ezt athozom a LV topikbol:
LiamGallagher írta:
Én azon röhögtem, hogy az összes szögletet ő lőtte gec, aki amúgy beadni nem képes

Nyáron remélhetőleg ő is takarodik
bezzeg mennyivel jobb, amikor Modric lovi.
nem vedeni akarom Lucast, de az osszes pontrugasunk egy kib.szott vicc. egy oriasi NULLA veszelyt jelentunk.
amikor lattam, hogy o lovi, mar fel se ment a pulzusom, ugyis tudom, hogy semmi nem lesz belole. max az izgat, hogy ne kontrazzanak le.
fel nem fogom, hogy egy ekkora csapatnal hogy nem latjak az edzoi stabban, akar csak ha visszanezik a meccset, akar statisztikak alapjan.
CR, Ramos, Benzema, Kroos, fiatalModric, Marcelo, Carvajal, Nacho. az elmult evekben ok voltak a vezerek, tobben kapitanyok. karakter, minoseg, esz, minden meg volt bennuk, ami kellett, hogy a csapat egyseges legyen es legyen valami tartasa.
most a fiatal sztarok kozott Lucasnak kellett volna ezt hoznia, de nem megy es az ő kapitanysaga tokeletesen lekepezi a csapat ívét az elmult evekbol. ahogy az is, hogy ha nem o az, akkor vagy a 40 eves Modric, vagy Valverde vagy Vini (jezusom

)
itt egyenisegek szintjen semmi egyseg nincs a csapaton belul, amit az edzoi stab taktika szinten sem tud megtamogatni/elfedni. fuera