Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 13., csütörtök 14:05

Sierra írta: Azert mr. fuckoff Bellinghamet se kell a szomszedba kuldeni egy kis patkanykodasert meg arcoskodasert, hatalmas egoja van, hosszutavon nem biztos hogy jo lesz.
A rivaldafenyben levo legnagyobb sztaroknak szukseguk van bizonyos merteku egora, kulonben nem birnak el a nyomast. Bellingham ha nem is jatszik jol, a lelket kihatja a palyan es igyekszik magat teljesen alarendelni a csapatnak, tegnap olyanokat sprintelt a hosszabbitasban, hogy azt hittem ossze fog esni a harmas sipszo utan. Felolem Vinicous meztelenul is hergelhetne az ellenfel szurkoloit, ha ugy jatszana mint tavaly tavasszal, utana vallalna a kovetkezmenyeket es nem vagna magat rogton aldozatpozba. Sajnos azt latom, hogy minel szarabbul jatszik, annal gusztustalanabbul viselkedik. Nem ertem, miert nincs egy szakember a klubbnal aki tudna ezzel foglalkozni/segiteni.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 13:57

Engem nem érdekel különösebben, hogy példakép-e vagy sem, a baj azzal van, amikor a teljesítmény rovására megy a viselkedése. Ami mostanában egyre jellemzőbb. Egy ilyen teljesítmény után, amit ma tett le az asztalra, ne az ellenfél szurkolóit hergelje meg arcoskodjon, hanem nézzen magába és a következő meccsen a játékkal foglalkozzon. Mert akkor tényleg klasszis, ilyenkor meg egy felnőtt ember bőrébe bújt hisztis kissrác.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 13., csütörtök 13:51

BLevi96 írta:
Családba vannak gyerekek, az ő kedvenceik: Vini, Mbappe, Ronaldo, Neymar és Szoboszlai. A gyerekek és már szerintem a fiatalok jó része se néz full meccseket mert unalmas, nekik a döntö hogy pár össze vágott tiktok videó gól, gólöröm menő legyen.
Nem sportszerűséggel fogják eladni a mezeket, nem abba a világba élünk :lol:
Egy gyerektől nem elvárható hogy a viselkedését díjazza ezeknek a játékosoknak, az majd később jön.

Unokaöcsém 10 éves, 1 héten Vinicius és Szoboszlai rajongó, másik héten meg már Yamal a király mert szép gólt lőtt, közben meg Mbappé gólörömét utánozza folyamat amikor kiskapuzunk :mrgreen:

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2025. március 13., csütörtök 13:38

BlancoMark írta:
eReMA írta:

Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.
Abba, hogy ezen játékosok rengeteg csatornán keresztül sok-sok millió emberhez jutnak el és gyerekek követendő példaképeivé válnak, már bele sem megyek. Azért egy minimal requirement lehetne talán, nem?

Régen R9, Totti, Maldini stb. voltak a példák, ma pedig magamutogató, öntelt, nárcisztikus, tiszteletlen, szimuláló, hisztis és most még semmi teljesítményre képes sértődött primadonnák adják elő magukat, mintha bármi is rajtuk múlt volna.
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.
Tottit nem kellett félteni sokszor, a többi stimmel. :D
Ok, ezt adom. A klubhűsége viszont érték volt, ma meg csak a pénz számít. Nem hiába jöhet egyáltalán az szóba, hogy Vini fog-e burnusszal a fején focikázni. Nyilván nem a sportszakmai szempontok motiválnák eme remek lehetőségre.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 13., csütörtök 13:33

eReMA írta:
1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)

A focistak kozt elegge limitalt az uriemberek szama nyilvan vinyo kozuluk is lefele log ki de a barca specialhoz meg ilyen diego costakhoz kepest fasorba sincs megis ugy beszeltek rola mintha legalabbis dani alves vagy jordi alba szinten tolna. A baj itt azzal van hogy ez a teljesitmenye rovasara megy ahogy KAG is irta. Tenyleg nem kepes kontrollalni az erzelmeit es buta en ennek ellenere ragaszkodnek hozza...
Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.
Abba, hogy ezen játékosok rengeteg csatornán keresztül sok-sok millió emberhez jutnak el és gyerekek követendő példaképeivé válnak, már bele sem megyek. Azért egy minimal requirement lehetne talán, nem?

Régen R9, Totti, Maldini stb. voltak a példák, ma pedig magamutogató, öntelt, nárcisztikus, tiszteletlen, szimuláló, hisztis és most még semmi teljesítményre képes sértődött primadonnák adják elő magukat, mintha bármi is rajtuk múlt volna.
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.
Családba vannak gyerekek, az ő kedvenceik: Vini, Mbappe, Ronaldo, Neymar és Szoboszlai. A gyerekek és már szerintem a fiatalok jó része se néz full meccseket mert unalmas, nekik a döntö hogy pár össze vágott tiktok videó gól, gólöröm menő legyen.
Nem sportszerűséggel fogják eladni a mezeket, nem abba a világba élünk :lol:

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 13., csütörtök 13:29

realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426

Bellingham rage

https://www.youtube.com/watch?v=B3NB9Qk ... l=FUTSTARS

+14 percnyi ok az eladásra és ebben még sok minden nincs benne
Eladjuk az araboknak és megutálják a futballt. :lol:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 13., csütörtök 13:21

Azert mr. fuckoff Bellinghamet se kell a szomszedba kuldeni egy kis patkanykodasert meg arcoskodasert, hatalmas egoja van, hosszutavon nem biztos hogy jo lesz.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 13., csütörtök 13:20

Persze Totti nagy példakép volt akit 16-szor állítottak ki csatárként főleg sportszerűtlen viselkedés miatt vagy mert leköpte az ellenfelet

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 13., csütörtök 13:19

realistahuni írta: https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426

Bellingham rage

Egyébként ezen a Bellingham ragen is látszik a két játékos közötti fejbeli/mentalitásbeli különbség. Vini lesen sétálgatva tárja szét a karját, Jude kiosztja és 2 másodpercen belül már fut területbe, hogy megjátszható legyen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 13:18

Jelenleg nem a csapat az első neki, ezen vagy sürgősen változtat vagy legalább legyen vezérbika és rakja le a teljesítményt.

Ez amit most művel az egy vicc.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 13., csütörtök 13:17

eReMA írta:
1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)

A focistak kozt elegge limitalt az uriemberek szama nyilvan vinyo kozuluk is lefele log ki de a barca specialhoz meg ilyen diego costakhoz kepest fasorba sincs megis ugy beszeltek rola mintha legalabbis dani alves vagy jordi alba szinten tolna. A baj itt azzal van hogy ez a teljesitmenye rovasara megy ahogy KAG is irta. Tenyleg nem kepes kontrollalni az erzelmeit es buta en ennek ellenere ragaszkodnek hozza...

Tottit nem kellett félteni sokszor, a többi stimmel. :D

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2025. március 13., csütörtök 13:14

“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 13., csütörtök 13:08

https://x.com/CFC_KwesiPlug/status/1900079205267755426

Bellingham rage

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 13., csütörtök 12:59

Neked nagyon magasan van az ingerküszöböd minden tekintetben.

Nálam folyamatos szekunder szégyenérzet a csávó. Mellette még megfejelte egy undorítóan szar, lélektelen játékkal úgy, hogy a 11-es kihagyása után szinte nem járt vissza védekezni. Mondjuk azt még talán meg is értem, hogy véded, mert nem láttad a tegnapi meccset az elejétől a végéig.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 13., csütörtök 12:57

eReMA írta: https://www.youtube.com/shorts/BO5v1HZvQSU

Úriemberek klubja. :'(
Vállalhatatlan. :cens:
Itt Vinire érted vagy az egész csapatra? Ha a csapatra írod akkor valamelyest megértem, ha csak Vinire akkor nem, mert itt egyik se különb. Mindenki mutogat, provokál, de ez oda-vissza alapon megy. A szurkolók 120 percen keresztül ugyan úgy provokáltak. De nem kell úgy csinálni, mintha ez egyedi eset lenne, minden csapat csinált már ilyet, ne legyünk már álszentek.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 12:56

ezt igy kell.
szurkolokent, de foleg jatekoskent, a legjobb dolog egy tovabbjutast idegenben unnepelni.

amit ezek 120 percen keresztul kaptak a lelatorol, nem hibaztatom oket, hogy kiszakadt a vodor szar a végére.

kedvencem tibó, ahogy puszilja a cimert, foleg, hogy 14-ben még ő állt a kapuban, mikor ramos befejelte neki a végén :lol:
de ez mind a söpredék alja szurkoloknak szól.
nyilvan ők máshogy élik meg belülről, de sztem ők is tudják, hogy ez kurvagáz teljesitmény volt, de a továbbjutás, az továbbjutás.

gondolom uefa amugy már nézegeti bőszen a felvételeket, hogy kioszthassa a bírságot.
Nézd meg eReMA videóját, arra reagáltam. Az egész csapat ott heccelte az atleti szurkolókat.
azért féligazságokat ne kezdjünk el terjeszteni pls, van igy is emiatt elég baj a világban.
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 12:55

Dupla D írta: Azért itt szerintem elsősorban a magasan ülő Real szurkolóknak szólt az öröm.
Igen a többiek oda is mutogattak. Vini inkább a lentieknek mutogatott :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 12:54

Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 13., csütörtök 12:52

Azért itt szerintem elsősorban a magasan ülő Real szurkolóknak szólt az öröm.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 13., csütörtök 12:52

ha csak ellenuk csinalta volna ezt, akkor nem is lenne ekkora/ilyen visszhangja a sajat szurkoloi kozott.
Nézd meg eReMA videóját, arra reagáltam. Az egész csapat ott heccelte az atleti szurkolókat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poronty 2025. március 13., csütörtök 12:53-kor.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Vissza: