Az első percben ledolgozták a hátrányukat, majd utána 120 percig lófaszt se tudtak kezdeni a helyzettel. Pedig akkora lélektani fölénybe kerülhettek volna azzal...RealRaúl77 írta:Ez meg itt reakció nélkül maradt, de megy a hatalmas plusz egy.M1Ö írta: +1 gondolat... ugye most az megy, hogy mennyire le lettünk focizva. Tény, hogy nem voltak ziccereink, de TBO-nak a védései egy ilyen szintű kapusnak, laza edzőgyakorlatok voltak. Nem az volt, mint a Pool elleni legutóbbi BL döntőn, hogy folyamatos bravúrjai voltak. Az odavágóról meg ne is beszéljünk, már ott el lehetett volna dönteni. Úgyhogy nekem ne mondja egy gyökér Barcás se, hogy "tipikus mákos BL továbbjutás volt"...![]()
![]()
Elnézést kérek, ez még kikívánkozott, de keresse csak mindenki idén is a kifogásokat, aztán majd adunk kölcsön 1 BL címet, mert a 16 már 11el több lenne, mint a második Milané![]()
Szarok voltunk tegnap, nem volt szép foci, de azért messze voltunk attól, hogy le lettünk volna focizva. Az első meccs 90 akárhányadik percében, ha berúgják, teljesen más a vége, vagy Vini is javunkra dönthetett volna a tizinél. Tudom, a ha, az ha marad, de nem voltunk messze a rendes játékidős továbbjutástól sem.
Kifejezetten a kezünkben volt az irányítás, elől ezzel nem éltek, senki nem bírt egy helyzetig eljutni. De ez nem jelenti, hogy Atleti jobb lett volna, vagy jobban érdemelt volna bármit.
Ehelyett megdolgoztatták kb. kétszer-háromszor Courtois-t, sikerült összehozniuk egy kezezést 16-oson belül, amit megúsztak és jött egy 11-es, amit nem, de mázlijuk volt azzal, hogy Vini felkúrta a holdra. Ezek után jött a tizenegyes párbaj, ahol igazából kiszúrtak a VAR szobában egy minimális (szerintem is igazságos) dolgot, de igazából egy másik tizenegyest is kihagytak és azt állítják, hogy ha Álvarez 11-esét megadják nekik, akkor nyertek volna. Aha mesélj még... Ez lett volna ha... meg az lett volna ha... Ez is olyan kb. mint, amikor én azt mondom, hogy ha lottóznék, tuti belőném mind az 5. nyerőszámot elsőre, de nem lottózok.
Túl sokat foglalkoztam ezzel a témával. Az igazság az, hogy örök vesztes csapatról van szó, akik nem képesek elviselni, hogy a 120. alkalommal is felültek ellenünk a szopórollerra és igazából nem ok nélkül estek ki. Lapozzunk is tovább.