Ferland Mendy - 23

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Ferland Mendy - 23

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 13., csütörtök 18:16

Szerintem csak Carlo gondolta úgy, hogy vele kell hozni a tavaszi részt kezdőként. Mások nem. Bízott abban, hogy majd beton lesz, amikor arra igazán szükség lesz, de ez úgy látszik nem jön össze.

Vele és LV-vel a kezdőben a következő körökben esélyünk sem lett volna. Talán végre az Öreg is észhez tér és ezt belátja. Most megsérült és nem lesz 1 hónapig, de utána se nagyon kellene fontos meccseken erőltetni. Akármilyen szürke is Fran, sokkal jobban bízok már benne. Innentől neki kell hoznia, amit tud és vele kell a csapatnak befejeznie a szezont.

A nyáron remélem eladják egyébként. Abban bízok, hogy ez a hosszabbítás is azért volt, hogy ha érkezik érte valamiféle ajánlat, akkor ne ingyen kelljen elengedni. Felőlem jöhet Miguel vagy bárki, de vele megfáradt ez a dolog. Szép volt a 2 BL cím és azokban meg a többi kupában is vastagon benne volt, de ennyi. Szóval köszönöm.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 18:01

Egy jo megoldasa azert volt neki. Mikor depault kirakta a francba, az meg seggreült a partvonalnál. Az nagyon tetszett
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 13., csütörtök 16:52

Nem is bírja ezen a szinten a komolyabb focit. Idén nehogy azt gondolja bárki, hogy Fran Garcia a két szép szeméért kap több lehetőséget. Mendy folyamat sérült, vagy pedig szimplán pihentetni kell, hogy a teste ne omoljon össze egy pár hetes terhelés után. El kell zavarni nyáron, mihamarabb.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 16:25

van az már több év is.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 13., csütörtök 16:10

3-4 het kuka.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. március 13., csütörtök 16:04

Toti írta: huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt
Az mi a tököm volt az a jelenet :lol: :lol: Már cipőt se köt meg a beton? :mrgreen:

Nem kívánok nyilván rosszat, de nagyon örültem, amikor lejött a pályáról. Egy benny hill show volt az ember, az az elcsúszás is amit leművelt a 2. félidőben...

Lehet én vagyok csak kukacoskodó, de a gólnál is nekem olyan volt mintha, 20 centire gurulna tőle az indítás és ahelyett hogy becsúszna érte, inkább futva végignézte ahogy az atlétishez megy a zsuga :fpalm:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. március 13., csütörtök 7:58

huh nagyon meredek volt a tegnapi, faszikám már a saját cipőjét sem merte bekötni magának, annyira lent volt
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 5., szerda 17:54

Pad'em írta: Champions League knockout assists all time:

- Ferland Mendy: 3
- Pedri: 3

Betonkeverő strikes back.

Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal. :D
A tegnapit mondjuk én nem számolom gpnek.
Hivatalosan az, tudom, de na.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 5., szerda 17:52

De Pedrinek van 3? En esku ezen akadok fenn. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 5., szerda 17:50

Champions League knockout assists all time:

- Ferland Mendy: 3
- Pedri: 3

Betonkeverő strikes back.

Mikor tegnap megindult nagy váratlanul a 16-osuk felé amolyan Khedirásan sunyiban és leadott egy lövést amire Oblaknak még valami kis minimálisat vetődnie is kellett csak néztem. Mi lesz itt tavasszal. :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 4., kedd 23:32

Visszavágón még gólt is lő majd. Eszembe is jutott a tavalyi Atleti elleni gólja a Szuperkupán.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 4., kedd 23:18

Ramadan Mendy with 2 assists in 2 games. :lol:

Agyvérzés kerülget amikor hátul passzolgat. 5 éve. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 1., szombat 21:16

Ferland Mendy gets his first assist since October 2022.

Sokat elmond.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mustacsshe
Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric

HozzászólásSzerző: mustacsshe » 2025. február 12., szerda 0:02

En is epp ezt akartam irni hogy 2018ban utoljara Mendy ellen kapott ki otthon a City…
Akkor kotott meg a beton? 😜

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 11., kedd 23:56

Before tonight, the last team to beat City at the Etihad in 90' in the Champions League was Olympique Lyonnais, September 2018.

Ferland Mendy played that game.

A Mendy faktor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 11., kedd 23:30

Vakeger szegeny.

Az a “tizi” is abbol jott hogy beengedte kozepre Fodent.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 11., kedd 23:28

Mendy eletveszely. Nem szabad kezdenie.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 30., csütörtök 15:48

Realista24 írta:
Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek
Vagy azert, mert Mbappe kihagyott mindent. Vagy mert sorra kihagytak a sracok a buntetoket.

Eredmenyeket tekintve szerintem nem lennenk sokkal elorebb szerintem, ha mas felallasokban jatszottunk volna a szezon elso feleben, viszont a jatek kepeben igen.
Lehet, hogy eredményeket tekintve nem lennénk elrébb, de én mondjuk annak nagyon örültem volna, ha legalább a Barca önbizalmát nem építettük volna fel, rossz formában lévő és nem a posztjukon játszó játékosokkal. Ha az a 0-4, 0-2 vagy az a 2-5, esetleg 2-3 lett volna, akkor már nem nyomnák a rizsát arról, hogy mindent megnyernek, illetve nem rajtunk röhögött volna heteken át a fél világ (emellett persze fájt volna vereség, de más lett volna a leányzó fekvése). Nyilván el lehet ezt engedni meg felejteni, de azért nekem a kupák mögött tagadhatatlanul a második legnagyobb örömöt az jelenti, ha földbe döngöljük a Barcát meg az Atleticot, Real drukkerként. Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 30., csütörtök 13:19

Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek
Vagy azert, mert Mbappe kihagyott mindent. Vagy mert sorra kihagytak a sracok a buntetoket.

Eredmenyeket tekintve szerintem nem lennenk sokkal elorebb szerintem, ha mas felallasokban jatszottunk volna a szezon elso feleben, viszont a jatek kepeben igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 30., csütörtök 13:09

R. Carlos írta:
Realista24 írta:
Jo de azt is megtudtuk, hogy RC igazabol egy gyenge kepessegu focista volt, szoval nem veletlen.
Remélem véglegest kapott.

Camavingat és Frant kellene erőltetni a bhv poszton. Nagyon durva, hogy a "gálavédelmünk" Lucasból, Tchouaméniből és belőle áll.

Valaki írta tegnap - arra reagálva, hogy valami újság azt írta, hogy Mbappéval és Endrickkel nem tudunk BL-t nyerni -, hogy persze Joseluval ment velük az új támadókkal meg nem. Alapvetően mindenki tudja/tudta, hogy nem a támadóinkkal lesz probléma. (Meg azt gondoltuk a szezon elején, hogy így is majd tudunk egy góllal többet lőni, mint amennyit kapunk... Sajnos ez sokszor nem jött be már idén.) A probléma Kroos kiválásával és a meggyengülő védelemmel kezdődött és ezzel gyűlt meg rengetegszer a bajunk, illetve az edzőnk fafejűségével is hatalmas gondok vannak.
Gyengültünk, de az esetek többségében amikor irtó szar volt a játék is lehetett volna sokkal jobb kezdőt kiküldeni. Sokszor adtunk 70 perc előnyt LV-vel, Mendyvel, vagy a szarul összerakott kp-val az ellenfélnek. Mostanra megvan a recept, Tchou jó a kpn, rossz a védelemben, Asenció jó a védelemben, Ceba kell a kp-ra, Fran balra, ez így ha kényszerből is de elbírja LV-t akár mert támadásban azért még tud hozzáadni néha. Mendy már semmihez nem tud. A francianak akkor szabadna kezdenie ha Fran nem bevethető, ha nincs tétje a meccsnek vagy ha a másik oldalon nem LV kezd. Ezt látjuk, látja az egész világ, videók milióit lehet látni hallani a témában, ha az edző nem, látja be akkor magára vesse az első követ a szar meccsek után. Tegnap is teljesen felesleges eleme volt Mendy a csapatnak. A támadója folyamatosan beforgatta, a labdával fogalma sincs mit kezdjen. Elképesztő de tényleg, sőt röhejesek a beindulásai. Volt egyetlen egy jó beadása. Itt volt a napokban a stat a fórumon h a legkevesebb támadó passzal rendelkező szélső védő asszem. Mendy karrierjén az segített volna ha az elmúlt pár évben elkezdjük kh-ként használni és védekezésben tényleg hoz egy magas szintet, de egész életében borzalmasan védekezett beadások ellen, még ehhez sincs meg a skillje.

Azért valahol elismerésre méltó, hogy valaki ennyire korlátozott képességekkel ennyire sikeresnek mondhatja magát. Biztos odateszi magát edzéseken, egy csendes, rendes srác, nincsenek balhék a pályán sem, nem is durva, akkor sem volt az amikor beton volt. Viszont a lehető leggyorsabban és ha kell akkor nem túl elegánsan de ki kell szállni ebből a kapcsolatból.

Vissza: