Méltatlanul keves szo esik errol a komirol, de en 5 perce ezen rohogokcart írta:A neger Drenthe

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. március 13., csütörtök 0:33
Méltatlanul keves szo esik errol a komirol, de en 5 perce ezen rohogokcart írta:A neger Drenthe
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 0:28
Elsőre rajtam is átfutott, hogy miért nem újrarúgatják, de ha a rúgó játékos szabálytalanul végzi el, akkor nincs újrarúgás, csak akkor, ha kihagyja, de a kapus volt szabálytalan. (Illetve rendes játékidőben ha védő/támadó játékos belép, akkor attól függően, hogy védő vagy támadó lépett be illetve berúgta vagy kihagyta vagy újrarúgatják, szabi kifelé vagy marad a rúgás eredménye)RealVazquez írta:Kit erdekel mit magyaraznak. Dupla erintes volt, megvaroztak, ilyet csak akkor vesznek el, ha egyertelmu. Az is volt. Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak. Erdekes, de elfogadom, hogy ez a szabaly.Impostor írta:
Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...
Brahime nem volt tizi, de a kezezest hogy lehetett megint nem eszrevenni?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 13., csütörtök 0:28
Úgy is kívántál sérülést játékosunknak, ez legalább bejön, ha már a kiesés nemhehetheoriginal írta: Azért az injury reportra kivi leszek, valszeg beli, bapi, valvi, és asi is off par hetre
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 13., csütörtök 0:25
amúgy erre én se adnék tizit, mert semmi helyzetet nem akadályozott vele, szokás szerint senki nem volt középen, a gond ott van, hogy mikor Camavinga tapos oda és semmit nem befolyásol, vagy Tchouameni mikor rég elment a labda, na akkor nem mérlegelnek ilyetnuevo_ericco írta:Szerintem megvarozták, csak biztos van valami szabály (évente mindig más számít kezezésnek, nevetséges), hogy ha rápöccintik közelről, a keze 60 fokban áll, szerda van és a bíró épp kelet felé nézett, akkor nem tizi, és rászóltak, hogy az eredeti ítélet jó, nem kell kijönnie.dzsi91 írta:hogy ezt még csak meg se varozták
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 13., csütörtök 0:25
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 13., csütörtök 0:24
Szerintem megvarozták, csak biztos van valami szabály (évente mindig más számít kezezésnek, nevetséges), hogy ha rápöccintik közelről, a keze 60 fokban áll, szerda van és a bíró épp kelet felé nézett, akkor nem tizi, és rászóltak, hogy az eredeti ítélet jó, nem kell kijönnie.dzsi91 írta:hogy ezt még csak meg se varozták
HozzászólásSzerző: csapos » 2025. március 13., csütörtök 0:21
Kettős érintés után közvetett szabadrúgással jön a vétlen csapat a második érintés helyéről.RealVazquez írta: Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 13., csütörtök 0:20
A labda ívén látszik igazából ahogy kicsit megpattan a cipőn de mindegy is mivel juanfran utána rögtön eldöntötte.realistahuni írta:Még az lehet gyanús hogy nem nagyon ünnepelte a gólt, ránézett a bíróra és próbált elhúzni minél gyorsabban.RealVazquez írta:
Egyertelmu volt. Mar a studios visszajatszasban is lehetett latni.
Látszott hogy tudja hogy gáz van
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 13., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 13., csütörtök 0:18
Pedig logikus, ha belegondolsz. Az első érintésre nem ment be, nem gól. Mintha pöccintenél egyet a labdán, és másodikra vágnád be, mikor már a kapus fekszik. Véletlen volt, elcsúszott, de a helyzet ugyanaz.RealVazquez írta: Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 13., csütörtök 0:17
Még az lehet gyanús hogy nem nagyon ünnepelte a gólt, ránézett a bíróra és próbált elhúzni minél gyorsabban.RealVazquez írta:Egyertelmu volt. Mar a studios visszajatszasban is lehetett latni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 13., csütörtök 0:15
Kit erdekel mit magyaraznak. Dupla erintes volt, megvaroztak, ilyet csak akkor vesznek el, ha egyertelmu. Az is volt. Nekem inkabb az a fura szabaly, hogy elvettek a golt, ahelyett, hogy ujrarugatjak. Erdekes, de elfogadom, hogy ez a szabaly.Impostor írta:Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...RealVazquez írta:
Az nem volt tizi, de a kezezest hogy nem adtak meg, erthetetlen…
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 13., csütörtök 0:15
Full egyértelmű volt. Maga Alvarez sem örült, hogy berúgta, mert tudta, hogy kb. el fogják venni.Impostor írta:ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 13., csütörtök 0:13
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 13., csütörtök 0:13
Inkább azt adták volna meg, ez a J Alvarez eset nekem nem egyértelmű...ezen csámcsogni fognak 2 hetet...megint hozzák a katalán hírek hogy nekünk csalnak...RealVazquez írta:Az nem volt tizi, de a kezezest hogy nem adtak meg, erthetetlen…nuevo_ericco írta:
Brahim ellen is szabálytalankodtak a meccs vége felé, az is tizigyanús volt.
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 13., csütörtök 0:12
Aki VARdridozni akar, annak tökmindegy, ha rúgunk egy győztes gólt a 91-ben amit behúznak lesnek, majd VAR megadja mert látszik hogy tök egyértelműen belóg 1m-re egy védő, akkor is tolják ugyanúgy. Olyanok, mint Deák Dani, amikor a kormány legvállalhatatlanabb intézkedéseit kell védeni.olivér írta:Mázlink volt. Aki vardridozni akar, azt nem fogja zavarni ez a videó.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 13., csütörtök 0:10
Az nem volt tizi, de a kezezest hogy nem adtak meg, erthetetlen…nuevo_ericco írta:Brahim ellen is szabálytalankodtak a meccs vége felé, az is tizigyanús volt.Faust írta: Gondolom emiatt az elvett tizi miatt visitani fog mindenki, az hogy a meccs elejen tiszta kezezest nem fujtak be az kit erdekel.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 13., csütörtök 0:09
Egyertelmu volt. Mar a studios visszajatszasban is lehetett latni.
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 13., csütörtök 0:08
Mázlink volt. Aki vardridozni akar, azt nem fogja zavarni ez a videó.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 13., csütörtök 0:05
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem