nem, te azt írtad 5-10, puffogtatod itt a jól hangzó dolgokat aztán olyant írsz ami egyértelmű...a psg-t senki nem mondta volna még a csoportban sem esélyesnek nem h szezon előtt...a többi meg minden évben az. Szóval a 10 az csak azért kellett hogy jobban hangozzon amit írsz...változtat bármin is hogy vannak erős csapatok? Nem, attól még nem kell szarul játszanunk. Vagy a rayo is erős csapatnak számít? Persze egyből jössz azzal hogy hozzám nem jutott el amit mondani akartál.node írta:5-10-et írtam, ebben a szezonban (a szezon kezdetekor) a következőket mondtam volna főbb esélyesnek:wZoLee7 írta:
Sorold fel kérlek azt a 10 klubot akik idén bl-t nyerhetnek, nagyon érdekel kik azok.
- Real Madrid
- Liverpool
- Manchester City
- Bayern München
- PSG
Arsenal, Dortmund, Inter, rájuk mondtam volna, h szerencsével eljuthatnak a döntőig, ott pedig nyilván bármi lehet.
Jól van hozz más sportot is. Az f1-ben a befizető pilóta ma is ugyan olyan szar csak ma még messzebb van az élmezőnytől. Ma már az 5. helyen autózó kap 1 mp-et az első körben az elsőtől. Azt meg remélem észrevetted h maga a sport amit példának hozol fel mennyit fejlődött a "réghez" képest. Próbálod itt magyarázni a dolgokat de ha pusztán a bl-t nézzük akkor nincs olyan h top bajnokság, mert még a pl-ből is csak egy pool és city tud ott lenni évről-évre. Magyarázod hogy ha mindenki ugyan olyan közepes akkor nem baj ha mi is szarul focizunk. A spanyol csapatok 90%-ka bunkerezik egy jobb csapat ellen, mi meg egy rayo ellen csináltuk ugyan ezt. De szerinted ez rendben van, mert az általános szinvonal fejlődik. Értem.