Családba vannak gyerekek, az ő kedvenceik: Vini, Mbappe, Ronaldo, Neymar és Szoboszlai. A gyerekek és már szerintem a fiatalok jó része se néz full meccseket mert unalmas, nekik a döntö hogy pár össze vágott tiktok videó gól, gólöröm menő legyen.eReMA írta:Értem én, de lehet, hogy öregszem. Úgy gondolom, hogy ezek a játékosok vannak a rivaldafényben, ezáltal akárhogy is, de képviselik a klubbot. Nagy mértékben befolyásolja egy brand megítélését a viselkedés, sportszerűség, tisztelet megadása, megnyilvánulások etc.1madridista írta: Nem azert hivjak uriemberek klubjanak a realt mert a focistaik tudnak viselkedni. (Cr, Pepe, Case nemegyszer voltak tahok/durvak/sunyik megse sirt senki mert a palyan mutatott teljesitmeny szamit)
A focistak kozt elegge limitalt az uriemberek szama nyilvan vinyo kozuluk is lefele log ki de a barca specialhoz meg ilyen diego costakhoz kepest fasorba sincs megis ugy beszeltek rola mintha legalabbis dani alves vagy jordi alba szinten tolna. A baj itt azzal van hogy ez a teljesitmenye rovasara megy ahogy KAG is irta. Tenyleg nem kepes kontrollalni az erzelmeit es buta en ennek ellenere ragaszkodnek hozza...
Abba, hogy ezen játékosok rengeteg csatornán keresztül sok-sok millió emberhez jutnak el és gyerekek követendő példaképeivé válnak, már bele sem megyek. Azért egy minimal requirement lehetne talán, nem?
Régen R9, Totti, Maldini stb. voltak a példák, ma pedig magamutogató, öntelt, nárcisztikus, tiszteletlen, szimuláló, hisztis és most még semmi teljesítményre képes sértődött primadonnák adják elő magukat, mintha bármi is rajtuk múlt volna.
Nekem nehezen veszi be a gyomrom ezt a "mentsük meg Vinícius" vonalat, tőlem mehetne tevegelni már holnap.
Nem sportszerűséggel fogják eladni a mezeket, nem abba a világba élünk