bedobálni jobban a kicsiket.

Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
- flori
Sokszor elő lehet venni ezért Carlot, de idegenben, ilyen szoros eredménynél én sem hoztam volna le egyiket sem.Faust írta: Epp ez az, lefujjak a meccset, Bellingham konkretan osszeesik, Bappe konkretan osszeesik, de azert nyilvan vegigjatszottak a 90 percet. Mint minden egyes alkalommal.
Viszont kénytelen lesz most bedobálni jobban a kicsiket.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Meg lehet őket kímélni meg a cseréket jól tűzben tartani 1-5 perces időhúzó cserékkel is a mester szerint.Faust írta: Epp ez az, lefujjak a meccset, Bellingham konkretan osszeesik, Bappe konkretan osszeesik, de azert nyilvan vegigjatszottak a 90 percet. Mint minden egyes alkalommal.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Rossz irányba megy, de attól még alkalmazkodni kéne hozzá.p.csabi1 írta:
Nagyon rossz irányba megy a foci.![]()
Bele se merek gondolni hogy a nyáron sem lesz pihenő hanem menni kell arra a bohóc klub világbajnokságra.Hát az nagyon kellett.
Lett több csere, van egy rakat minőségi játékos a padon, Carlo hiszi egyedül azt hogy 70. előtt nem lehet cserélni.
A másik, hogy folyamatosan elcsesszük a helyzeteinket és sose megyünk egy megnyugtató 3 góllal, hogy lehessen tényleg bedobálni bárkit is.
Hidd el akkor is kilennének dögölve.Bár a kisördög ott van a vállamon, hogy lehet nem lennének kifingva ennyien-ennyire, ha Carlo nem a 12-13 emberében gondolkodna, de mindegy.. Alabában nagyon bízom, hogy április-májusban pár bajnokin értelmezhető perceket fog bírni, irtó vékony a jég.
Simeone forgatja a játékosokat,Slot is mégis buktak és ugyanúgy kívánnak a játékosok.
Amikor ennyi meccs van már kis túlzással ugyan mindegy hogy rotálsz vagy mit csinálsz mert ezt senki nem bírja.
Nagyon rossz irányba megy a foci.
Bele se merek gondolni hogy a nyáron sem lesz pihenő hanem menni kell arra a bohóc klub világbajnokságra.Hát az nagyon kellett.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Epp ez az, lefujjak a meccset, Bellingham konkretan osszeesik, Bappe konkretan osszeesik, de azert nyilvan vegigjatszottak a 90 percet. Mint minden egyes alkalommal.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
poronty írta: Ancelotti: "We asked La Liga to change the time of the game TWICE. But nothing. This is the last time we played a game without 72 hours of rest. We won't play if it happens again."
Nézve a tegnapi atma leolvadást, a pool tegnapi meccsét, a dortmund/bm meccseket, valóban elképesztő, hogy a 2 atma meccs mellé hoztuk a villarreal, meg a rayo ellenit is (valahogy).
Akartam szombaton panaszkodni kicsit pár emberre, de aztán ahogy a meccs végén kb. összeesett Belli, Cama (még tán Fran is?), inkább azt mondom, hogy le a kalappal. A sokszor vallatós játék, az érthetetlen cserék nálam most egy kicsit megbocsájtva..
Bár a kisördög ott van a vállamon, hogy lehet nem lennének kifingva ennyien-ennyire, ha Carlo nem a 12-13 emberében gondolkodna, de mindegy.. Alabában nagyon bízom, hogy április-májusban pár bajnokin értelmezhető perceket fog bírni, irtó vékony a jég.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Ancelotti: "We asked La Liga to change the time of the game TWICE. But nothing. This is the last time we played a game without 72 hours of rest. We won't play if it happens again."
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
nem csak a szapora jott ra?Toti írta: https://x.com/reyesdeuniverso/status/19 ... J4OOokRrAA
Davidenek is gyorsan vagott az esze

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Evekig tema lesz ez, nyugi. Real madrid...
Mikor mahrez csinalta ugyanezt a city ellen, akkor en nem lattam Varchester Cityt. Vagy nem tudom nekik van e valami ilyesmi fantazianevuk.
Mikor mahrez csinalta ugyanezt a city ellen, akkor en nem lattam Varchester Cityt. Vagy nem tudom nekik van e valami ilyesmi fantazianevuk.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Szerintem csak látta, hogy Bappé meg, LV meg a többi mutogatja a dupla érintést, aztán sprintelt, hogy nézze a visszajátszást.Davidenek is gyorsan vagott az esze
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- flori
Engem meglep, hogy ezt így azonnal jelezték. Nekem eszembe sem jutott.
Annyira túl van már rágva, duplaérintés volt, lapozzunk. Balszerencse, de ha fordítva lett volna, akkor meg igen-igen, ezért van a var. A szabály az szabály, stb.
Unalmas.

Annyira túl van már rágva, duplaérintés volt, lapozzunk. Balszerencse, de ha fordítva lett volna, akkor meg igen-igen, ezért van a var. A szabály az szabály, stb.
Unalmas.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Modric szogletei, meg kb barmelyik pontrugasunk detto.wZoLee7 írta: Egy dolog, hogy teljesen otlettelen a jatekunk, de ekkora faszsagot, hogy minden pontrugast LV vegezzen el. Sosem tudott beadni, soha. Barmi lesz a vege, odaig jutottam ha holnap Solari veszi at a csapatot sem leszek szomoru, lehet meg is konnyebbulnek. Nekunk kell vedekezni a szogletunk utan. Nevetseges, egy szegyen az egesz
pontrugasbol is szarok vagyunk, de nem tudunk kontrazni se, nincsenek tudatosan felepitett tamadasaink, nem tudunk egyerintobol a vedelem moge kerulni, nem tudunk csapatszinten letamadni, de meg a vedekezesunk is kabareba illo sokszor stb. Lofasz elkepzeles, lofasz identitas, lofasz ész a csapatban. Egyszeruen nem tortenik semmi, ha az egyenisegeknek nem jon ossze valami.
Amig volt CR-Ramos-Kroos-Modric-Benzema, addig volt esz, volt valami karakter es tartas a csapatban. Az utobbi harmas mozgatta az egyenisegeket.
Ez most nincs meg es rettentoen latszik. Hiaba jutottunk tovabb, hiaba jo a mag, ez szerintem keves minden tekintetben es vagy igazolnak Ancelottinak egy fix Real kezdo szintu arcot a palya kozepere, vagy massal kell folytatni. (Cebat szeretem, de a konstans jo forma es a fix hadrabirhatosag is hianyzik)
LV kapitanysaga tokeletesen lekepezi a mostani csapatot.
Kint a mez, kint vannak a regi eredmenyek, kint a pofa, viszont a teljesitmeny mar nem az igazi, es senki se erti hogy tart még itt.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát igazából ennyivel jobb a keretünk és előre tekintve látszik, hogy itt valami nagyon félre kell menjen hogy hosszú távon ne domináljuk le a mezőnyt. Ha azt nézem, hogy most vagyunk a 2009es állapotban hol van még a 14-18as időszak amire beérik a projekt. Ehhez kellenek pofonok is ami után foltozni kénytelen perez a keretet vagy az edzői stábot úgyhogy ha rosszul is végződne a szezon semmi ok a pánikra.Sierra írta: Elkepeszto hogy ilyen foshalmaz honapokkal a hatunk mogott JELENLEG 0 pont a lemaradasunk a ligaban, elodontoben vagyunk a kupaban, negyeddontoben vagyunk a BL-ben es nyertunk mar 2 kupat.ez tenyleg az Ancelotti faktor, valamit tenyleg tud az oreg. Erthetetlen, hogy hogyan allhatunk ilyen jol, de megint hozzak.
De az amúgy parádé, hogy akárkit hánynak elénk mindig sokáig élvezhetjük a bl tavaszt. Tippre szerintem tripla annyi bl knockout neccsünk van mint a másodiknak legxen az bárki. Ezt is érdemes kicsit negbecsülni nert volt azért itt 6-7 év amikor negyeddöntőt se láttunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Hogy játszhatta (majdnem) végig Vini a meccset?
A többi szokásos, sajnos.
A többi szokásos, sajnos.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az a psgYazid írta: Nalunk vannak a legfiatalabb, legnagyobb tehetségek es ennyit tudunk

thereisonly1ronaldo
Nalunk vannak a legfiatalabb, legnagyobb tehetségek es ennyit tudunk
Igazabol az van, hogy a keret amugy minosegi, az un. topfutball pedig egy kurva nagy rakas szar.Sierra írta: Elkepeszto hogy ilyen foshalmaz honapokkal a hatunk mogott JELENLEG 0 pont a lemaradasunk a ligaban, elodontoben vagyunk a kupaban, negyeddontoben vagyunk a BL-ben es nyertunk mar 2 kupat.ez tenyleg az Ancelotti faktor, valamit tenyleg tud az oreg. Erthetetlen, hogy hogyan allhatunk ilyen jol, de megint hozzak.
- ateeemadrid
Cigányátok, fekete mágia, friendship, de az ideiben tényleg 0 szakmai skill van. Tavaly zseni volt Carlo, de idén...Sierra írta: Elkepeszto hogy ilyen foshalmaz honapokkal a hatunk mogott JELENLEG 0 pont a lemaradasunk a ligaban, elodontoben vagyunk a kupaban, negyeddontoben vagyunk a BL-ben es nyertunk mar 2 kupat.ez tenyleg az Ancelotti faktor, valamit tenyleg tud az oreg. Erthetetlen, hogy hogyan allhatunk ilyen jol, de megint hozzak.