Az is csoda lesz, ha a 160 percen nem hugyozom össze magam a mozibanRemy írta:azt is remélem, hogy a játékidőre még rátesznek egy lapáttal.

HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 12., csütörtök 18:42
Az is csoda lesz, ha a 160 percen nem hugyozom össze magam a mozibanRemy írta:azt is remélem, hogy a játékidőre még rátesznek egy lapáttal.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 12., csütörtök 18:34
és, aki nem látta?csabi* írta:remy amit spoilerbe tettél azt szerintem mindenki tudja aki látta az első részt
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. december 12., csütörtök 18:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 12., csütörtök 18:25
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. december 12., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. december 12., csütörtök 8:01
első részről nekem mindig a zsidók jutnak eszembe, róluk szól az egészRemy írta:Király az új HobbitÉrezhetően jobb, mint az első rész, bár nekem az is nagyon bejött.
Kevés volt a 161 percnéztem volna még pár órát...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 12., csütörtök 3:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 11., szerda 6:24
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 10., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 20:29
Itt nem az a kérdés, hanem, hogy ez a filmjük is pénzbeli bukás lesz? Mivel ők eredeti ötlettel állnak elő, így hátrányból indulnak... nyilván egy normális világban ez lenne a helyes, de nem abban élünk.messideco írta:Jupiter Ascending trailer
Az új Wachowski-projekt![]()
Lehet kötni a fogadásokat: meg hal Sean Bean karaktere?
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. december 10., kedd 20:23
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. december 10., kedd 19:45
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 16:17
Anis írta:Legjobb Drakulás film a Drakula halott és élvezi Leslie Nielsen főszereplésével!torjack írta: Ez van. Ha vámpír, akkor ott van Dracula, a 92-es filmet bírtam.![]()
jó rég láttam már, de jó nagy marhaság volt és emellett jó paródia is kerekedett belőle.
(Viszont a Dracula storyból csináltak egy sorozatot is, aminek egy jó részét Magyarországon forgatták és ez nem tinis sorozat, hanem komolyabb, idei, friss darab.)
Abraham Lincoln, a vámpírvadász az szerintem jó gagyira sikeredett,
talán még az Interjú a vámpírral filmet megnézem valamikor...
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 10., kedd 16:05
Legjobb Drakulás film a Drakula halott és élvezi Leslie Nielsen főszereplésével!torjack írta: Ez van. Ha vámpír, akkor ott van Dracula, a 92-es filmet bírtam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 11:49
Egy trailert összedobhatnál valamikor errőlFaust írta:Ami az LV-426-on fog játszódni, és Beethoven lesz a kísérőzene.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. december 10., kedd 8:54
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 8:48
Ezzel kibekkeljük, amíg Faust moziba tolja a Frankenstein vs.Terminator in the Jurassic Park című eposzt2015-ben viszont jön egy Frankenstein, amiben James McAvoy lesz Victor, és Daniel Radcliffe lesz Igor. Kíváncsi vagyok, hogy abból mi sül ki.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. december 10., kedd 8:39
A Tűzgyűrű után először egy sötét sarokba üljön le és gondolkozzon el a tettein.Bár én annak örülnék, ha a kedves Del Toro nekiülne már végre egy Frankenstein filmnek, sőt az összes klasszikus horrorkarakternek, mert az ő világához nagyon passzolnának...
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 10., kedd 6:35
Mondjuk ez akció, fantasynak készül, én nem venném a komolyabb filmekhez.torjack írta: Aaron Eckhart Frankenstein verzióját meg se fogom nézni. Kár az időért.
Faust írta:Szerintem mindenki szarik rád.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem