Ferland Mendy - 23
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Ferland Mendy - 23
ZZ legszarabb húzása volt, h idehozta. Aztán sikerült hosszabbítani is vele, az ész megáll...
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Épp csak felgyógyult, carlo egyből betette egy Barca ellen a kezdőbe! Kb 2 hónapja nem játszott!
10.percben megsérült, lecserélték...
Megérte, mi?
Idióta döntés volt. Ez is.
Bárcsak meg lehetne tőle szabadulni....
10.percben megsérült, lecserélték...
Megérte, mi?
Idióta döntés volt. Ez is.
Bárcsak meg lehetne tőle szabadulni....
Remelem nyáron alabával együtt visszavonulnak
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mendy esetén elmondhatják, hogy egy kétszeres BL győztes játékos erősíti a csapatot és a ligát. Ez még mindig szempont arrafelé, ahogy észrevettem.
-
nuevo_ericco
Az biztos, csak hát hajlandóek-e már annyit fizetni érte, neki, vagy vesznek inkább helyette valakit pl. a francia másodvonalból harmadáron, feleakkora fizuért.dortev írta: Szerintem sokat láttok bele egy random Twitter admin marhulásába. Azért egy szaudi liga szintjét Mendy bőven megüti még évekig.
-
dortev
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Szerintem sokat láttok bele egy random Twitter admin marhulásába. Azért egy szaudi liga szintjét Mendy bőven megüti még évekig.
-
nuevo_ericco
Egyszer volt Budán kutyavásár, szerintem az a pár év már elmúlt, mikor bárkiért súlyos pénzeket kifizettek, kizárólag presztízsből. Ők sem hülyék, nem akarnak az európai futbal szemétlerakói lenni.realistahuni írta:https://x.com/MadridUniversal/status/16 ... H7xEQ&s=19En az arabokban nagyon bizom, azok minden szart osszevasarolnak.
Még az araboknak sem kell.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
https://x.com/MadridUniversal/status/16 ... H7xEQ&s=19En az arabokban nagyon bizom, azok minden szart osszevasarolnak.
Még az araboknak sem kell.
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
En az arabokban nagyon bizom, azok minden szart osszevasarolnak. Raadasul Mendy trofeagyujtemenye egesz szepen nez ki, 30 eves es muszlim, tokeletesen beleillene barmelyik csapatba ott.wZoLee7 írta: Mendy annyira nem top szint, hogy senkinek nem fog kelleni. Ő azt a szerződés kiüli, aki meg azt mondta jó ötlet vele hosszabbítani azt remélem már kivágtuk. Csak a vakok nem látták, hogy mennyire ügyetlen játékos. Valami olyan vagy francia középcsapatban lenne a helye
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mendy annyira nem top szint, hogy senkinek nem fog kelleni. Ő azt a szerződés kiüli, aki meg azt mondta jó ötlet vele hosszabbítani azt remélem már kivágtuk. Csak a vakok nem látták, hogy mennyire ügyetlen játékos. Valami olyan vagy francia középcsapatban lenne a helye
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem csak Carlo gondolta úgy, hogy vele kell hozni a tavaszi részt kezdőként. Mások nem. Bízott abban, hogy majd beton lesz, amikor arra igazán szükség lesz, de ez úgy látszik nem jön össze.
Vele és LV-vel a kezdőben a következő körökben esélyünk sem lett volna. Talán végre az Öreg is észhez tér és ezt belátja. Most megsérült és nem lesz 1 hónapig, de utána se nagyon kellene fontos meccseken erőltetni. Akármilyen szürke is Fran, sokkal jobban bízok már benne. Innentől neki kell hoznia, amit tud és vele kell a csapatnak befejeznie a szezont.
A nyáron remélem eladják egyébként. Abban bízok, hogy ez a hosszabbítás is azért volt, hogy ha érkezik érte valamiféle ajánlat, akkor ne ingyen kelljen elengedni. Felőlem jöhet Miguel vagy bárki, de vele megfáradt ez a dolog. Szép volt a 2 BL cím és azokban meg a többi kupában is vastagon benne volt, de ennyi. Szóval köszönöm.
Vele és LV-vel a kezdőben a következő körökben esélyünk sem lett volna. Talán végre az Öreg is észhez tér és ezt belátja. Most megsérült és nem lesz 1 hónapig, de utána se nagyon kellene fontos meccseken erőltetni. Akármilyen szürke is Fran, sokkal jobban bízok már benne. Innentől neki kell hoznia, amit tud és vele kell a csapatnak befejeznie a szezont.
A nyáron remélem eladják egyébként. Abban bízok, hogy ez a hosszabbítás is azért volt, hogy ha érkezik érte valamiféle ajánlat, akkor ne ingyen kelljen elengedni. Felőlem jöhet Miguel vagy bárki, de vele megfáradt ez a dolog. Szép volt a 2 BL cím és azokban meg a többi kupában is vastagon benne volt, de ennyi. Szóval köszönöm.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy jo megoldasa azert volt neki. Mikor depault kirakta a francba, az meg seggreült a partvonalnál. Az nagyon tetszett
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem is bírja ezen a szinten a komolyabb focit. Idén nehogy azt gondolja bárki, hogy Fran Garcia a két szép szeméért kap több lehetőséget. Mendy folyamat sérült, vagy pedig szimplán pihentetni kell, hogy a teste ne omoljon össze egy pár hetes terhelés után. El kell zavarni nyáron, mihamarabb.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
3-4 het kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Az mi a tököm volt az a jelenetToti írta: huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt
Nem kívánok nyilván rosszat, de nagyon örültem, amikor lejött a pályáról. Egy benny hill show volt az ember, az az elcsúszás is amit leművelt a 2. félidőben...
Lehet én vagyok csak kukacoskodó, de a gólnál is nekem olyan volt mintha, 20 centire gurulna tőle az indítás és ahelyett hogy becsúszna érte, inkább futva végignézte ahogy az atlétishez megy a zsuga
huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A tegnapit mondjuk én nem számolom gpnek.Pad'em írta: Champions League knockout assists all time:
- Ferland Mendy: 3
- Pedri: 3
Betonkeverő strikes back.
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.![]()
Hivatalosan az, tudom, de na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De Pedrinek van 3? En esku ezen akadok fenn.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Champions League knockout assists all time:
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"