Ez mar nekem kellemetlen

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 14., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 13., csütörtök 22:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 21:52
De látod, ez a lényeg, én nem egy videót nézek róla, sőt egy videót sem néztem róla...mindent látni élőben meccs közben. Pont leszarom a sajtó meg a szakértők mit mondanak vagy írnak róla. Keresi ezeket a szituációkat, pont ugyan úgy odalép Ő is keményen nem egyszer, az a különbség hogy mikor nekilépnek oda habzószájjal magyaráz feleslegesen. És a legtöbb ember ezen is sőt szinte mindenen túllépne ha lenne teljesítmény az arc mögött, de nincs. Amikor pedig ennyire szarul játszom, kihagyom a 11est, lecserélnek nem úgy vonulok le mint egy isten hanem szedem a lábaimat aztán kussolva leülök a helyemre, miután pedig a társak megmentették a csapat és az én seggemet is megköszönöm nekik. Ez utóbbi gondolom megtörtént, de egy ilyen teljesítmény után kb nincs jogom a nézőket pofán röhögni meg pofákat vágni ünneplés közben. Magyarázhatjátok miért Ő az áldozat, de mr mentality olyan kurva messze van attól amit magáról hisz, hogy az valami hihetetlen.1madridista írta:a hozzaszolasomnak egy zarojeles (poennak szant) reszere reagalt realbeckham (eddig oke)wZoLee7 írta: Vinicius te vagy? Mindig más a hibás mindenértÉn sem értem kit érdekel egy alkesz angol valami cityből
Előbb vagy utóbb valakinek elfogy a türelme, ez lehet majd egy új edző, valamelyik társ, de valaki biztos lesz. A kérdés az, hogy ez mikor következik be, mikor jön el az a pont ahol már jelentősen több és elviselhetetlenebb lesz a rossz, mint a jó. Mondjuk ha tippelnem kell akkor abban a pillanatban, ahogy megérzi, hogy már messze nem vezér a csapatban (soha nem is volt) jönnek majd a balhék és a szurkolók fognak hátatfordítani neki. Biztos vannak akiknek tetszett tegnap is, hogy nulla teljesítményre még az atma szurkolókkal hadakozott.
majd elkezdtek a zarojelezett fel soron csamcsogni a lenyegi mondanivalo helyett. roviden: a video amin kiakadtam ekes peldaja annak hogy a sajto hogyan torzitja el a vinirol kialakult kepet, a 10 szituaciobol mondjuk 3at tudok mondani ahol vini volt a legnagyobb taho, egy csomo esetben meg ki se logott a sorbol...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 13., csütörtök 21:45
HozzászólásSzerző: Andy33 » 2025. március 13., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 21:36
a hozzaszolasomnak egy zarojeles (poennak szant) reszere reagalt realbeckham (eddig oke)wZoLee7 írta: Vinicius te vagy? Mindig más a hibás mindenértÉn sem értem kit érdekel egy alkesz angol valami cityből
Előbb vagy utóbb valakinek elfogy a türelme, ez lehet majd egy új edző, valamelyik társ, de valaki biztos lesz. A kérdés az, hogy ez mikor következik be, mikor jön el az a pont ahol már jelentősen több és elviselhetetlenebb lesz a rossz, mint a jó. Mondjuk ha tippelnem kell akkor abban a pillanatban, ahogy megérzi, hogy már messze nem vezér a csapatban (soha nem is volt) jönnek majd a balhék és a szurkolók fognak hátatfordítani neki. Biztos vannak akiknek tetszett tegnap is, hogy nulla teljesítményre még az atma szurkolókkal hadakozott.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 20:12
Ez is igaz, de Zlatant doppingolta ez, Vinicius meg ugy viselkedik mint egy ovodas.dzsi91 írta:Nem Real mezben volt. Nehogy azt higyjük, hogy pl a nagy zlatan Real mezben is csak egy jópofa chuck norris imitátor lett volna. Itt még Modricra is képesek voltak rászállni pedig nála szerényebb története nem sok embernek van az elitben.realbeckham írta: Amúgy balotelli is ezt nyomta, meg why always me. Csak akkor kb le se szartak, meg nem volt még meg a hopihe tarsadalom
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 20:10
Nem Real mezben volt. Nehogy azt higyjük, hogy pl a nagy zlatan Real mezben is csak egy jópofa chuck norris imitátor lett volna. Itt még Modricra is képesek voltak rászállni pedig nála szerényebb története nem sok embernek van az elitben.realbeckham írta: Amúgy balotelli is ezt nyomta, meg why always me. Csak akkor kb le se szartak, meg nem volt még meg a hopihe tarsadalom
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 19:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 13., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 17:32
és kit érdekel, hogy grealish mit csinál? mi ráhatása van a mi játékunkra és csapatunkra?1madridista írta:bocs nem birtam ki... legalabb akkora pojaca mint vini feleolyan teljesitmennyel... raadasul a jelenet szerintem nem volt olyan durva mint amire a cimbol szamitottam, sima akasztas meccsenkent sok ilyen van...realbeckham írta:
Szép![]()
egyebkent kesobb van egy jelenet ahogy eppen hozzaer grealish meg uvoltve dobalja magat... bohoc
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 17:25
bocs nem birtam ki... legalabb akkora pojaca mint vini feleolyan teljesitmennyel... raadasul a jelenet szerintem nem volt olyan durva mint amire a cimbol szamitottam, sima akasztas meccsenkent sok ilyen van...realbeckham írta:Szép1madridista írta: grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...
![]()
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 17:22
Oké, a dobásban megegyezhetünk, hogy nem eldönthető. Bár szerintem a hozzáállás itt is sokat számít. Úgy gondolom, hogy sok játékos van, akit faragnak, de megy tovább, ő pedig már az első kontaktokra dobja magát és elakad a támadás. Ha hozzáérnek, onnantól kezdve neki többnyire már csak az a célja, hogy elessen és fújjanak ellene valamit, rohadtul nem érdekli a csapat.ToniKroos írta:Azon nem érdemes vitázni, hogy dobta magát vagy sem, innen ezt nem tudjuk megmondani (de amúgy szerintem hátulról lökés volt és sok ugyanilyen esést befújt). Elesett ez tény, utána már esélytelen, hogy bármit csináljon. Én nem lennék a te csapattársad, ha te ezt nem látod, mert ezek szerint te vagy nem fociztál ( bár ezt akkor is látni kéne) vagy nagyon kezdő vagy. Földön fekszik, ellenfele talpon, nincs az az emberi lény aki ebből a szituációból felkel és utol tudja érni. Kb 2-3 másodperc telt el az esés és Bellingham szerelése között. Ezért nem is értem a reakciót sem. Lehet más esetekben csinálhatta volna jobban, de itt pont nem hibáztatható.ram8nes írta:
nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?
hát a te csapattársad se lennék, az holtbiztos![]()
![]()
Nagyon röviden és tömören én pl. első körben azt várnám el, hogy ne boruljon minden egyes érintésre, miután az a tapasztalata (amit mindenki más lát a szemével és felfog az agyával), hogy nem fújnak be minden sz.rt.
Aztán ha mégis esik, de nem fújnak, akkor keljen fel és próbálja megakadályozni a támadást, hiszen a 105. percben vagyunk egy lehetséges Atletico kontra előtt. Fusson utána, zavarja, zárjon vissza a társa helyére, akármit azon kívül, amit csinált: széttárt kézzel pofázik a földön ülve.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 17:17
Szép1madridista írta: grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 17:08
kedvencem amikor a teljes brazil valogatott otvar ciganytelepkent viselkedik raphinhakkal meg ilyenekkel de vinire ranagyitanak es azt latjuk ahogy uagynugy pofazik mint a masik 10 brazil... meg a rugdosodos jelenet ahol magahoz kepest tok konszolidalt, a 2 rugdosodo emberen kivul meg legalabb masik 3 vehemensebb nala de sikerult eladni a videoban hogy vini loses control gg1madridista írta:3 percnel tartok es egyetlen eset volt a willi orbanos ahol o volt a vallalhatatlanabb (grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426
Bellingham rage
https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS
+14 percnyi ok az eladásra és ebben még sok minden nincs benne
ki vannak vagva kepek teljes jelenetsorokbol ahol eppen nem vinit szorongatjak hanem o van kiborulva es ki vannak nagyitva a kepek... hatasvadasz szar...
"That incident with Frenkie was a pure red. That white jersey saved the dog"
ilyen szinvonalas topkomment van alatta
es te meg itt felulsz neki es osztod h mekkora patkany aztan ilyen modric pofozo majd 1 masodperccel utana nagyhalalt jatszo laportehoz kepest emberunk kispalyas...
az egyetlen mentseged h ebben az ennel vallalhatatlanabb idei szezonja nincs benne
tovabb nezve se latom otvar gavikanak miert ne adhatna vissza az indokolatlan lokdosodest
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 16:56
3 percnel tartok es egyetlen eset volt a willi orbanos ahol o volt a vallalhatatlanabb (grealisht szerintem szive szerint 10bol 9 ember felrugna akar az utcan is akkora gyoker buzi az a csavo)...realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426
Bellingham rage
https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS
+14 percnyi ok az eladásra és ebben még sok minden nincs benne
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 13., csütörtök 16:44
Tenni kellett volna azt a buzi labdát tovább. Jude sem azt rótta fel láthatóan, hogy fekszik, hanem, hogy megakadt nála a labda és felesleges szituban vesztette el. Amiből volt pár a meccsen.ToniKroos írta:Azon nem érdemes vitázni, hogy dobta magát vagy sem, innen ezt nem tudjuk megmondani (de amúgy szerintem hátulról lökés volt és sok ugyanilyen esést befújt). Elesett ez tény, utána már esélytelen, hogy bármit csináljon. Én nem lennék a te csapattársad, ha te ezt nem látod, mert ezek szerint te vagy nem fociztál ( bár ezt akkor is látni kéne) vagy nagyon kezdő vagy. Földön fekszik, ellenfele talpon, nincs az az emberi lény aki ebből a szituációból felkel és utol tudja érni. Kb 2-3 másodperc telt el az esés és Bellingham szerelése között. Ezért nem is értem a reakciót sem. Lehet más esetekben csinálhatta volna jobban, de itt pont nem hibáztatható.ram8nes írta:
nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?
![]()
Nagyon röviden és tömören én pl. első körben azt várnám el, hogy ne boruljon minden egyes érintésre, miután az a tapasztalata (amit mindenki más lát a szemével és felfog az agyával), hogy nem fújnak be minden sz.rt.
Aztán ha mégis esik, de nem fújnak, akkor keljen fel és próbálja megakadályozni a támadást, hiszen a 105. percben vagyunk egy lehetséges Atletico kontra előtt. Fusson utána, zavarja, zárjon vissza a társa helyére, akármit azon kívül, amit csinált: széttárt kézzel pofázik a földön ülve.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 13., csütörtök 16:32
Azon nem érdemes vitázni, hogy dobta magát vagy sem, innen ezt nem tudjuk megmondani (de amúgy szerintem hátulról lökés volt és sok ugyanilyen esést befújt). Elesett ez tény, utána már esélytelen, hogy bármit csináljon. Én nem lennék a te csapattársad, ha te ezt nem látod, mert ezek szerint te vagy nem fociztál ( bár ezt akkor is látni kéne) vagy nagyon kezdő vagy. Földön fekszik, ellenfele talpon, nincs az az emberi lény aki ebből a szituációból felkel és utol tudja érni. Kb 2-3 másodperc telt el az esés és Bellingham szerelése között. Ezért nem is értem a reakciót sem. Lehet más esetekben csinálhatta volna jobban, de itt pont nem hibáztatható.ram8nes írta:nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?ToniKroos írta: A Bellingham esetnél is szabálytalankodtak vele, elesett, fizikai képtelenség, hogy utolérje a talpon levő játékost, nem értem mit vártok el ott. Nagyon nem vagytok objektívek.
![]()
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 13., csütörtök 16:17
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem