Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. március 13., csütörtök 12:51

Itt azért többen is parádésak, élen Rodrygoval.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. március 13., csütörtök 12:50

poronty írta: Normál esetben egyetértenék veled, de nem ez ellen a rasszista mocskos geci klub ellenében.
ha csak ellenuk csinalta volna ezt, akkor nem is lenne ekkora/ilyen visszhangja a sajat szurkoloi kozott.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2025. március 13., csütörtök 12:48

Normál esetben egyetértenék veled, de nem ez ellen a rasszista mocskos geci klub ellenében.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2025. március 13., csütörtök 12:43

https://www.youtube.com/shorts/BO5v1HZvQSU

Úriemberek klubja. :'(
Vállalhatatlan. :cens:
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 13., csütörtök 12:41

Kihagyott tiziig szerintem egyebkent jobban kapart, mint Jude vagy Kylian.
Utana viszont teljesen ledobta a lancot es elengedte.

Utobbi ketto, meg pont a vegere, plane a hosszabbitasra tette oda magat, mar faradtan, de mentalisan "odabaszva" azert is mod.

FGY a srac, ez van.
Ha jon egy jo ajanlat en eladnam. De fokent azert, mert nem kompatibilis a jelnelegi tamado harmas. Kell kozepre egy center.

Balon meg inkabb fusson Mbappe, mint Vini.
ZIDANE

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 13., csütörtök 12:39

Akkoris adnám az araboknak, ha a játékban összekapná magát és 30 gól 20 asszisztokat kezdene el tolni szezononként.
Szekunder szégyenérzetem van az embertől, nekem ez a viselkedés itt nem állja meg a helyét, tökmind1 mekkora játékos vagy mennyi trófeát szállítana a góljaival, ezt nem lehet lekompenzálni. Soha nem volt olyan még a Gravesenek meg Pablo Garciák idejében sem, akit ennyire szégyelltem volna, hogy mit művel le hétről hétre a Real Madrid mezében.

Na mire beírtam kb ugyanezzel a gondolattal, megelőztek. +1 az előttem szólónak.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. március 13., csütörtök 12:34

https://www.nemzetisport.hu/bajnokok-li ... sat-videok

Komolyan mért kell ezt csinálni? Én minden Real Madrid játékost szerettem, még a morcosharcos Bélát, BurgerKing Hazardot, Vérfertőző Vallejót és a kopasz istent, Gravesent is. De egyszerűen Vinicius nem bírom :|

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 13., csütörtök 12:19

hogy labdavesztes utan setal folyamatosan?
Amugy iden tenyleg jellemzobb ra de iden is lattam tole olyan meccseket mikor kb vegig aggresszivan letamadott/visszazart mindig, nem is egy ilyen meccse volt.

Annal idegesitobb mikor szarik bele es hisztizik pont azert mert egyebkent veszettul tud hajtani, ahhoz kepest hogy a vilag egyik legjobb szelsoje, es az elozo 3 evben mocsok sok meloja volt hatul is meg akkor is ha ezt egyes szagertok nem ismerik fel...

Imadott bapped soha nem volt kepes 5 meternel tobbet visszajonni vagy rendesen visszajarni vedekezni pedig semmivel sem jobb kepessegu mint vini es az eredmenyei sem jobbak eddig (az elmult par honapban hatarozottan jobban jatszik vinyonal de ennyi...)

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 13., csütörtök 11:59

Most már ismerjük a presidente hivatalos álláspontját is az ügyben, marad :mrgreen:

Perez

HozzászólásSzerző: Perez » 2025. március 13., csütörtök 11:55

Dehogy kell eladni
Örüljünk hogy itt játszik mégha vannak hibái is...
Benne mindig ott van a váratlan...nagyon gyors az emberünk és ez kell elől..
Kit érdekel hogy fél világ nem szereti:)..a csapatunkat se szeretik☺️

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 13., csütörtök 10:33

Jo azert mbappenak is szerintem a 210 percbe ez az egyetlen visszasprintje volt ez igen latvanyosra sikerult meg lehet mutogatni de aztan o se nagyon rakott bele melot a vedekezesbe, vini meg az elso felidoben foleg depaullal azert visszajart de az is lofasz amit o beletesz hatrafele.
Vedekezesbe nem birja el a csapat hogy mindketten setalgatnak, tamadasba meg nem adnak annyit hogy ezt kompenzaljak.
Fenoo írta: Ami még nagyon látványos hogy közte és Mbappe között szinte semmilyen összjáték nincsen.
En azt vettem eszre hogy vininek mostanra mar szinte senkivel nincseg ez a kapcsolat. Meghuzza a szelen aztan ket harom oda vissza fordulas utan beadja altalaban pontatlanul mert mindenki masodik hullambol jon, vagy kiharcol egy szogletet es nyujtott nyelvvel bologatva gizdaskodik a nezoknek hogy igen itt a faszagyerek.
Realista24 írta:Mondjuk erre Mbappe is rápihent rendesen.
Spanyol kollegainknak mennyire van tele a toke vinyovel?

Fenoo

HozzászólásSzerző: Fenoo » 2025. március 13., csütörtök 10:28

Egyszerűen szégyen amit csinál. 0 meló, végtelen arc. A legújabb hobbija, hogy már a csapattársakkal is hisztizve veszekszik amikor rászólnak hogy mozduljon már meg.

Ami még nagyon látványos hogy közte és Mbappe között szinte semmilyen összjáték nincsen. Erről azt gondoltam, hogy csak idő kell nekik és összeszoknak de nem. Azon a pár meccsen amikor Rodrygo volt a baloldalon akkor ment az összjáték kis területen is, élmény volt nézi. Nagyon megnézném ezt a csapatot Vini nélkül. Brahim vagy Arda lehet hogy nem akkora clutch játékos de összjátékban sokkal jobban mutatna a csapat.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 10:17

Realista24 írta:
LosMerengues írta: https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... are_button

Valami ilyesmi kellett volna Vinitől is, mint amit Mbappé csinált az utolsó percekben a linkelt vidiben.
Mondjuk erre Mbappe is rápihent rendesen.
tudtommal kettejük közül nem a brazil játszott sérülten. :coffee:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 13., csütörtök 10:14

LosMerengues írta: https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... are_button

Valami ilyesmi kellett volna Vinitől is, mint amit Mbappé csinált az utolsó percekben a linkelt vidiben.
Mondjuk erre Mbappe is rápihent rendesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 10:02

https://www.reddit.com/r/realmadrid/com ... are_button

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. március 13., csütörtök 10:00

Kurvagáz, egész meccsen mutogatott neki Bappi is hogy kéri a passzt de inkább elbassza, Beli üvöltözik vele, ő meg csak magyaráz, kinyújtott nyelvvel, ilyen suttyó de paulokkal vitatkozik. El kell adni a faszba.
Nem illik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 9:43

Kezdem azt gondolni, hogy valójában lassan mindenkinek kurvára elege van a gyerekből
ha mi ezt 3 naponta igy latjuk es ateljuk, kepzelheted mi megy ott premierbe nap mint nap. pl a meccseken, ahol egymas minden rezduleset es megmozdulasat latjak, erzik.
BIZTOS, hogy sokaknak hazon belul is tele van a fasza vele.
kroos is jobbnak latta inkabb visszavonulni, egy ostoba elszabadult hajoagyuval nem tudsz mit kezdeni.
thereisonly1ronaldo

J. Dee
Kedvenc játékosaid: Guti

HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. március 13., csütörtök 9:41

A játéka teljesen szét van esve, de ez (nekem) a kevésbé aggasztó, mindig vannak hullámvölgyek, ebből vissza lehetne jönni. A 11-es gáz volt, de nem értem miért lepődött meg bárki, hogy ő rúgta, jó ideje hibátlan volt, a többiek mind rontottak idén, van aki többször is, evidens volt, hogy ő lesz a rúgó.
Ami engem nagyon elbizonytalanít, az az, hogy habár kifelé eddig mindig úgy tűnt, hogy összezár a csapat, meg mennyire együtt van az öltöző, a pályán, mikor a legélesebb helyzetek vannak, akkor lehull az álarc, és kiderül az igazság: tegnap ahogy Bellingham kiakadt rá, de ugye korábban Modric is elég egyértelműen jelzett neki.
Itt is beszédes egyébként, h Belli sem a kihagyott büntető miatt baszta le, sőt egyből ment oda támogatni, mert ez benne van, mindenki kihagyja előbb vagy utóbb, hanem akkor, amikor viszont szarik bele az egészbe. Na az nem fér bele.
Kezdem azt gondolni, hogy valójában lassan mindenkinek kurvára elege van a gyerekből, és ez innentől nem fog segíteni, mert ez a buta fiú képtelen magába szállni, helyette visszapofázik meg bevágja a durcit.
A másik, hogy továbbra se igazán áll össze a dolog elől, és akkor pedig a csapat hosszútávú érdeke az, hogy hozzunk egy áldozatot, és építsünk a Mbappe Bellingham arcokra. Ott egészen más a mentality. De egyelőre kérdés, hogy tényleg nem lehet összerakni egy működő rendszert, vagy csak Carlo képességét haladja meg.
All in all, én azt mondom jót tenne a váltás nekünk és lehet, hogy neki is.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 13., csütörtök 9:08

Ez mar kurva szar helyzet jelenleg. Ahhoz tudnám hasonlítani a vezetőség szempontjából, mondjuk veszel egy fos golfot, tuningolgatod, minden haver elajul tőle, le is dragracelsz pár nagyveru bmwt, mercit, nagy lesz arc, aztán jönnek a bajok, olajfogyasztás, itt ott mar kezd rohadni, alig indul be, persze az istenert se adsz rajta túl mert a tied, beleöltel egy csomó penzt és már dacból se mondod el senkinek hogy egy kalap szar a kocsi már.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 8:56

ahol o maga is meglepodott, hogy 40 metere volt legures terben futni kapura tok egyedul?
meg a millio szarul eltalalt de makkal, megpattanva becsorgo golja?
hogy labdavesztes utan setal folyamatosan?
az evek ota tarto cringe es szegyen viselkedese?

nincs az az isten, hogy ez az ember kell ebbe a csapatba, semmi nem tamasztja ala a jatszatasat most mar.
thereisonly1ronaldo

Vissza: