Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 14., péntek 18:49

Babinho írta: Vki megy holnap a Tisza rendezvényre?
tervezek menni
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 14., péntek 18:39

Vki megy holnap a Tisza rendezvényre?

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 14., péntek 16:41

Borítón az ember tényleg jobban hasonlít Petrára, mint Ádámra.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 14., péntek 15:16

https://m.hvg.hu/kkv/20250314_Kovacs-Pe ... rtz-optima

napi fidesz
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 14., péntek 10:36

1madridista írta:
ferni írta: Imádom mikor ilyen kis apró szarságoknál megjelensz, ami a nagy egészt tekintve lényegtelen, de mikor épp lebontja a Fidesz az utolsó olyan dolgokat is, amitől még nem fehéroroszország vagyunk meg olyan ígérgetéseket tolnak, amivel végleg csődbe tehetik az országot akkor valahogy sehol nem vagy :lol:
azert jelentem meg mert csababarca utalgatott a szovjet himusz linkelesemre

amugy van olyan fidesz kritika amivel egyetertek de nem birom ezt a vilagvege hangulatos veszett ellenszavazast hogy lassan barki aki elindul azt egyesek megszavaznak itt a fidesz helyett...

a masik hogy ugy erkeztem a forumra hogy felcsesztem magam az ilyen gutihaz felek elfogultsagan es beleszalltam itt idegbol par emberbe meg masfel napig kardoztam a fidesz mellett, ezek utan cringe lenne bologatni meg pluszegyezni minden egyes fidesz kritikat.

leirtam mar parszor van itt eleget szidva a fidesz, sokszor jogosan, de nem ertek egyet azzal hogyha valami rossz akkor annal barmi mas csak jobb lehet es mindenaron le kell oket valtani barki keruljon oda.

soha nem kritizaltam peldaul a kutyapartot, a mi hazankot, illetve mzp-t sem nagyon (kevesbe mint a fideszt), megis birkazva meg pedofideszesezve vagyok, ezek utan csodalkoztok?
Figyelj, en ismeretlenül teged is megszavaznalak miniszterelnoknek, mert te is jobban csinalnad, mint azok, akik most kormanyon vannak. Ennel, ami most van, nem lehet szarabbul csinalni. Nagy Marton is, ha semmit nem csinalna, akkor is jobb lenne a gazdasagnak. Botrany, ami itthon van es vallalhatatlan a kulpolitikank.
:goat:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 14., péntek 9:07

De azért ez elég bicskanyitogató, hogy Orbán tk. kettéosztja az országot rosszakra és jókra (sokadszor), csak úgy, csípőből, mert, de már másfél évtizede nem hajlandó politikai vitára kiállni, ahol a választók megtudhatnák, hogy mégis mire alapozza ezt a bolsevik kijlentést. Mert a péntek reggeli interjúnak álcázott seggnyalás közben adott homályos agymenései természetesen erre sem jók. Ha már minden magyart leháborúpártiz, aki nem rá vagy a szatelitpártjára szavaz, azok megérdemelnének egy rendes, nem vitatható választ. De még erre sem méltat, nem csoda, hogy az ország fele mélyen megveti. Nem kell ehhez ellenzéki, brüsszeli, n-go, stb. uszítás, megteszi ezt ő maga ezzel a mérhetetlenül aljas és gyáva viselkedésével.
Kapaszkodjon is a hatalmoba a kis kövér ujjacskáival, mert k önnyen emgeshet, hogy testőrgyűrű nélkül még Hatvanpusztán sem lesz biztonságban.
Caraway írta:mind elkepesztoen gyulolte orbant
Majd megmagyarázzák maguknak, hogy MP-hez képest ő a ksiebbik rossz, más választás nem volt. Ezt tisztál látni az itteni írásaikból is. Orbán rossz, lop, aljas, stb. de mindig van utána egy DE...

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 14., péntek 9:05

Dupla D írta: „A DK és a Tisza háborúpárti, a Fidesz, a KDNP és legyünk igazságosak, a Mi Hazánk is békepárti.” - Orbán Viktor tegnap.

Szépen készíti elő a koalíció lehetőségét 2026-ra.
Egyébként nem gondolom, hogy a Mi Hazánk egyeztet a Fidesszel. Eddig erre nem volt szükség. A Fidesznek jó az, amilyen szerepben vannak. Legyen egy még inkább a jobboldalon lévő párt, így rájuk nem lehet azt mondani, hogy szélsőjobbosok lennének.
Ezzel a retorikával viszont egyértelmű a cél. A Mi Hazánknak kinyit egy koalíciós kaput, illetve a szavazóikat arra próbálja ösztönözni, hogyha már választani kell egy Tisza kormány vagy egy Fidesz-Mi Hazánk koalíciós kormányzás között, akkor utóbbi legyen a válasz. Esetleg még azt is elérheti, hogy a Mi Hazánkos szavazók egy része inkább a Fideszre szavazzon, mintsem kormányváltás legyen.
Na igen, de szerintem ebben van egy nagy csavar a mi hazank szavazobazisat illetoen. A politikusaik lehet kezre jatszanak a fidesszel, viszont en akarhany mi hazank szavazoval talalkoztam eddig, mind elkepesztoen gyulolte orbant. Szoval elkepzelhetetlennek tartom, hogy a fideszre atszavazzanak 2026-ban.
Az viszont mar egy valos forgatokonyv lehet, hogy ha a tisza nyerne szukosen, akkor a fidesz osszefog a mi hazankkal, hogy tobbsegbe keruljon, es akkor toroczkai meg eladhatja a hiveinek azt a szoveget, hogy az o ellenorzesuk alatt megy a fidesz kormanyzas, igy csak jobb iranyba mehet az orszag.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 14., péntek 8:44

Dupla D írta: „A DK és a Tisza háborúpárti, a Fidesz, a KDNP és legyünk igazságosak, a Mi Hazánk is békepárti.” - Orbán Viktor tegnap.

Egyébként nem gondolom, hogy a Mi Hazánk egyeztet a Fidesszel. Eddig erre nem volt szükség. A Fidesznek jó az, amilyen szerepben vannak. Legyen egy még inkább a jobboldalon lévő párt, így rájuk nem lehet azt mondani, hogy szélsőjobbosok lennének.
Ezzel a retorikával viszont egyértelmű a cél. A Mi Hazánknak kinyit egy koalíciós kaput, illetve a szavazóikat arra próbálja ösztönözni, hogyha már választani kell egy Tisza kormány vagy egy Fidesz-Mi Hazánk koalíciós kormányzás között, akkor utóbbi legyen a válasz. Esetleg még azt is elérheti, hogy a Mi Hazánkos szavazók egy része inkább a Fideszre szavazzon, mintsem kormányváltás legyen.

Lenin és később Orbán is úgy hivatkozott az ilyenekre, hogy hasznos idióták. Magyarországon a magunkat jobb oldalinak valló populista pártok hasznos idióta szerepe 2 féle volt eddig. Az FKGP féle teljes besimulás és elrohadás vagy az MDF féle "kihalás". A Rákosi majd Orbán által is megteremtett szalámi taktika kezdődik most újra a magukat jobb oldalinak tartó populista pártok között.
Az biztos, hogy a bal populizmusban tokaszalonnáig megmártózott Fidesz (hatósági ár, verseny torzítása, urambátyám progresszív szja, milliós fizetéssel rászorultsági alapon önkormányzati lakás, TSZ elnök kinézet), újabb pénzégetésbe fog kezdeni és az urizálás is tovább fog erősödni. Sára asszonyt személyesen ismerem, elég egyszerű teremtés, de magángéppel utazik.

BTW, felmerült Hont András cikke, sajnos nem tudom megtekinteni, mert az érvelés és objektivitás felkent papja letiltott, amikor egy Ceglédi idézetnél rákérdezte, hogy most biztosan nem áll egyik párt zsoldjában sem a Zoltán. A tiltást természetesen igennek vettem. Szóval bemásolná valaki, hogy megtudjam mi a bonyolult dolog, amit most csak András segytségével tudunk átlátni rendesen? :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 14., péntek 8:42

"haboruparti"

faszfej.
sok roncsgeci meg nyeli be.
thereisonly1ronaldo

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 14., péntek 8:23

„A DK és a Tisza háborúpárti, a Fidesz, a KDNP és legyünk igazságosak, a Mi Hazánk is békepárti.” - Orbán Viktor tegnap.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 13., csütörtök 23:10

1madridista írta:
gutihaz14 írta:

es hontot linkelsz :lol: :lol: nem az hogy egyertelmuen a csicska fidesz muve ez is, meg a hontot kell meghallgatni
leirtam korabban is hogy hont szerintem nem fideszes.

mondjuk nem csodalkozom hogy te kiborultal rajta de cegledinek volt multkor egy cikke arrol hogy mivel a fidesz leepitette a fekek es ellensulyok rendszeret ezert ha nem lesz 2/3a a tiszanak akkor is veszett sok joguk lesz ahhoz kepest hogy mondjuk 14 eve mennyi volt egy 50+1es kormanynak. es ez nem egeszseges elnezve magyar petert...

tipikusan az a fajta szavazo vagy mint az alabbi videoban lathato nyugger, csak ellenzeki oldalon

https://www.youtube.com/watch?v=D7XJZlsLhgs
ja es schiffer is ellenzeki, tudom :lol: :lol:

nem baj legalabb templomok szepulnek, ez a lenyeg

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 13., csütörtök 22:47

ferni írta: Orbán vezeti ki Európából Magyarországot miközben ott van benne.

Semmi logika nincs mögötte, mindenki tudja hogy az USAt meg az oroszokat se érdeklik a Magyarok, nagy ívben letojnak minket, addig foglalkoznak velünk, amíg ők is pénzt keresnek valamin vagy amíg játsszuk a palotapincsit nekik.

Egyetlen esélyünk az EU, ami nem hibátlan, de nem az hogy pénzt se kapunk már onnan, hanem kb odajárnak Vityáék az asztaluk közepére szarni, miközben dojcstomi tapsolja az ukrán áldozatok beszédét.

Olyan gazdasági intézkedéseket tesznek, amik max a rendszerváltás előtt voltak elfogadottak, olyan butaságokkal magyarázva, ami után el kéne venni az összestől a doktori címet.
Közben meg mindenki tudja, hogy hosszútávon csak sokkal többet ártanak.

Ezek teljesen alkalmatlanok sajnos bármire is már, ez van mikor a szakemberek el vannak zavarva a kormánytól, mert azok nem bólogatnak minden faszságra és tele lesz tömve a kormány fogalmatlan, buta pártkatonákkal
Most valami orosz oligarchát akarnak levetetni a szankciós listáról, különben vétóznak :lol: hihetetlen.

Fico legalább a saját országának próbál előnyt kiharcolni, amikor vétóval fenyeget, Viktorunk meg csak fullba kiszolgálja Putyint

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 22:17

Orbán vezeti ki Európából Magyarországot miközben ott van benne.

Semmi logika nincs mögötte, mindenki tudja hogy az USAt meg az oroszokat se érdeklik a Magyarok, nagy ívben letojnak minket, addig foglalkoznak velünk, amíg ők is pénzt keresnek valamin vagy amíg játsszuk a palotapincsit nekik.

Egyetlen esélyünk az EU, ami nem hibátlan, de nem az hogy pénzt se kapunk már onnan, hanem kb odajárnak Vityáék az asztaluk közepére szarni, miközben dojcstomi tapsolja az ukrán áldozatok beszédét.

Olyan gazdasági intézkedéseket tesznek, amik max a rendszerváltás előtt voltak elfogadottak, olyan butaságokkal magyarázva, ami után el kéne venni az összestől a doktori címet.
Közben meg mindenki tudja, hogy hosszútávon csak sokkal többet ártanak.

Ezek teljesen alkalmatlanok sajnos bármire is már, ez van mikor a szakemberek el vannak zavarva a kormánytól, mert azok nem bólogatnak minden faszságra és tele lesz tömve a kormány fogalmatlan, buta pártkatonákkal

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 22:02

ferni írta: Imádom mikor ilyen kis apró szarságoknál megjelensz, ami a nagy egészt tekintve lényegtelen, de mikor épp lebontja a Fidesz az utolsó olyan dolgokat is, amitől még nem fehéroroszország vagyunk meg olyan ígérgetéseket tolnak, amivel végleg csődbe tehetik az országot akkor valahogy sehol nem vagy :lol:
azert jelentem meg mert csababarca utalgatott a szovjet himusz linkelesemre

amugy van olyan fidesz kritika amivel egyetertek de nem birom ezt a vilagvege hangulatos veszett ellenszavazast hogy lassan barki aki elindul azt egyesek megszavaznak itt a fidesz helyett...

a masik hogy ugy erkeztem a forumra hogy felcsesztem magam az ilyen gutihaz felek elfogultsagan es beleszalltam itt idegbol par emberbe meg masfel napig kardoztam a fidesz mellett, ezek utan cringe lenne bologatni meg pluszegyezni minden egyes fidesz kritikat.

leirtam mar parszor van itt eleget szidva a fidesz, sokszor jogosan, de nem ertek egyet azzal hogyha valami rossz akkor annal barmi mas csak jobb lehet es mindenaron le kell oket valtani barki keruljon oda.

soha nem kritizaltam peldaul a kutyapartot, a mi hazankot, illetve mzp-t sem nagyon (kevesbe mint a fideszt), megis birkazva meg pedofideszesezve vagyok, ezek utan csodalkoztok?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 21:53

Imádom mikor ilyen kis apró szarságoknál megjelensz, ami a nagy egészt tekintve lényegtelen, de mikor épp lebontja a Fidesz az utolsó olyan dolgokat is, amitől még nem fehéroroszország vagyunk meg olyan ígérgetéseket tolnak, amivel végleg csődbe tehetik az országot akkor valahogy sehol nem vagy :lol:

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 21:49

gutihaz14 írta:
1madridista írta:

:mrgreen:

amugy van kulonbseg mikor egy meglevo adot bizonyos retegek szamara elengedsz, meg mikor ujat vezetsz be...

ferni nem is tudom hogy kerulhetnek ki hangfelvetelek meg "bennfentes informaciok a masikrol ebben az orszagban... nem is tudom ki kezdte... majd most jon az aldozati poz

https://www.facebook.com/hontandras75/p ... 3KVLsJcp9l

ez meg a masik...
es hontot linkelsz :lol: :lol: nem az hogy egyertelmuen a csicska fidesz muve ez is, meg a hontot kell meghallgatni
leirtam korabban is hogy hont szerintem nem fideszes.

mondjuk nem csodalkozom hogy te kiborultal rajta de cegledinek volt multkor egy cikke arrol hogy mivel a fidesz leepitette a fekek es ellensulyok rendszeret ezert ha nem lesz 2/3a a tiszanak akkor is veszett sok joguk lesz ahhoz kepest hogy mondjuk 14 eve mennyi volt egy 50+1es kormanynak. es ez nem egeszseges elnezve magyar petert...

tipikusan az a fajta szavazo vagy mint az alabbi videoban lathato nyugger, csak ellenzeki oldalon

https://www.youtube.com/watch?v=D7XJZlsLhgs

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 13., csütörtök 21:44

1madridista írta:
Ha már valaki nagyon szellemes szovjet himnusz linkelt múltkor ugye.

amugy van kulonbseg mikor egy meglevo adot bizonyos retegek szamara elengedsz, meg mikor ujat vezetsz be...

ferni nem is tudom hogy kerulhetnek ki hangfelvetelek meg "bennfentes informaciok a masikrol ebben az orszagban... nem is tudom ki kezdte... majd most jon az aldozati poz

ez meg a masik...

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 13., csütörtök 21:39

A Választási Földrajz mandátumbecslése, ha a legutóbbi Medián mérés szerint alakulnának a listás szavazatarányok:

Tisza: 119
Fidesz: 73
MH: 7

Nekem túl szép, hogy igaz legyen, de aláírnám :mrgreen:

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 21:31

Ha már valaki nagyon szellemes szovjet himnusz linkelt múltkor ugye.

ez meg a masik...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 21:17

RealMadridFanatic írta:
ferni írta: Egészen szánalmas, hogy ezek bármit hazudhatnak minden következmény nélkül
Az jövőre kiderül.
De ez mi, hogy maga az EP elismerte tegnap a hibát,ki van mondva egyértelműen és bazdmeg ugyanúgy mondják ma is tovább, ugyanúgy kint van mindenhol

Gusztustalan, hogy már mondanod se kell valamit amit félreérthetnek, szimplán odavarázsoltatták valahogy a nevét és bumm, megy a propaganda a háborúpárti MPről

Mi lesz még itt a következő 1 évben ha már ennyire lent van már most a színvonal?

Vissza: