Nalam se sajnos, nekem 13 proKAG írta: Ezek a kurva x linkek miért nem töltenek be nálam?
Iphone14pro Safari

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 13., csütörtök 10:22
Nalam se sajnos, nekem 13 proKAG írta: Ezek a kurva x linkek miért nem töltenek be nálam?
Iphone14pro Safari
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 13., csütörtök 10:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 10:19
szimejóne nem látta.p.csabi1 írta: https://x.com/losblancoszone/status/189 ... 90115?s=19
Ennyit arról hogy mennyire lehetett látni vagy nem látni.
Egyből mondták a játékosok hogy mi van.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 13., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 13., csütörtök 9:11
Persze hogy fontos, nem is értem sokan mit okoskodnak itt. A Pool megszívta, de ott van a Barca aki elődöntőig komolytalan ellenfeleket kap, erről ugye mélyen hallgatunk csak azt kell mantrázni hogy nem éri meg mert né a Pool is megszívta.ferni írta: azért a top8 fontos, kevesebb meccs kettővel és hazai pályán tolhatod a nyolcaddöntő visszavágót
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 13., csütörtök 8:57
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 13., csütörtök 7:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 1:38
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 1:32
Annyit értek el ezzel, hogy az első szezonban volt egy kis izgalom az alapszakaszban az újdonság ereje miatt, viszont ezután tudni fogja mindenki hogy kb teljesen mindegy hol végzel, amíg az a top 24-ben van. Az, hogy fix ágak vannak 1 sorsolás után, ahol mindenki 2 lehetséges ellenfél közül kaphat, inkább elvesz az élményből, mint hozzáad.dzsi91 írta: Frankenstein tabella top8 fele kizúgott az első körben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 1:27
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 13., csütörtök 1:21
Miénk a hazai visszavágó. Meg a Dortmundé, Villáé és az Interé. Remélem ezek a csapatok is mennek tovább!dzsi91 írta: Inkább azt mondjátok meg, hogy az Arsenal és az esetleges elődöntős ellenfelünk ellen hol játsszuk a visszavágót.
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 13., csütörtök 1:14
Nyilván a Villa a toronymagas esélyes, de azért nem írnám le teljesen a psg-t sem abból a párharcbólflori írta: Arsenal ellen itthon, elődöntő visszavágót Birminghamben.
Asensio mester megbosszulhatja a sok savat amit kapott.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 13., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 0:47
HozzászólásSzerző: javier88 » 2025. március 13., csütörtök 0:43
BL-t csikókkal a legritkább esetben szoktak nyerni, kérdés, hogy viselik el egy elődöntő vagy döntőt hangulatát. Nem állítom, hogy nem nyerhetik meg, mert bárki megnyerheti a negyeddöntősök közül, de nem rájuk tenném a pénzemet, az biztos.___Samy___ írta: Szerintem nyugodtan kezdhettek hozzaszokni, hogy ezt iden a barca viszi el.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 13., csütörtök 0:42
Koket is mindig öröm látni amikor elhiszi magáról, raul garciával az egyik kedvenc duóm voltdzsi91 írta::dzsi91 írta:
Gyötrelmes meccsre számítok de valahogy majd csak tovább kúszunk. Abban valamiért biztos vagyok, hogy az első gólt a matrac szerzi ha lesz egyáltalán.![]()
Juanfran reinkarnálódott kapufája szintén kedves flashbackeket hozott elő.
HozzászólásSzerző: mila » 2025. március 13., csütörtök 0:39
könnyebb lesz ellenük focizni, de h beszopunk min 2 gólt pontrúgásból az is biztosflori írta: Arsenalnak örülök, biztosan jó meccsek lesznek.
Lesz terület, ott ideje lenne focizni is már. Valljuk be, az a citys visszavágó elég kevés idénre.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 13., csütörtök 0:34
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 13., csütörtök 0:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 0:11
dzsi91 írta:
Gyötrelmes meccsre számítok de valahogy majd csak tovább kúszunk. Abban valamiért biztos vagyok, hogy az első gólt a matrac szerzi ha lesz egyáltalán.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem