Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 20:17

node írta:
wZoLee7 írta:

Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:

- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG

Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.
nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál. :lol:

Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.

node
Kedvenc játékosaid: Modric, Ronaldo (R9), Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 20:10

Csak hogy tiszta legyen: amellett próbálok érvelni, hogy az általános színvonal, a játék tanulható része, a fizikai felkészültség rengeteget fejlődött a topbajnokságokban az elmúlt évtizedben. Kb mint a Formula 1, ahol régen a befizetős pilóta még 3 mp-re volt az élvonaltól, most meg már a kutyaütő is "csak" 1 mp-et kap.

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 20:03

poronty írta:
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...
Ja. Ezért vagyunk a másodikok a bajnokságban 57-26-os gólaránnyal, egy kifejezetten szar széria után. És ne becsüld le a spanyol közép- és kiscsapatokat sem, vagy legalább nézz meg előtte egy tetszőlegesen választott magyar bajnokit referenciának.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 13., csütörtök 20:02

wZoLee7 írta:
node írta:

Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.

Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.
Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
Nyolc tippem van, de hogy a plusz kettő ki lehet, az engem is érdekelne. :lol:

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 19:56

wZoLee7 írta:

5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:

- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG

Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 13., csütörtök 19:53

Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.
Ez tök jó gondolat lenne, ha nem lenne ugyanakkora probléma számunkra feltörni a világ legjobb támadósorával a Rayo, Osasuna, Espanyol, Mallorca meg a többi spanyol kis és közép csapat védelmét a meccsek nagyrészén, ami most már évek óta tartó probléma. Aztán ott nincsen se Oblak, se Gimenez, se Simeone a padon...
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 19:48

wZoLee7 írta:
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.
Úgy látom, hogy nem ment át az üzenet. Arra akartam utalni, hogy egy csapat játéka és eredményessége függ az ellenfél csapat játékától. Ez triviális, de ezen a fórumon mintha időnként el lenne felejtve. És most nem csak Hehére gondolok, aki szerint egy Real Madridnak meg a brazil válogatottnak minden ellenféllel szemben, mindenkor dominálnia kell, szemet gyönyörködtető, kombinatív, kreatív játékkal.

Ha az ellenfeled a világ egyik legjobb csapata abban a műfajban, amikor eredményt kell őrizni, és bízni egy-egy jó kontrában vagy pontrúgásban, akkor irgalmatlan nehéz dolgod van. És hiába nem szeretem a stílusukat, szerintem Simeone zseniális edző, elképesztő a scoutingjuk, és taktikailag, csapatszinten sokszor lenyűgöző dolgokra képesek - már amikor nem hentelnek, amit viszont gyűlölök bármilyen csapattól.

Tágabb kontextusban pedig vedd hozzá, h olyan klubok ellen versenyzünk kiváló eredménnyel, akik szinte végtelen büdzsével gazdálkodnak. Nézd meg, mit ért el az elmúlt időszakban hozzánk képest a Manchester City és United, a Chelsea vagy a PSG.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 13., csütörtök 19:26

Ősszel még simán a Poolra mondtam volna a végső győzelmet, aztán egy olyan csapat ellen zúgtak ki, amely az utolsó két fordulóban még a bennmaradásért küzdött. Amikor azt írtam, hogy a Girona ellen milyen szenvedve jutottak tovább, akkor le lettem hurrogva, hogy tartalékoltak (a kezdő alapján rohadtul nem). Azóta kiderült, hogy nem véletlenül rezgett a léc.
Nincs lefutott meccs.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 18:41

node írta:
Kerlon írta:

Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re.

Szóval nyugodjatok meg, és ne csak a mi csapatunkat figyeljétek, hanem az ellenfeleket is.
Nem érdekel más csapat, én a Real Madridnak szurkolok.

node

HozzászólásSzerző: node » 2025. március 13., csütörtök 18:18

Kerlon írta:
Faust írta: Eletemben eloszor gratulaltam volna ennek a ketrecharcos bandanak, megerdemeltek volna. Ezt a szanalmas otlettelen lelektelen szart amit kiraktunk (iden kb hatvanadjara) a palyara, nevetseges. Nagyon elegem van mar Ancelottibol, akar nyer BL-t (nem fog), akar nem.

Gondolom emiatt az elvett tizi miatt visitani fog mindenki, az hogy a meccs elejen tiszta kezezest nem fujtak be az kit erdekel.
Szerintem ugyanúgy fogunk felbőgni, mint két éve a City ellen. A kérdés, hogy a PSG vagy a Barca adja a hatalmas alázást a végén.
Ez a sok negatív komment, fel kellene ébredni, srácok. Brutálisan erősek a riválisok, van 5-10 olyan klub, akik közül egy adott szezonban bármelyik esélyes a BL-re. Az, hogy mi minden évben legalább negyeddöntőzünk, kb kétévente pedig meg is nyerjük, szinte a csoda kategória. Nem lélektelen fos a játékunk, és nincs is totál vakon az edzői stáb, hanem ilyen alapterhelés mellett mondjuk egy Atletico Madrid szintű csapat ellen az első perces 1-0 után gólt lőni, és közben nem kapni kva nehéz feladat. A csereember Correa full sprintben úgy veszi át Oblak hajszálpontos kirúgását, hogy meg sem torpan a mozgása. Zárójelben, a sokak által folyton a kezdőbe követelt Brahimnak a 16-oson belül ez kétszer sem sikerült (egyébként csípem Brahimot, de tegnap pl nem volt jó). Egyetlen egyszer volt alkalmunk lekontrázni őket 120 perc alattt, akkor tökéletesen végigvitték, MBappé zseniálisan megcsinálta a cselt, sajna Vinicius kihagyta a tizit. Néhány helyi hőbörgő szerint ez nem is zavarta. Ilyen baromságot hogy lehet leírni?

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:49

Jo, de hehe szerint nekünk seskot kellett volna megvenni. Neki kell egy kis idő, mire betölt a rendszere.

En nem lattam tv n keresztul. Meg az orosz kommentator se szolt nekem valamiert. De jot vigyorogtam, mikor meglattam a piros X et.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 13., csütörtök 17:20

Eloben is latni lehetett.
Irtam kb azonnal megy a meccs topikban, amikor meg Hehe ertetlenkedett a kefires allapotban. :mrgreen:
ZIDANE

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:05

Nem csak a sracok reakcioja arulkodo, ahogy azonnal mutatjak, hogy 2x ert bele. Nezzetek meg julian fejet utana. Mint aki tarsasagban fingott, aztan szimatol, hogy miujsagvan. Tudta, hogy buzlik.
Bűnös, en mondom nektek
Lord Xavi

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 13., csütörtök 16:55

Simeonenak és csapatának ez jár, úgyis szépen beálltak egy pár hete a bírói testület mögé, ezek után igazán nincs mit reklamáljanak és megkérdőjelezzenek ( btw az ítélet jogos volt). :mrgreen:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 16:52

Most, hogy kijott 200 db, jobbnal jobb felvetel alvarezrol, tisztán kivehető, hogy a gyerek amúgy kb laposan a jobb alsóba szánta a labdát. Ahogy tartja a labat es ahol a labdát rugja meg ez egyértelmű. Miutan Hozzáér a másik lába, ugy valtoztat irányt fel középre.

Ehhez képest én már lattam biggest robbery of all time feliratot is, olyan kepkockakkal kimerevitve, hogy amúgy alvarez meg el sem rugta a labdát, epp csak elkezdett kitamasztani :lol:
Hogy lehet ennyire egyértelmű dolgot mashogy latni? Simeonet sem ertem.
Azt ertenem, ha a szabaly miatt hőbörögbének az emberek, hogy ez igy igazsagtalan, de nem erről van szó.
Nem ert hozza 2x. Ki látta?? Vardrid( amugy ez mindig is bénán hangzott. Erőltetett...vardrid. :lol: ugyanmar)

Nagyon nagyon csípős a pisi. Igyák meg
Lord Xavi

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 15:41

Amúgy Julian Alvarez tuti azért csúszott el, mert Carlo felhúzta a szemöldökét. :coffee: Minden a terv szerint haladt.

Szarkazmus vége.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. március 13., csütörtök 15:24

en csak szeretnem megkoszonni carlonak, hogy tegnap 30 masodperc utan mint egy agybeteg ugy kellett nezni a meccset, ez meg a padlasra ragasztott szemoldokevel majdnem vegig turte az egeszet, ja nem meg lv beallitasaval meg is probalt kiejteni minket a rendes jatekidoben. nulla tamadas, nulla kreativitas, de meg a vedekezes is egy hatar szar volt.

carlo out, akarhova
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 11:25

Rettentően mérges voltam meccs közben. Pontosan tudtuk, hogy a meccs első perceiben figyelni kell, a kezdőnk is rendben volt, mégis jött a gól. Tényleg azt láttam tegnap, hogy béhány játékos telibeszarja az egészet. Főleg Vinicius. Ez egy önző kis gyökér és bármit mondhat, hogy így a csapat úgy a csapat, mind egy hazugság. Pontosan megmutatta milyen ember és játékos. Pofákat vág meg nyelvet öltöget egy kihagyott 11-es után, de hogy kicsit oda tegye magát azt nem. Lecserélésekor úgy sétált le mintha 2-vel vezettünk volna. Megint fontosabb volt az ellenfél játékosokkal, szurkolókkal, bíróval és a saját társakkal vitázni.
Edzői felelősség. Az edzőnk viszont úgy tűnik kicsekkolt az egész stábbal együtt. A játékosaink fél sérülten játszanak, az egészséges tehetséges emberek leépítve ülnek a padon. LV pontrúgó? Mi a fasz? De tényleg, soha életében nem tudott beadni, ez ki szerint volt jó ötlet? Első csere volt, teljesen érdthetetlen amit Carloék csinálnak idén, mintha a fifaban az AI irányítaná a csapatunkat több szezon után amikor már minden össze-vissza van. Egy ennyire tapasztalt és nagyszerű edző kizárt hogy ezt nem látja, tök egyszerűen megmutatja, hogy Ő a góré és legyen bármekkora faszság akkor is végig viszi amit akar. Az egész edző-játékos kapcsolatban mostanra lehet egy akkora lyuk, mert vannak akik élvezik az edző bizalmát és vannak akik látják hogy nagyon gyorsan robogunk a szakadék felé. Tudtuk, mit fog csinálni az ellenfél, azt is tudtuk, hogy a gól után a 11-es rúgásokig védekezni fognak, mi meg egyszer találtuk el a kaput az első félidőben. Nulla elképzeléssel és taktikával játszuk a meccseinket, ha valakinek dob a gép és skillből megoldja siker, ha nem akkor olyan nézhetetlen meccset produkálunk mint tegnap. Nem tudtam élvezni egy percét sem. Azért senkit nem lehet hibáztatni, hogy LV ment 11est rúgni, kihagyta, van ilyen, de már rég nem Real Madrid szintű játékos. Ahogy Mendy sem az, sőt a franciának a top focihoz sincs semmi köze. Nyáron mind a kettőtől megszabadulnék, ahogy Vinicius a bomlasztó viselkedésével is menne. A többiekre nem nagyon lehet panasz tegnap, mert összetettebb itt a probléma, de az előbb említett 3 játékost sürgősen elkell takarítani.

Pozitívum, hogy láttuk Cama mit tud adni a csapatnak, Brahim mindig megpörgeti a támadásainkat, MBappe küzd amennyire lehet (sérült ez fix ahogy Beli is az). Jó az alap, de ha nem újulunk meg az edzői stábbal akkor ez már csak lefelé fog menni.

Amennyire támadó focit tol az arsenal, simán benne van hogy szét kapnak bennünket. A legnagyobb baj, hogy az a tűz és akarat ami a csapatban megvolt az előző években azt én tegnap egy percig sem láttam.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 10:58

Megnézed a labda ívét a tizinek is látszik, hogy felpattant a másik lábáról, azért is ment furán picit.
Konkrétan egy ilyen a kapust is megzavarhatja

Nem érhet bele ugyanaz a játékos pontrúgásnál kétszer a labdába egymás után, ennyi.

Elcsúszott, szerencsénk volt

Abban igazad van fix ment volna, hogy ezt bezzeg észrevette a VAR :kalapos:

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2025. március 13., csütörtök 10:52

Félve merem csak elképzelni, mekkora üvöltve sírás és bírózás menne itt, ha tőlünk vettek volna el ilyenért egy 11-est. Szerencsére nem így alakult, köszönjük meg Alvareznek/a jóistennek/a friendshipnek/Pereznek/a VAR-nak, felejtsük el, aztán haladjunk. Olyan apróságon múlt, hogy teljesen védhető a másik oldal is szerintem. Megnéznék egy hivatalos közleményt egy olyan felvétellel, ami alapján ilyen gyorsasággal meg tudták hozni a döntést.

Sok értékes contentet nem sikerült a játékról a jövő évi BL filmbe lementeni, remélem az öltözőben kreatívabbak voltak, mint a pályán.
.

Vissza: