Értékeld a legutóbbi meccset
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezuton is köszönjük. Most nagyon kellett. Főleg alvarez tizijénélRemy
1 nap
APorLa16
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Toti írta:Méltatlanul keves szo esik errol a komirol, de en 5 perce ezen rohogokcart írta:A neger Drenthe![]()
![]()
![]()
![]()

Mehet is a madridom múzeumba

Roberto Carlos-Marcelo vonal után azért meg is érdemeljük de még így is részt vállalt két bl győzelemben. Meg valahogy legtöbbször megússza a balfaszságait így összességében szórakoztató pali.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Ez igaz, mondjuk aki mendy serulesenel nem lelegzet fel az szerintem hazudik.Babinho írta: Úgy is kívántál sérülést játékosunknak, ez legalább bejön, ha már a kiesés nem
Hat amikor leult rendesen megnyugodtam mert addig nem hogy emberhatrany volt hanem konkretan ellenunk jatszott.
De az a hetvegi villarreal elleni ez a mai utan az fix pontvesztes, foldg hogy simeoneek a barca ellen tuti h kikapnak.
Méltatlanul keves szo esik errol a komirol, de en 5 perce ezen rohogokcart írta:A neger Drenthe

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Elsőre rajtam is átfutott, hogy miért nem újrarúgatják, de ha a rúgó játékos szabálytalanul végzi el, akkor nincs újrarúgás, csak akkor, ha kihagyja, de a kapus volt szabálytalan. (Illetve rendes játékidőben ha védő/támadó játékos belép, akkor attól függően, hogy védő vagy támadó lépett be illetve berúgta vagy kihagyta vagy újrarúgatják, szabi kifelé vagy marad a rúgás eredménye)RealVazquez írta:Kit erdekel mit magyaraznak. Dupla erintes volt, megvaroztak, ilyet csak akkor vesznek el, ha egyertelmu. Az is volt. Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak. Erdekes, de elfogadom, hogy ez a szabaly.Impostor írta:
Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...
Brahime nem volt tizi, de a kezezest hogy lehetett megint nem eszrevenni?
Edit: közben egy komment felhívta rá a figyelmet, hogy a labdában van szenzor, valószínűleg innen érzêkelhető volt a dupla érintés
Úgy is kívántál sérülést játékosunknak, ez legalább bejön, ha már a kiesés nemhehetheoriginal írta: Azért az injury reportra kivi leszek, valszeg beli, bapi, valvi, és asi is off par hetre
amúgy erre én se adnék tizit, mert semmi helyzetet nem akadályozott vele, szokás szerint senki nem volt középen, a gond ott van, hogy mikor Camavinga tapos oda és semmit nem befolyásol, vagy Tchouameni mikor rég elment a labda, na akkor nem mérlegelnek ilyetnuevo_ericco írta:Szerintem megvarozták, csak biztos van valami szabály (évente mindig más számít kezezésnek, nevetséges), hogy ha rápöccintik közelről, a keze 60 fokban áll, szerda van és a bíró épp kelet felé nézett, akkor nem tizi, és rászóltak, hogy az eredeti ítélet jó, nem kell kijönnie.dzsi91 írta:hogy ezt még csak meg se varozták
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azért az injury reportra kivi leszek, valszeg beli, bapi, valvi, és asi is off par hetre
thereisonly1ronaldo
-
Szerintem megvarozták, csak biztos van valami szabály (évente mindig más számít kezezésnek, nevetséges), hogy ha rápöccintik közelről, a keze 60 fokban áll, szerda van és a bíró épp kelet felé nézett, akkor nem tizi, és rászóltak, hogy az eredeti ítélet jó, nem kell kijönnie.dzsi91 írta:hogy ezt még csak meg se varozták
-
- Kedvenc játékosaid: Edgar Davids
Kettős érintés után közvetett szabadrúgással jön a vétlen csapat a második érintés helyéről.RealVazquez írta: Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A labda ívén látszik igazából ahogy kicsit megpattan a cipőn de mindegy is mivel juanfran utána rögtön eldöntötte.realistahuni írta:Még az lehet gyanús hogy nem nagyon ünnepelte a gólt, ránézett a bíróra és próbált elhúzni minél gyorsabban.RealVazquez írta:
Egyertelmu volt. Mar a studios visszajatszasban is lehetett latni.
Látszott hogy tudja hogy gáz van
A kezezés az én világomban pl nemlenne az de mivel minden szart képesek befújni így érthetetlen, hogy ezt még csak meg se varozták. Nyilván a világon senki nem fog azzal már foglalkozni és hálistennek nekünk se kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Kapus elmozdul a vonalról - új rúgás
Dupla érintés - érvénytelen
Dupla érintés - érvénytelen
-
Pedig logikus, ha belegondolsz. Az első érintésre nem ment be, nem gól. Mintha pöccintenél egyet a labdán, és másodikra vágnád be, mikor már a kapus fekszik. Véletlen volt, elcsúszott, de a helyzet ugyanaz.RealVazquez írta: Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Még az lehet gyanús hogy nem nagyon ünnepelte a gólt, ránézett a bíróra és próbált elhúzni minél gyorsabban.RealVazquez írta:Egyertelmu volt. Mar a studios visszajatszasban is lehetett latni.
Látszott hogy tudja hogy gáz van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2025. március 13., csütörtök 0:18-kor.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kit erdekel mit magyaraznak. Dupla erintes volt, megvaroztak, ilyet csak akkor vesznek el, ha egyertelmu. Az is volt. Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak. Erdekes, de elfogadom, hogy ez a szabaly.Impostor írta:Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...RealVazquez írta:
Az nem volt tizi, de a kezezest hogy nem adtak meg, erthetetlen…
Brahime nem volt tizi, de a kezezest hogy lehetett megint nem eszrevenni?

-
Full egyértelmű volt. Maga Alvarez sem örült, hogy berúgta, mert tudta, hogy kb. el fogják venni.Impostor írta:ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Akikkel, meg amilyen ágon nyomjuk ezt a szart évek ota, az a legkevesebb, hogy néha van egy ilyen wtf szerencsénk is.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...RealVazquez írta:Az nem volt tizi, de a kezezest hogy nem adtak meg, erthetetlen…nuevo_ericco írta:
Brahim ellen is szabálytalankodtak a meccs vége felé, az is tizigyanús volt.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Aki VARdridozni akar, annak tökmindegy, ha rúgunk egy győztes gólt a 91-ben amit behúznak lesnek, majd VAR megadja mert látszik hogy tök egyértelműen belóg 1m-re egy védő, akkor is tolják ugyanúgy. Olyanok, mint Deák Dani, amikor a kormány legvállalhatatlanabb intézkedéseit kell védeni.olivér írta:Mázlink volt. Aki vardridozni akar, azt nem fogja zavarni ez a videó.