HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. március 13., csütörtök 10:08
Két dolog zavar mocskosul, az első, hogy így a 46. meccs után kijelenthető, nem tudta megugrani a pad, hogy mit játsszon a gálakezdő a Kroos - Bapi swappal.
Ami VdB-nak mindig ment, hogy ahogy jöttek futószalagon a sztárok, a végére mindenki a helyére került, ez itt most még nem történt meg.
Alapvetően látom-értem, hogy az lett kitalálva, hogy Bapi mint a leggólérzékenyebb legyen minél közelebb a kapuhoz és az első négyes meg minél közelebb egymáshoz, de ennyi. Itt megállt. A pool/bilbao bukók után volt egy jobb periódus, amikor többen is jó formában voltak elöl és megoldották, ment a szekér. De sztem Bapi egyértelműen "kiherélődik" ebben a szerepben. Elrakott 28 gólt, de az erősségeiből lehet a fele nincs kihasználva, közel a kapuhoz nincs területe.
Ha hátrébb megy kicsit, a helyére senki nem lép be, utóbbi meccseken rendszeresen látható volt, hogy visszább lépett és az ellentől a 4 védő egymást fogta, Realos SEHOL nem volt.
A másik ami zavar, hogy még csak március van, de a legfontosabb emberek ki lettek fingatva. Ez is kijelenthető. Bapinak, Fedének több perce van, mint a kapusnak, Bellinek kevesebb, de nem látszik szerencsétlenen. Vini ebből kivétel, mert bár nem okos, viszont fizikálisan egyébként sztem elképesztő, kellett neki 120 perc, hogy tegnap kifingjon. A maga nemében ez zseniális.
A továbbjutásnak örülök, de sok minden másnak nem.
Áprilisban 4-5 hét alatt megint 8-10 meccs vár a brigádra, amire Carlonak van 12 embere, aki minőség, meg 2 (Güler, Endrick) akit használhatna, de nem teszi és LV.
A mutatott játék is és a kilátások is elég karcsúak nekem. Alapvetően azért, mert úgyis az lesz, hogy a tegnapi kezdő és Cama meg LV lesznek használva valamilyen formában (meg néha egy kis Alaba) és így próbáljuk majd túlélni áprilist... Hát.. Khm..
Erős.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid