p.csabi1 írta:
Nagyon sokan elfelejtik hogy az elmúlt években mennyi mindent tett le az asztalra ez az edzői stáb a játékosokkal együtt.
Nagyon szánalmas ami köpködés és vergődés lemegy itt egy elméletileg Real Madrid szurkolói oldalon az edzői stáb és a játékosok irányába.
Mi van ha van egy gyengébb szezon?
Semmi.
Még mindig nem robotok szerencsére hanem emberek.
Mintha nem lenne holnap és minden évben nyerni kellene valamit úgy csinálnak itt egy páran.
Voltak pedig igencsak inséges időszakok amikor egy kupa győzelemnek is úgy örültünk majom a farkának.
Mindegy én azt is megértem majd ha nem fog jönni semmi kupa a szezon végén.
elolvasod te egyaltalan, amit a tobbiek irnak?

senki sem vitatja el a mult eredmenyeit, viszont pont a multbeli rengeteg kupa utan gondoljuk ugy, hogy egy ilyen kerettel, egy Realnal nem >kizarolag< az eredmenynek kene mervadonak lenni.
masreszt meg sokan ugy csinaltok, mintha a kerdes a VAGY eredmeny, VAGY jobb jatek/keretmenedzseles/taktika lenne a kerdes.
nem lehet mindig brillirozni, ez egyertelmu.
nem lehet mindig vegigtamadni a meccseket mindenki ellen, az is egyertelmu.
de en szentul hiszem, hogy tudatosabban felepitett es menedzselt jatekkal el lehetne erni eredmenyeket.
tudatosban nekem az is benne van, hogy neha-neha ultra low blockban buszozunk egy city ellen, vagy szenvedunk a tamadasokkal pl. egy ilyen atleti ellen, de ha a meccseink oriasi resze nezhetetlen fostenger kb barki ellen, minden elkepzeles nelkul, az szamomra nem oke.