Ferland Mendy - 23
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Ferland Mendy - 23
Szerintem csak Carlo gondolta úgy, hogy vele kell hozni a tavaszi részt kezdőként. Mások nem. Bízott abban, hogy majd beton lesz, amikor arra igazán szükség lesz, de ez úgy látszik nem jön össze.
Vele és LV-vel a kezdőben a következő körökben esélyünk sem lett volna. Talán végre az Öreg is észhez tér és ezt belátja. Most megsérült és nem lesz 1 hónapig, de utána se nagyon kellene fontos meccseken erőltetni. Akármilyen szürke is Fran, sokkal jobban bízok már benne. Innentől neki kell hoznia, amit tud és vele kell a csapatnak befejeznie a szezont.
A nyáron remélem eladják egyébként. Abban bízok, hogy ez a hosszabbítás is azért volt, hogy ha érkezik érte valamiféle ajánlat, akkor ne ingyen kelljen elengedni. Felőlem jöhet Miguel vagy bárki, de vele megfáradt ez a dolog. Szép volt a 2 BL cím és azokban meg a többi kupában is vastagon benne volt, de ennyi. Szóval köszönöm.
Vele és LV-vel a kezdőben a következő körökben esélyünk sem lett volna. Talán végre az Öreg is észhez tér és ezt belátja. Most megsérült és nem lesz 1 hónapig, de utána se nagyon kellene fontos meccseken erőltetni. Akármilyen szürke is Fran, sokkal jobban bízok már benne. Innentől neki kell hoznia, amit tud és vele kell a csapatnak befejeznie a szezont.
A nyáron remélem eladják egyébként. Abban bízok, hogy ez a hosszabbítás is azért volt, hogy ha érkezik érte valamiféle ajánlat, akkor ne ingyen kelljen elengedni. Felőlem jöhet Miguel vagy bárki, de vele megfáradt ez a dolog. Szép volt a 2 BL cím és azokban meg a többi kupában is vastagon benne volt, de ennyi. Szóval köszönöm.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egy jo megoldasa azert volt neki. Mikor depault kirakta a francba, az meg seggreült a partvonalnál. Az nagyon tetszett
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem is bírja ezen a szinten a komolyabb focit. Idén nehogy azt gondolja bárki, hogy Fran Garcia a két szép szeméért kap több lehetőséget. Mendy folyamat sérült, vagy pedig szimplán pihentetni kell, hogy a teste ne omoljon össze egy pár hetes terhelés után. El kell zavarni nyáron, mihamarabb.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
3-4 het kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Az mi a tököm volt az a jelenetToti írta: huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt

Nem kívánok nyilván rosszat, de nagyon örültem, amikor lejött a pályáról. Egy benny hill show volt az ember, az az elcsúszás is amit leművelt a 2. félidőben...
Lehet én vagyok csak kukacoskodó, de a gólnál is nekem olyan volt mintha, 20 centire gurulna tőle az indítás és ahelyett hogy becsúszna érte, inkább futva végignézte ahogy az atlétishez megy a zsuga

huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A tegnapit mondjuk én nem számolom gpnek.Pad'em írta: Champions League knockout assists all time:
- Ferland Mendy: 3
- Pedri: 3
Betonkeverő strikes back.
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.![]()
Hivatalosan az, tudom, de na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De Pedrinek van 3? En esku ezen akadok fenn.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Champions League knockout assists all time:
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.
Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Visszavágón még gólt is lő majd. Eszembe is jutott a tavalyi Atleti elleni gólja a Szuperkupán.
- flori
Ramadan Mendy with 2 assists in 2 games.
Agyvérzés kerülget amikor hátul passzolgat. 5 éve.

Agyvérzés kerülget amikor hátul passzolgat. 5 éve.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ferland Mendy gets his first assist since October 2022.
Sokat elmond.
Sokat elmond.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
En is epp ezt akartam irni hogy 2018ban utoljara Mendy ellen kapott ki otthon a City…
Akkor kotott meg a beton?
Akkor kotott meg a beton?
- Remy
- Kapcsolat:
Before tonight, the last team to beat City at the Etihad in 90' in the Champions League was Olympique Lyonnais, September 2018.
Ferland Mendy played that game.
A Mendy faktor.
Ferland Mendy played that game.
A Mendy faktor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vakeger szegeny.
Az a “tizi” is abbol jott hogy beengedte kozepre Fodent.
Az a “tizi” is abbol jott hogy beengedte kozepre Fodent.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- ikarus93
Mendy eletveszely. Nem szabad kezdenie.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Lehet, hogy eredményeket tekintve nem lennénk elrébb, de én mondjuk annak nagyon örültem volna, ha legalább a Barca önbizalmát nem építettük volna fel, rossz formában lévő és nem a posztjukon játszó játékosokkal. Ha az a 0-4, 0-2 vagy az a 2-5, esetleg 2-3 lett volna, akkor már nem nyomnák a rizsát arról, hogy mindent megnyernek, illetve nem rajtunk röhögött volna heteken át a fél világ (emellett persze fájt volna vereség, de más lett volna a leányzó fekvése). Nyilván el lehet ezt engedni meg felejteni, de azért nekem a kupák mögött tagadhatatlanul a második legnagyobb örömöt az jelenti, ha földbe döngöljük a Barcát meg az Atleticot, Real drukkerként. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.Realista24 írta:Vagy azert, mert Mbappe kihagyott mindent. Vagy mert sorra kihagytak a sracok a buntetoket.Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek
Eredmenyeket tekintve szerintem nem lennenk sokkal elorebb szerintem, ha mas felallasokban jatszottunk volna a szezon elso feleben, viszont a jatek kepeben igen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy azert, mert Mbappe kihagyott mindent. Vagy mert sorra kihagytak a sracok a buntetoket.Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek
Eredmenyeket tekintve szerintem nem lennenk sokkal elorebb szerintem, ha mas felallasokban jatszottunk volna a szezon elso feleben, viszont a jatek kepeben igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Gyengültünk, de az esetek többségében amikor irtó szar volt a játék is lehetett volna sokkal jobb kezdőt kiküldeni. Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek. Mostanra megvan a recept, Tchou jó a kpn, rossz a védelemben, Asenció jó a védelemben, Ceba kell a kp-ra, Fran balra, ez így ha kényszerből is de elbírja LV-t akár mert támadásban azért még tud hozzáadni néha. Mendy már semmihez nem tud. A francianak akkor szabadna kezdenie ha Fran nem bevethető, ha nincs tétje a meccsnek vagy ha a másik oldalon nem LV kezd. Ezt látjuk, látja az egész világ, videók milióit lehet látni hallani a témában, ha az edző nem, látja be akkor magára vesse az első követ a szar meccsek után. Tegnap is teljesen felesleges eleme volt Mendy a csapatnak. A támadója folyamatosan beforgatta, a labdával fogalma sincs mit kezdjen. Elképesztő de tényleg, sőt röhejesek a beindulásai. Volt egyetlen egy jó beadása. Itt volt a napokban a stat a fórumon h a legkevesebb támadó passzal rendelkező szélső védő asszem. Mendy karrierjén az segített volna ha az elmúlt pár évben elkezdjük kh-ként használni és védekezésben tényleg hoz egy magas szintet, de egész életében borzalmasan védekezett beadások ellen, még ehhez sincs meg a skillje.R. Carlos írta:Remélem véglegest kapott.Realista24 írta:
Jo de azt is megtudtuk, hogy RC igazabol egy gyenge kepessegu focista volt, szoval nem veletlen.
Camavingat és Frant kellene erőltetni a bhv poszton. Nagyon durva, hogy a "gálavédelmünk" Lucasból, Tchouaméniből és belőle áll.
Valaki írta tegnap - arra reagálva, hogy valami újság azt írta, hogy Mbappéval és Endrickkel nem tudunk BL-t nyerni -, hogy persze Joseluval ment velük az új támadókkal meg nem. Alapvetően mindenki tudja/tudta, hogy nem a támadóinkkal lesz probléma. (Meg azt gondoltuk a szezon elején, hogy így is majd tudunk egy góllal többet lőni, mint amennyit kapunk... Sajnos ez sokszor nem jött be már idén.) A probléma Kroos kiválásával és a meggyengülő védelemmel kezdődött és ezzel gyűlt meg rengetegszer a bajunk, illetve az edzőnk fafejűségével is hatalmas gondok vannak.
Azért valahol elismerésre méltó, hogy valaki ennyire korlátozott képességekkel ennyire sikeresnek mondhatja magát. Biztos odateszi magát edzéseken, egy csendes, rendes srác, nincsenek balhék a pályán sem, nem is durva, akkor sem volt az amikor beton volt. Viszont a lehető leggyorsabban és ha kell akkor nem túl elegánsan de ki kell szállni ebből a kapcsolatból.