nem érted mit várunk, tehát szerinted az volt a megfelelő reakció ezen a meccsen, abban az időben és abban a helyzetben, hogy széttárja a kezét és ül a földön?ToniKroos írta: A Bellingham esetnél is szabálytalankodtak vele, elesett, fizikai képtelenség, hogy utolérje a talpon levő játékost, nem értem mit vártok el ott. Nagyon nem vagytok objektívek.
hát a te csapattársad se lennék, az holtbiztos
Nagyon röviden és tömören én pl. első körben azt várnám el, hogy ne boruljon minden egyes érintésre, miután az a tapasztalata (amit mindenki más lát a szemével és felfog az agyával), hogy nem fújnak be minden sz.rt.
Aztán ha mégis esik, de nem fújnak, akkor keljen fel és próbálja megakadályozni a támadást, hiszen a 105. percben vagyunk egy lehetséges Atletico kontra előtt. Fusson utána, zavarja, zárjon vissza a társa helyére, akármit azon kívül, amit csinált: széttárt kézzel pofázik a földön ülve.
Az szerintem mindent elmond róla, amit Modric, Ceballos és Bellinghem kifakadása után csinál. Húzogatja a vállát és pofázik, azt sugallva ezzel a testbeszéddel, hogy ez szerinte oké, amit csinál és hagyják békén. Felháborító.