HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. március 13., csütörtök 9:41
A játéka teljesen szét van esve, de ez (nekem) a kevésbé aggasztó, mindig vannak hullámvölgyek, ebből vissza lehetne jönni. A 11-es gáz volt, de nem értem miért lepődött meg bárki, hogy ő rúgta, jó ideje hibátlan volt, a többiek mind rontottak idén, van aki többször is, evidens volt, hogy ő lesz a rúgó.
Ami engem nagyon elbizonytalanít, az az, hogy habár kifelé eddig mindig úgy tűnt, hogy összezár a csapat, meg mennyire együtt van az öltöző, a pályán, mikor a legélesebb helyzetek vannak, akkor lehull az álarc, és kiderül az igazság: tegnap ahogy Bellingham kiakadt rá, de ugye korábban Modric is elég egyértelműen jelzett neki.
Itt is beszédes egyébként, h Belli sem a kihagyott büntető miatt baszta le, sőt egyből ment oda támogatni, mert ez benne van, mindenki kihagyja előbb vagy utóbb, hanem akkor, amikor viszont szarik bele az egészbe. Na az nem fér bele.
Kezdem azt gondolni, hogy valójában lassan mindenkinek kurvára elege van a gyerekből, és ez innentől nem fog segíteni, mert ez a buta fiú képtelen magába szállni, helyette visszapofázik meg bevágja a durcit.
A másik, hogy továbbra se igazán áll össze a dolog elől, és akkor pedig a csapat hosszútávú érdeke az, hogy hozzunk egy áldozatot, és építsünk a Mbappe Bellingham arcokra. Ott egészen más a mentality. De egyelőre kérdés, hogy tényleg nem lehet összerakni egy működő rendszert, vagy csak Carlo képességét haladja meg.
All in all, én azt mondom jót tenne a váltás nekünk és lehet, hogy neki is.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”