Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 13., csütörtök 17:54

RealRaúl77 írta:
M1Ö írta: +1 gondolat... ugye most az megy, hogy mennyire le lettünk focizva. Tény, hogy nem voltak ziccereink, de TBO-nak a védései egy ilyen szintű kapusnak, laza edzőgyakorlatok voltak. Nem az volt, mint a Pool elleni legutóbbi BL döntőn, hogy folyamatos bravúrjai voltak. Az odavágóról meg ne is beszéljünk, már ott el lehetett volna dönteni. Úgyhogy nekem ne mondja egy gyökér Barcás se, hogy "tipikus mákos BL továbbjutás volt"... :ike: :ike:

Elnézést kérek, ez még kikívánkozott, de keresse csak mindenki idén is a kifogásokat, aztán majd adunk kölcsön 1 BL címet, mert a 16 már 11el több lenne, mint a második Milané :vivo:
Ez meg itt reakció nélkül maradt, de megy a hatalmas plusz egy.

Szarok voltunk tegnap, nem volt szép foci, de azért messze voltunk attól, hogy le lettünk volna focizva. Az első meccs 90 akárhányadik percében, ha berúgják, teljesen más a vége, vagy Vini is javunkra dönthetett volna a tizinél. Tudom, a ha, az ha marad, de nem voltunk messze a rendes játékidős továbbjutástól sem.

Kifejezetten a kezünkben volt az irányítás, elől ezzel nem éltek, senki nem bírt egy helyzetig eljutni. De ez nem jelenti, hogy Atleti jobb lett volna, vagy jobban érdemelt volna bármit.
Az első percben ledolgozták a hátrányukat, majd utána 120 percig lófaszt se tudtak kezdeni a helyzettel. Pedig akkora lélektani fölénybe kerülhettek volna azzal...

Ehelyett megdolgoztatták kb. kétszer-háromszor Courtois-t, sikerült összehozniuk egy kezezést 16-oson belül, amit megúsztak és jött egy 11-es, amit nem, de mázlijuk volt azzal, hogy Vini felkúrta a holdra. Ezek után jött a tizenegyes párbaj, ahol igazából kiszúrtak a VAR szobában egy minimális (szerintem is igazságos) dolgot, de igazából egy másik tizenegyest is kihagytak és azt állítják, hogy ha Álvarez 11-esét megadják nekik, akkor nyertek volna. Aha mesélj még... Ez lett volna ha... meg az lett volna ha... Ez is olyan kb. mint, amikor én azt mondom, hogy ha lottóznék, tuti belőném mind az 5. nyerőszámot elsőre, de nem lottózok.

Túl sokat foglalkoztam ezzel a témával. Az igazság az, hogy örök vesztes csapatról van szó, akik nem képesek elviselni, hogy a 120. alkalommal is felültek ellenünk a szopórollerra és igazából nem ok nélkül estek ki. Lapozzunk is tovább.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 13., csütörtök 17:34

Galacticos írta: Most kiadtak egy valaszt az atletinek hogy ketszer ert bele, jekzett a var elkellett venni. Igazabol ez nem tul bonyolult szabaly, elcsuszott peches volt mi meg makosak. Mas is csuszott mar el ennel sokkal nagyobb tetnel mégse sirt mindenki hogy miert nem rughatta ujra. :lol:
Hivatalos álláspont, hogy felül fogják vizsgálni a szabályt, ha nem szándékosan ér bele kétszer akkor legyen szabályos.

Hát ki a f****m akar szándékosan kétszer hozzá érni? :lol:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 13., csütörtök 16:03

M1Ö írta: +1 gondolat... ugye most az megy, hogy mennyire le lettünk focizva. Tény, hogy nem voltak ziccereink, de TBO-nak a védései egy ilyen szintű kapusnak, laza edzőgyakorlatok voltak. Nem az volt, mint a Pool elleni legutóbbi BL döntőn, hogy folyamatos bravúrjai voltak. Az odavágóról meg ne is beszéljünk, már ott el lehetett volna dönteni. Úgyhogy nekem ne mondja egy gyökér Barcás se, hogy "tipikus mákos BL továbbjutás volt"... :ike: :ike:

Elnézést kérek, ez még kikívánkozott, de keresse csak mindenki idén is a kifogásokat, aztán majd adunk kölcsön 1 BL címet, mert a 16 már 11el több lenne, mint a második Milané :vivo:
Ez meg itt reakció nélkül maradt, de megy a hatalmas plusz egy.

Szarok voltunk tegnap, nem volt szép foci, de azért messze voltunk attól, hogy le lettünk volna focizva. Az első meccs 90 akárhányadik percében, ha berúgják, teljesen más a vége, vagy Vini is javunkra dönthetett volna a tizinél. Tudom, a ha, az ha marad, de nem voltunk messze a rendes játékidős továbbjutástól sem.

Kifejezetten a kezünkben volt az irányítás, elől ezzel nem éltek, senki nem bírt egy helyzetig eljutni. De ez nem jelenti, hogy Atleti jobb lett volna, vagy jobban érdemelt volna bármit.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 13., csütörtök 15:47

gutihaz14 írta: az az ervuk hogy de messikenek is megadtak a vb-n ugyanaezt... azt elfeljtik hogy azt a vb-t meg elcsaltak az argentinoknak, tehat tok oke hogy neki azt is megadtak
Ja lattam. :lol: csak attol hogy egyszer megadtak egy szabalytalansagot attol meg nem kell mindig. Messinek ért a bajnoki versenyfutasba 2meter magasbol kezzel beutni a labdat, attol meg nem lesz szabalyos kezzel golt szerezni.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 13., csütörtök 15:36

Galacticos írta: Most kiadtak egy valaszt az atletinek hogy ketszer ert bele, jekzett a var elkellett venni. Igazabol ez nem tul bonyolult szabaly, elcsuszott peches volt mi meg makosak. Mas is csuszott mar el ennel sokkal nagyobb tetnel mégse sirt mindenki hogy miert nem rughatta ujra. :lol:
az az ervuk hogy de messikenek is megadtak a vb-n ugyanaezt... azt elfeljtik hogy azt a vb-t meg elcsaltak az argentinoknak, tehat tok oke hogy neki azt is megadtak
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 13., csütörtök 15:29

Most kiadtak egy valaszt az atletinek hogy ketszer ert bele, jekzett a var elkellett venni. Igazabol ez nem tul bonyolult szabaly, elcsuszott peches volt mi meg makosak. Mas is csuszott mar el ennel sokkal nagyobb tetnel mégse sirt mindenki hogy miert nem rughatta ujra. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 15:23

R. Carlos írta:
KAG írta: Amúgy elképesztő mi megy azért, mert elvettek jogosan egy szabálytalan tizenegyest.

Mintha kaptunk volna három tizit, a ticotol meg elvettek volna 4 szabályos gólt.
Mintha nem tudnád mi szokott menni a neten. Az újságírók célja is ez, a címzettek meg gyorsan felélednek ennek hatására.
Engem az se lepne meg ha az uefa is ezért nem foglal egyértelműen állást meg kommunikálnak faszán mert akkor pörög a téma ha hagynak egy kis csontot amin lehet hetekig vergődni. Ha tegnap ugyanezeket a videókat az arcunkba nyomják 8k-ban egyértelműen megmagyarázva ki fog hetekig erről beszélni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 15:19

BLevi96 írta:
javier88 írta: Ezt a kétszer érintéses szabályt lehet, hogy át fogják gondolni. Mert a szabály eredeti célja az, hogy egy játékos ne guríthassa le magának a 11-est, szabadrúgást, szögletet, nem pedig az, hogy elcsúszás miatt esetleg a másik cipőjének a fűzőjével hozzáér. Ez a szabály, tehát tegnap helyesen alkalmazták, nincs vita. Azon viszont érdemes elgondolkozni, hogy ez mennyire felel meg a játék szellemének.
Szerintem nem olyan nehéz nem két lábbal elrugni egy labdát.
Pontosan, hát én nem is értem miről beszélünk.

Ennyi erővel passzolja le magának azt rúgja be 9 méterről.

Vagy John Terry rúgja újra a tizit, mert elcsúszott, hát nem fair ez.
Alvarez elcsúszott, szabálytalanul rúgta el a tizit és pont.

Nagyon szerencsétlen eset volt, de ez benne van.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 13., csütörtök 15:15

+1 gondolat... ugye most az megy, hogy mennyire le lettünk focizva. Tény, hogy nem voltak ziccereink, de TBO-nak a védései egy ilyen szintű kapusnak, laza edzőgyakorlatok voltak. Nem az volt, mint a Pool elleni legutóbbi BL döntőn, hogy folyamatos bravúrjai voltak. Az odavágóról meg ne is beszéljünk, már ott el lehetett volna dönteni. Úgyhogy nekem ne mondja egy gyökér Barcás se, hogy "tipikus mákos BL továbbjutás volt"... :ike: :ike:

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

AdamTaylor
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2025. március 13., csütörtök 15:14

igy is epp eleg szanalmasak az ugrabugralos tizenegyesek. de jo lenne azt nezni, hogy elkezdik egyik labrol masikra pattintgatni.
tenyleg ilyen nehez manapsag neki futni es beloni egy tizit? :roll:

felelosseget kene vallalni...nagy volt a nyomas es szarul lepett. lattunk mar ilyet.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 13., csütörtök 15:06

KAG írta: Amúgy elképesztő mi megy azért, mert elvettek jogosan egy szabálytalan tizenegyest.

Mintha kaptunk volna három tizit, a ticotol meg elvettek volna 4 szabályos gólt.
Mintha nem tudnád mi szokott menni a neten. Az újságírók célja is ez, a címzettek meg gyorsan felélednek ennek hatására.

Elég csak arra gondolni, hogy Vini minden mozdulatát, hogy felfújják hétről-hétre. Bezzeg Gavi ámokfutása a kanyarban sincs, ahhoz képest, pedig ledarálja az ellenfeleit, ha beindul, lapot meg nem igazán kap...

Ha csak a mostani meccsre vetítjük le ezt, akkor vitatkoznak egy egyértelmű eseten, pedig ha rendesen fúj a spori kizárt, hogy eljutunk a tizenegyes párbajig. Gondolok itt a be nem fújt tizenegyesre.

A játékunk ettől függetlenül iszonyat gyenge volt, én az Arsenal elleni buktától is félek már...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 13., csütörtök 15:05

javier88 írta: Ezt a kétszer érintéses szabályt lehet, hogy át fogják gondolni. Mert a szabály eredeti célja az, hogy egy játékos ne guríthassa le magának a 11-est, szabadrúgást, szögletet, nem pedig az, hogy elcsúszás miatt esetleg a másik cipőjének a fűzőjével hozzáér. Ez a szabály, tehát tegnap helyesen alkalmazták, nincs vita. Azon viszont érdemes elgondolkozni, hogy ez mennyire felel meg a játék szellemének.
Szerintem nem olyan nehéz nem két lábbal elrugni egy labdát.

javier88

HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 13., csütörtök 14:55

Ezt a kétszer érintéses szabályt lehet, hogy át fogják gondolni. Mert a szabály eredeti célja az, hogy egy játékos ne guríthassa le magának a 11-est, szabadrúgást, szögletet, nem pedig az, hogy elcsúszás miatt esetleg a másik cipőjének a fűzőjével hozzáér. Ez a szabály, tehát tegnap helyesen alkalmazták, nincs vita. Azon viszont érdemes elgondolkozni, hogy ez mennyire felel meg a játék szellemének.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 13., csütörtök 14:41

KAG írta:Mintha kaptunk volna három tizit
Na pont ez az... Azt valahogy megint mindenki elfelejti, hogy 1,5 tizit meg nem kaptunk meg rendes játékidőben. Mert ha nem is biztos síppal fújtam volna, de szerintem a Brahim szitu is az volt. A kezezésnél meg még felé is lendült a karja. Értem én, hogy vétlen, de ezeket fújni szokták. Arról is lehetne beszélni, hogy vagy 3 Atlético játékos megúszta, vagy későn kapta a sárgát, nálunk meg (egyébként jogosan) jöttek az elsőre.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 14:20

hehetheoriginal írta:
Amúgy elképesztő mi megy azért
jó.
érezzék, hogy éget.
csípjen.
fájjon.

szétbassza őket az ideg.
és jól van ez így.
Megkaptad az elso upvoteodat :mrgreen:

Ennel csak barcas forumot vt jobb olvasni tegnap este...

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 14:09

Amúgy elképesztő mi megy azért
jó.
érezzék, hogy éget.
csípjen.
fájjon.

szétbassza őket az ideg.
és jól van ez így.
thereisonly1ronaldo

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 13., csütörtök 14:04

Amúgy elképesztő mi megy azért, mert elvettek jogosan egy szabálytalan tizenegyest.

ZIDANE

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 13., csütörtök 11:32

Anthony írta: Samsung S24-en sem, én gondoltam azért mert nem vagyok beregisztrálva. De nem is leszek, nem is nézem, vesszen Elon :kalapos:
s23 opera, minden patika
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 10:53

Tegnap azon sírt az egész net, hogy nem is ért hozzá kétszer, utána jött, hogy miért nem csak újra rúgatta a bíró, majd most ott tartunk, hogy rossz a szabály, miért nem rúghatta újra túl szigorú :lol:

Hát bakker, random szabadrúgásnál se érhetsz bele kétszer és ilyen alap dologba is belekötnek.

Végre itt volt egy párharc ahol lehet tényleg azt mondani félig malaccal mentünk tovább, nem úgy mint eddig mikor mindenre azt mondják, de nem, most is ki kell találni valamit.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 13., csütörtök 10:28

Samsung S24-en sem, én gondoltam azért mert nem vagyok beregisztrálva. De nem is leszek, nem is nézem, vesszen Elon :kalapos:

Vissza: