Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 21:36

wZoLee7 írta: Vinicius te vagy? Mindig más a hibás mindenért :lol: Én sem értem kit érdekel egy alkesz angol valami cityből

Előbb vagy utóbb valakinek elfogy a türelme, ez lehet majd egy új edző, valamelyik társ, de valaki biztos lesz. A kérdés az, hogy ez mikor következik be, mikor jön el az a pont ahol már jelentősen több és elviselhetetlenebb lesz a rossz, mint a jó. Mondjuk ha tippelnem kell akkor abban a pillanatban, ahogy megérzi, hogy már messze nem vezér a csapatban (soha nem is volt) jönnek majd a balhék és a szurkolók fognak hátatfordítani neki. Biztos vannak akiknek tetszett tegnap is, hogy nulla teljesítményre még az atma szurkolókkal hadakozott.
a hozzaszolasomnak egy zarojeles (poennak szant) reszere reagalt realbeckham (eddig oke)

majd elkezdtek a zarojelezett fel soron csamcsogni a lenyegi mondanivalo helyett. roviden: a video amin kiakadtam ekes peldaja annak hogy a sajto hogyan torzitja el a vinirol kialakult kepet, a 10 szituaciobol mondjuk 3at tudok mondani ahol vini volt a legnagyobb taho, egy csomo esetben meg ki se logott a sorbol...

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 20:12

dzsi91 írta:
realbeckham írta: Amúgy balotelli is ezt nyomta, meg why always me. Csak akkor kb le se szartak, meg nem volt még meg a hopihe tarsadalom
Nem Real mezben volt. Nehogy azt higyjük, hogy pl a nagy zlatan Real mezben is csak egy jópofa chuck norris imitátor lett volna. Itt még Modricra is képesek voltak rászállni pedig nála szerényebb története nem sok embernek van az elitben.
Ez is igaz, de Zlatant doppingolta ez, Vinicius meg ugy viselkedik mint egy ovodas.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 20:10

realbeckham írta: Amúgy balotelli is ezt nyomta, meg why always me. Csak akkor kb le se szartak, meg nem volt még meg a hopihe tarsadalom
Nem Real mezben volt. Nehogy azt higyjük, hogy pl a nagy zlatan Real mezben is csak egy jópofa chuck norris imitátor lett volna. Itt még Modricra is képesek voltak rászállni pedig nála szerényebb története nem sok embernek van az elitben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 20:07

Jo pelda, irritalt is mindenkit es a kozelebe nem ert annak, amire a tehetsege predesztinalta.

Nala azert talan egy fokkal ertelmesebb Vinicius es mar most jelentosen tobbet tett le az asztalra, de az irany katasztrofalis egy ideje.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 19:46

Amúgy balotelli is ezt nyomta, meg why always me. Csak akkor kb le se szartak, meg nem volt még meg a hopihe tarsadalom
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 18:34

Vinicius te vagy? Mindig más a hibás mindenért :lol: Én sem értem kit érdekel egy alkesz angol valami cityből

Előbb vagy utóbb valakinek elfogy a türelme, ez lehet majd egy új edző, valamelyik társ, de valaki biztos lesz. A kérdés az, hogy ez mikor következik be, mikor jön el az a pont ahol már jelentősen több és elviselhetetlenebb lesz a rossz, mint a jó. Mondjuk ha tippelnem kell akkor abban a pillanatban, ahogy megérzi, hogy már messze nem vezér a csapatban (soha nem is volt) jönnek majd a balhék és a szurkolók fognak hátatfordítani neki. Biztos vannak akiknek tetszett tegnap is, hogy nulla teljesítményre még az atma szurkolókkal hadakozott.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 17:32

1madridista írta:
realbeckham írta:

Szép :agree:
bocs nem birtam ki... legalabb akkora pojaca mint vini feleolyan teljesitmennyel... raadasul a jelenet szerintem nem volt olyan durva mint amire a cimbol szamitottam, sima akasztas meccsenkent sok ilyen van...

egyebkent kesobb van egy jelenet ahogy eppen hozzaer grealish meg uvoltve dobalja magat... bohoc
és kit érdekel, hogy grealish mit csinál? mi ráhatása van a mi játékunkra és csapatunkra?
Vininek is meg nektek is inkább azzal kéne foglalkozni, amire ráhatásunk van. Saját magunkkal, nem pedig állandóan másra mutogatni, meg hagyni, hogy elvigye az eredményről és fociról a fókuszt a feleselges sallang.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 17:25

realbeckham írta:
1madridista írta: grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...

bocs nem birtam ki... legalabb akkora pojaca mint vini feleolyan teljesitmennyel... raadasul a jelenet szerintem nem volt olyan durva mint amire a cimbol szamitottam, sima akasztas meccsenkent sok ilyen van...

egyebkent kesobb van egy jelenet ahogy eppen hozzaer grealish meg uvoltve dobalja magat... bohoc

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 17:22

ToniKroos írta:
ram8nes írta:
nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?
hát a te csapattársad se lennék, az holtbiztos :D :roll:

Nagyon röviden és tömören én pl. első körben azt várnám el, hogy ne boruljon minden egyes érintésre, miután az a tapasztalata (amit mindenki más lát a szemével és felfog az agyával), hogy nem fújnak be minden sz.rt.
Aztán ha mégis esik, de nem fújnak, akkor keljen fel és próbálja megakadályozni a támadást, hiszen a 105. percben vagyunk egy lehetséges Atletico kontra előtt. Fusson utána, zavarja, zárjon vissza a társa helyére, akármit azon kívül, amit csinált: széttárt kézzel pofázik a földön ülve.
Azon nem érdemes vitázni, hogy dobta magát vagy sem, innen ezt nem tudjuk megmondani (de amúgy szerintem hátulról lökés volt és sok ugyanilyen esést befújt). Elesett ez tény, utána már esélytelen, hogy bármit csináljon. Én nem lennék a te csapattársad, ha te ezt nem látod, mert ezek szerint te vagy nem fociztál ( bár ezt akkor is látni kéne) vagy nagyon kezdő vagy. Földön fekszik, ellenfele talpon, nincs az az emberi lény aki ebből a szituációból felkel és utol tudja érni. Kb 2-3 másodperc telt el az esés és Bellingham szerelése között. Ezért nem is értem a reakciót sem. Lehet más esetekben csinálhatta volna jobban, de itt pont nem hibáztatható.
Oké, a dobásban megegyezhetünk, hogy nem eldönthető. Bár szerintem a hozzáállás itt is sokat számít. Úgy gondolom, hogy sok játékos van, akit faragnak, de megy tovább, ő pedig már az első kontaktokra dobja magát és elakad a támadás. Ha hozzáérnek, onnantól kezdve neki többnyire már csak az a célja, hogy elessen és fújjanak ellene valamit, rohadtul nem érdekli a csapat.

Itt nem azt kérem rajta számon, hogy miért nem szerezte vissza a labdát, hanem a hozzállásáról próbálok beszélni. Nem felkel, hogy menjen utána vagy segítsen a társaknak bárhogy (akár közvetetten is) visszaszerezni, vagy megakasztani a támadást, hanem ül és dumál. A meccs nagy részében rohadtul nem a csapattal van elfoglalva, ahogy most sem, hanem magával, meg a szurkolókkal. Bellingham se a labdás közelében volt, mégis kapart és visszaszerezte a labdát, aztán rohant is előre.

Ennyi erővel mindenki, akitől elveszik a labdát és nem 100 százalékig biztos, hogy ő maga vissza tudja szerezni, az üljön a földön és pofázzon a bírónak? Vagy mindenki csak azt tegye meg, amit előre lehet látni, hogy biztosan menni fog neki, különben maradjon egy helyben?

Ha nem látod a mentalitásbeli különbséget, vagy szerinted oké, amit Vini csinál, akkor lelked rajta, de én nem ezt szeretném látni a pályán. :roll: (ahogy egyébként látszólag Ceballos se, Modric se, Bellingham se és egy interjú alapján Casemiro se. és ez gondolhatod, hogy csak a jéghegy csúcsa)

Plusz szerintem ez is röhej, hogy itt csemegézünk egy összevágott videóból egyesével, és megy a mentegetés, hogy na akkor ki a nagyobb türhő nála azokban a helyzetekben. Attól mert egy antipatikus játékosnak vág alá, vagy más csapattársai is suttyók, még rohadtul nem vagyunk vele előrébb a pályán csapatkohézió szinten. (Ami pedig kihat szó szerint mindenre a pályán, az öltözőben és azokon kívül is.)

realbeckham

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:17

1madridista írta: grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 17:08

1madridista írta:
realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426

Bellingham rage

https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS

+14 percnyi ok az eladásra és ebben még sok minden nincs benne
3 percnel tartok es egyetlen eset volt a willi orbanos ahol o volt a vallalhatatlanabb (grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...

ki vannak vagva kepek teljes jelenetsorokbol ahol eppen nem vinit szorongatjak hanem o van kiborulva es ki vannak nagyitva a kepek... hatasvadasz szar...

"That incident with Frenkie was a pure red. That white jersey saved the dog"
ilyen szinvonalas topkomment van alatta

es te meg itt felulsz neki es osztod h mekkora patkany aztan ilyen modric pofozo majd 1 masodperccel utana nagyhalalt jatszo laportehoz kepest emberunk kispalyas...

az egyetlen mentseged h ebben az ennel vallalhatatlanabb idei szezonja nincs benne

tovabb nezve se latom otvar gavikanak miert ne adhatna vissza az indokolatlan lokdosodest
kedvencem amikor a teljes brazil valogatott otvar ciganytelepkent viselkedik raphinhakkal meg ilyenekkel de vinire ranagyitanak es azt latjuk ahogy uagynugy pofazik mint a masik 10 brazil... meg a rugdosodos jelenet ahol magahoz kepest tok konszolidalt, a 2 rugdosodo emberen kivul meg legalabb masik 3 vehemensebb nala de sikerult eladni a videoban hogy vini loses control gg

iskolapeldaja annak a video hogyan lehet kattintasvadasz modon a valosagot kiforgatva befeketiteni valakit, es hogy milyen konnyen megeszik emberek...

a 14 perces videobol nagyjabol 2 perc amikor vinyo vallalhatatlanul viselkedik... a brazil valogatottbol ki se log a video alapjan de laportetol es gavitol is tanulhatna egy ket dolgot hogy tenyleg akkora phasz legyen mint ahogy beallitjak...

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 16:56

realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426

Bellingham rage

https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS

3 percnel tartok es egyetlen eset volt a willi orbanos ahol o volt a vallalhatatlanabb (grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...

ki vannak vagva kepek teljes jelenetsorokbol ahol eppen nem vinit szorongatjak hanem o van kiborulva es ki vannak nagyitva a kepek... hatasvadasz szar...

"That incident with Frenkie was a pure red. That white jersey saved the dog"
ilyen szinvonalas topkomment van alatta

es te meg itt felulsz neki es osztod h mekkora patkany aztan ilyen modric pofozo majd 1 masodperccel utana nagyhalalt jatszo laportehoz kepest emberunk kispalyas...

az egyetlen mentseged h ebben az ennel vallalhatatlanabb idei szezonja nincs benne

tovabb nezve se latom otvar gavikanak miert ne adhatna vissza az indokolatlan lokdosodest

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 13., csütörtök 16:44

ToniKroos írta:
ram8nes írta:
nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?

Nagyon röviden és tömören én pl. első körben azt várnám el, hogy ne boruljon minden egyes érintésre, miután az a tapasztalata (amit mindenki más lát a szemével és felfog az agyával), hogy nem fújnak be minden sz.rt.
Aztán ha mégis esik, de nem fújnak, akkor keljen fel és próbálja megakadályozni a támadást, hiszen a 105. percben vagyunk egy lehetséges Atletico kontra előtt. Fusson utána, zavarja, zárjon vissza a társa helyére, akármit azon kívül, amit csinált: széttárt kézzel pofázik a földön ülve.
Azon nem érdemes vitázni, hogy dobta magát vagy sem, innen ezt nem tudjuk megmondani (de amúgy szerintem hátulról lökés volt és sok ugyanilyen esést befújt). Elesett ez tény, utána már esélytelen, hogy bármit csináljon. Én nem lennék a te csapattársad, ha te ezt nem látod, mert ezek szerint te vagy nem fociztál ( bár ezt akkor is látni kéne) vagy nagyon kezdő vagy. Földön fekszik, ellenfele talpon, nincs az az emberi lény aki ebből a szituációból felkel és utol tudja érni. Kb 2-3 másodperc telt el az esés és Bellingham szerelése között. Ezért nem is értem a reakciót sem. Lehet más esetekben csinálhatta volna jobban, de itt pont nem hibáztatható.
Tenni kellett volna azt a buzi labdát tovább. Jude sem azt rótta fel láthatóan, hogy fekszik, hanem, hogy megakadt nála a labda és felesleges szituban vesztette el. Amiből volt pár a meccsen.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 13., csütörtök 16:32

ram8nes írta:
ToniKroos írta: A Bellingham esetnél is szabálytalankodtak vele, elesett, fizikai képtelenség, hogy utolérje a talpon levő játékost, nem értem mit vártok el ott. Nagyon nem vagytok objektívek.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 16:17

Eladni nem kell a masik ket jomadarat, de szolhatnak nekik, hogy ezzel csak sikerul lesullyedniuk a csurhe szintjere.

Vinicius viszont mehet, egyre halvanyabb az esely, hogy ember lesz belole, ez a folyamatos hiszti, vigyor, grimasz, hergeles es ujabban a beleszarok hozzaallas nem kell ide. Mentality. Csak azt nem hiszem el, hogy frankon nincs senki a klubnal aki istenesen helyretenne, ha mar magatol olyan ostoba, hogy nem latja milyen kontraproduktiv minden agyalagyult megnyilvanulasa. Nagyon nagy kar lenne erte pedig, mert pont a mentalitasa huzta fel extra szintre a csetlo-botlo, loni nem tudo tinibol. Ha ev vegeig nem latszik a valtozas szikraja en belengetnem az araboknak. Persze ebbol semmi nem lesz, ugyhogy csak abban remenykedhetunk, hogy sikerul agyat novesztenie.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 13., csütörtök 16:11

eReMA írta: https://www.youtube.com/shorts/BO5v1HZvQSU

Úriemberek klubja. :'(
Vállalhatatlan. :cens:
Remélem eladjuk ezt a bohóc Kurtoát, Rodrygót, Viniciust egyszerre, ez vállalhatatlan!!4!!4!

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 15:58

ToniKroos írta: A Bellingham esetnél is szabálytalankodtak vele, elesett, fizikai képtelenség, hogy utolérje a talpon levő játékost, nem értem mit vártok el ott. Nagyon nem vagytok objektívek.

Az szerintem mindent elmond róla, amit Modric, Ceballos és Bellinghem kifakadása után csinál. Húzogatja a vállát és pofázik, azt sugallva ezzel a testbeszéddel, hogy ez szerinte oké, amit csinál és hagyják békén. Felháborító.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 13., csütörtök 15:36

realistahuni írta: https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS

Csak az első jelenetet néztem meg, Laporte beleáll Modricba, Vini odamegy bevédeni, erre a kis patkány ad egy maflást Modricnak és utána szimulálva fetreng. Ebből az van kihozva, hogy Vini elveszti a kontrollt. Az a szomorú, inkább, hogy csak ő ment oda. Jól jellemzi ez a Vinicius jelenséget, amit az ellenfél csinál le van szarva, ha a reakcióból Vinit lehet negatívan kihozni. Erre ugrik a nép.
A Bellingham esetnél is szabálytalankodtak vele, elesett, fizikai képtelenség, hogy utolérje a talpon levő játékost, nem értem mit vártok el ott. Nagyon nem vagytok objektívek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 13., csütörtök 14:15

Galacticos írta: Jo azert mbappenak is szerintem a 210 percbe ez az egyetlen visszasprintje volt ez igen latvanyosra sikerult meg lehet mutogatni de aztan o se nagyon rakott bele melot a vedekezesbe, vini meg az elso felidoben foleg depaullal azert visszajart de az is lofasz amit o beletesz hatrafele.
Vedekezesbe nem birja el a csapat hogy mindketten setalgatnak, tamadasba meg nem adnak annyit hogy ezt kompenzaljak.
Fenoo írta: Ami még nagyon látványos hogy közte és Mbappe között szinte semmilyen összjáték nincsen.
En azt vettem eszre hogy vininek mostanra mar szinte senkivel nincseg ez a kapcsolat. Meghuzza a szelen aztan ket harom oda vissza fordulas utan beadja altalaban pontatlanul mert mindenki masodik hullambol jon, vagy kiharcol egy szogletet es nyujtott nyelvvel bologatva gizdaskodik a nezoknek hogy igen itt a faszagyerek.
Realista24 írta:Mondjuk erre Mbappe is rápihent rendesen.
Spanyol kollegainknak mennyire van tele a toke vinyovel?
Nagyon.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 14:12

LosMerengues írta: Engem nem érdekel különösebben, hogy példakép-e vagy sem, a baj azzal van, amikor a teljesítmény rovására megy a viselkedése. Ami mostanában egyre jellemzőbb. Egy ilyen teljesítmény után, amit ma tett le az asztalra, ne az ellenfél szurkolóit hergelje meg arcoskodjon, hanem nézzen magába és a következő meccsen a játékkal foglalkozzon. Mert akkor tényleg klasszis, ilyenkor meg egy felnőtt ember bőrébe bújt hisztis kissrác.
Jogos es igazad van...

Az az igazsag hogy azt atleti tabor szamonra messze ellenszenvesebb ezert nalam a tegnapi hergeles belefert.

Tobbieknek akik reagaltak:
Leirtam mar parszor hogy szamomra az is belefer hogy nem birja kontrollalni az erzelmeit ameddig tobb hasznot hajt (a palyan) a csapatnak mint amennyi kart okoz sajnos ez egyre kevesbe igaz ra... a pr resze meg nem erdekel a sajto amugyis szereti kiforgatni ami tortenik es egyeseket demonizalni masokat meg isteniteni, o most itt a rossz oldalra kerult de ha osszekapja a jatekat en pont leszarom hogy a tobbi csapat mit gondol rola.

Amugy csupasziv jatekos amikor nem mennek az idegeire rendesen hajt es kepes aladolgozni a csapattarsainak en nem latom benne az arroganciat amit annyian mondanak rola, csak siman eretlen.

Vissza: