Spanyol bajnokság
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Az, hogy van, hogy a szerdai BL meccs után csak mi játszunk szombaton ráadásul 18:30-tól, a Barca aki meg kedden játszott vasárnap este 9-től az Atletivel? Ez megint mi a fasz? Úgy, hogy ráadásul válogatott szünet jön.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Felesleges a smiley. Elég csak a downvote.
Viszlát. Egy élmény volt
Viszlát. Egy élmény volt
realbeckham írta: Tudtam, hogy p.csabi jonni fog majd. Es amugy respect neki, amennyi energiat belenyom a kampanyba mindig. Komolyan.
Nagy valószínűséggel uresek lennenek a büntetés végrehajto intézmények, ha a vedelem igy allna hozza a dolgokhoz.
Ez mindenképp megsüvegelendő.
De a nagy kérdés, hogy hol van a masik 2 haver? Igy eléggé szelmalomharc az egész. Csak rá ne menjen pszichésen. Annyit nem ér az egész.
No effense. Esküszöm. Csak nem ertem. Nekem nem lenne ekkora akaratom, se kedvem állandóan ezt csinalni. Szarnek az egeszre. Had irjanak carlorol, amit akarnak. Nem triggerelne szét.
Köszönöm!
I'm out.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
-
persze, mert csak az mondhatja, hogy egy leves el van sózva, akinek étterme van és főz mellé neked két másik nem elsózott levest?p.csabi1 írta: Ja azt hittem hogy legalább van valami elképzelésetek úgy szidjátok Ancelottiékat.![]()
Az hogy kit,majd Perezek eldöntik. De 8 hónap utan semmi javulas nem történt, sőt romló a tendencia. Megfaradt a kapcsolat. Ez van. Egyszer minden véget ér.
De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom.![]()
![]()

Nem a mi dolgunk megmondani, hogy ki legyen az edző, nem mi kapunk rengeteg pénzt és hatalmat az ilyen döntésekért. A játékunk képének gyatra minőségét és az edzői stáb hiányosságait viszont látjuk, mert nem csak mosolygunk és hazudunk magunknak akkor is, ha most szar a leves, csak mert az elmúlt években sikerült jól befűszerezni.
Plusz nem az a baj, hogy nekünk nincs elképzelésünk a jövőről, hanem látszólag Ancelottinak nincsen már a jelenről se.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtam, hogy p.csabi jonni fog majd. Es amugy respect neki, amennyi energiat belenyom a kampanyba mindig. Komolyan.
Nagy valószínűséggel uresek lennenek a büntetés végrehajto intézmények, ha a vedelem igy allna hozza a dolgokhoz.
De a nagy kérdés, hogy hol van a masik 2 haver? Igy eléggé szelmalomharc az egész. Csak rá ne menjen pszichésen. Annyit nem ér az egész.
No effense. Esküszöm. Csak nem ertem. Nekem nem lenne ekkora akaratom, se kedvem állandóan ezt csinalni. Szarnek az egeszre. Had irjanak carlorol, amit akarnak. Nem triggerelne szét.
Az a baj van egy rakat plusz csere már és mintha Carlo bele lenne akadva a mai napig, hogy 3 van fejben.
Folyamat kéne be jönnie a cseréknek, 5öt lehet cserélni, olyan 6-7 ember kell még a kezdő 11 mellé felépítve, akiket bármikor berakhatsz.
Túl sok perc van a kezdőkben.
Folyamat kéne be jönnie a cseréknek, 5öt lehet cserélni, olyan 6-7 ember kell még a kezdő 11 mellé felépítve, akiket bármikor berakhatsz.
Túl sok perc van a kezdőkben.
- nzooli93
Nemtudom,en nem hulyeztem le soha senkit.p.csabi1 írta:
Az hogy kit,majd Perezek eldöntik. De 8 hónap utan semmi javulas nem történt, sőt romló a tendencia. Megfaradt a kapcsolat. Ez van. Egyszer minden véget ér.
De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom.![]()
![]()
Kritikat meg normalisan szerintem szabad irni. Főleg,hogy egesz szezonban fos a jatekunk. De ha te elvezed,akkor örülök.
Ja azt hittem hogy legalább van valami elképzelésetek úgy szidjátok Ancelottiékat.

De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom.

De ha Perezék úgy látják hogy nem kell változás akkor onnantól ők is hülyék lesznek gondolom.

- nzooli93
- Galacticos
Ma nagyon sziporkazol.hehetheoriginal írta: mint a 26-os választások.
bárkit.

Elengedjuk carlot a nyaron, jovore meg a vbn beall vedekezni a braziljaiddal.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De amúgy ti kit hoznátok edzőnek?
Most komolyan?

Most komolyan?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kerlon írta:Hagyjuk már ezt a sok meccs kérdést, más is tud jó focit játszani ugyanilyen terheléssel.petiamadridista írta: Szerintem 2 dolog van
Vini- Mbappé kioltja egymást, sztem nem férnek egy együtt.
2. Kurva sok a meccs már. Teljesen le van darálva a keret, folyamatosak a sérülések, ilyen 1 éves kihagyások vannak.
Szét van hajtva mindenki. Sok a meccs. Ezen változtatni kell.
Interkontinetál kupa, meg plusz kör a BLben, spanyol kupa, 2 meccs a szuperkupában januárban Arábiában.
Ez így nem fenntartható.
Nem véletlen fingott ki a City sem.
Több szezonon keresztül? Eredményesen is??
Az otthoni esetlegesen gyenge bajnokságból kilépve nemzetközi porondon is versenyképesen?? Ki??
City volt, de 4 év után úgy fingottak ki, hogy öröm nézni.
Pool- Barca ugyanerre a sorsa jut max 2 szezonon belül.
- RealMadridFanatic
Vagy mas szabadabban rotal.
Ez alapvetoen is gyenge oldala Ancelottinak, amit megspekelhetunk azzal, hogy itt minden kupat meg kell nyerni, vagy lengedeznek a feher zsepik (meg a madridom szakerto nepe sem lel megnyugvast). Egy csoves spanyol szuperkupan is menni kell mert Barca, meg presztizs.
Persze lehet nagy keret, es lehet rotalni is, de az is biztos, hogy esz nelkul novelik lassan evrol evre a meccsek szamat, nem veletlen a sok es komoly serules es nem veletlen szolalnak fel egyre tobben ellene.
Amig a maffia UEFA/FIFA vezetest hagyjak kizarolag a sajat zsebuk erdekei szerint dontest hozni, nagy javulas nem lesz. Azon vagyok meglepodve, hogy ezek szerint meg mindig nezik elegen a focit. A kornyezetemben szinte mindenki egyontetuen mondja, hogy a szinvonal gyenge es alig neznek meccseket.
Ez alapvetoen is gyenge oldala Ancelottinak, amit megspekelhetunk azzal, hogy itt minden kupat meg kell nyerni, vagy lengedeznek a feher zsepik (meg a madridom szakerto nepe sem lel megnyugvast). Egy csoves spanyol szuperkupan is menni kell mert Barca, meg presztizs.
Persze lehet nagy keret, es lehet rotalni is, de az is biztos, hogy esz nelkul novelik lassan evrol evre a meccsek szamat, nem veletlen a sok es komoly serules es nem veletlen szolalnak fel egyre tobben ellene.
Amig a maffia UEFA/FIFA vezetest hagyjak kizarolag a sajat zsebuk erdekei szerint dontest hozni, nagy javulas nem lesz. Azon vagyok meglepodve, hogy ezek szerint meg mindig nezik elegen a focit. A kornyezetemben szinte mindenki egyontetuen mondja, hogy a szinvonal gyenge es alig neznek meccseket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- nzooli93
Érdekes,mas edzők meg tudjak oldani a rotációt. Senki nem mondja Carlonak,hogy tobb golos elonynel tartson fent 90 percig mindenkit. Hogy néha napján 1-2 ember a padon kezdjen. Hogy a 4.osztalyu csapat ellen nem kell Valverde. Hogy tok feleslegesen ne cserelje be a serult Rudigert.stbstb.petiamadridista írta:
Interkontinetál kupa, meg plusz kör a BLben, spanyol kupa, 2 meccs a szuperkupában januárban Arábiában.
Ez így nem fenntartható.
Carlo mellett ilyen téren elment kicsit a vilag. Mindig is a legjobbakat jatszatta csak,de közben dupla annyi lett a meccs szám.
Legjobb példa mikor valogatott szünet volt,del amerikai jatekosok mindenhol padon kezdtek, be se alltak nagyon,minden nagy csapatnal, mivel semmit nem pihentek,es epp hogy beestek a klubjukhoz. Nálunk mind kezdő volt akkor is.
Hagyjuk már ezt a sok meccs kérdést, más is tud jó focit játszani ugyanilyen terheléssel.petiamadridista írta: Szerintem 2 dolog van
2. Kurva sok a meccs már. Teljesen le van darálva a keret, folyamatosak a sérülések, ilyen 1 éves kihagyások vannak.
Ez így nem fenntartható.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Szerintem 2 dolog van
Ez így nem fenntartható.
Ez így nem fenntartható.
- ___Samy___
Azert mikor Ancelotti visszatert, az elso ket evben minden volt a jatek, csak szar nem. Iden van az, hogy vallatni lehetne vele, annyira botranyos.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Mourinhoval legalabb a kontraink elmenyszamba mentek es 100 folotti szerzett golokkal zartuk a bajnoksagokat. Jo igen akkor meg volt egy Ceronaldonk meg egy Benzemank is. De ZZ alatt a 2016-2017-es szezon nagy resze is pazar volt jatek szempontjabolp.csabi1 írta:1.Utoljara kivel volt jó játék?
Pellegrini?
2.Ancelotti hány éve már meg Zidane is (egy évet kivéve) ugyanígy vezette menedzselte a csapatot.Akkor nem volt gond?
Te sem 1-2 eve olvasod a forumot igy nyilvan feltunt hogy nem, akkor sem voltak sokan elegedettek a mutatott jatek meg a meccsek minosegevel, csak melle jottek az eredmenyek meg a trofeak. de lassan remelhetoleg elerunk a post Zidane-Ancelotti korszakhoz es szemleletvaltas lesz.
De ne vitatkozunk ezen,ti máshogy látjátok én is máshogy látom meg gondolom ugyanígy mások is.