De látod, ez a lényeg, én nem egy videót nézek róla, sőt egy videót sem néztem róla...mindent látni élőben meccs közben. Pont leszarom a sajtó meg a szakértők mit mondanak vagy írnak róla. Keresi ezeket a szituációkat, pont ugyan úgy odalép Ő is keményen nem egyszer, az a különbség hogy mikor nekilépnek oda habzószájjal magyaráz feleslegesen. És a legtöbb ember ezen is sőt szinte mindenen túllépne ha lenne teljesítmény az arc mögött, de nincs. Amikor pedig ennyire szarul játszom, kihagyom a 11est, lecserélnek nem úgy vonulok le mint egy isten hanem szedem a lábaimat aztán kussolva leülök a helyemre, miután pedig a társak megmentették a csapat és az én seggemet is megköszönöm nekik. Ez utóbbi gondolom megtörtént, de egy ilyen teljesítmény után kb nincs jogom a nézőket pofán röhögni meg pofákat vágni ünneplés közben. Magyarázhatjátok miért Ő az áldozat, de mr mentality olyan kurva messze van attól amit magáról hisz, hogy az valami hihetetlen.1madridista írta:a hozzaszolasomnak egy zarojeles (poennak szant) reszere reagalt realbeckham (eddig oke)wZoLee7 írta: Vinicius te vagy? Mindig más a hibás mindenértÉn sem értem kit érdekel egy alkesz angol valami cityből
Előbb vagy utóbb valakinek elfogy a türelme, ez lehet majd egy új edző, valamelyik társ, de valaki biztos lesz. A kérdés az, hogy ez mikor következik be, mikor jön el az a pont ahol már jelentősen több és elviselhetetlenebb lesz a rossz, mint a jó. Mondjuk ha tippelnem kell akkor abban a pillanatban, ahogy megérzi, hogy már messze nem vezér a csapatban (soha nem is volt) jönnek majd a balhék és a szurkolók fognak hátatfordítani neki. Biztos vannak akiknek tetszett tegnap is, hogy nulla teljesítményre még az atma szurkolókkal hadakozott.
majd elkezdtek a zarojelezett fel soron csamcsogni a lenyegi mondanivalo helyett. roviden: a video amin kiakadtam ekes peldaja annak hogy a sajto hogyan torzitja el a vinirol kialakult kepet, a 10 szituaciobol mondjuk 3at tudok mondani ahol vini volt a legnagyobb taho, egy csomo esetben meg ki se logott a sorbol...
Balotellihez hasonlítani mondjuk erős, Vinicius csak a pályán csinálja amit csinál, az olasz meg jó ötletnek tartotta tüzijátékozni a lakáson belül. Egyszerűen a Neymarral és utána érkező brazilokban megvan ez a nem túl jó mentalitás amit vagy egy jó környezet vagy mentor hatására levetkőznek, vagy még azzal sem sikerül. Viniciusnak tényleg minden adott, de akinek egy Modric szava vagy "tanítása" kevés az sajna senkire nem fog hallgatni. Nem fog változtatni én azt érzem.