HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 12., szerda 11:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 12., szerda 11:15
Bayernt se írnám le. Elődöntőben úgy, hogy egy lépésre lenne nekik a hazai döntő biztos vért isznak majd. Ha egymás után kéne átrágja magát az inter-bayern duón valamelyiken fix fennakadnának így viszont egy fokkal könnyebb dolguk van de nagy pénzeket nem raknék rá, hogy döntőzni fognak.p.csabi1 írta: Szerintem az Inter titkos esélyes a másik ágon a döntőbe jutáshoz.
Nagyon jó kis csapat.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 12., szerda 11:03
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 12., szerda 10:44
És ha mégsem, akkor vállalod a bant?Yazid írta: Most írom le idén barca triplazás, el lehet menteni.
Ha továbbmegyünk te mosdatod majd a 'Ticot?Yazid írta: Mindegy gyerekek, egy mai 3-0nál várom előre a mosdatást![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 12., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 12., szerda 10:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 12., szerda 10:37
Amúgy ez egy vicces eset és igazából a Pool magának köszönhette a PSG-t.Remy írta: Teny es valo, hogy tobbet is belerakhatott volna a Pool az elmult 2 meccsbe, de azert na… jol belenyultak. Siman nyertek a csoportkort, majd megkaptak a 2025os ev legjobb formajaban levo csapatat, ami nem egy PSV vagy Brugge szintu. Mas is konnyen rafuthatott volna.
Az uj BL formatum egyik rakfeneje ez. Igazabol semmi ertelme a csoportkorben barmi nagy dolgot veghezvinni.
50-50 volt h PSG vagy Benfica az ellenfeluk. Hat na…
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 12., szerda 10:04
Mibe nyultak bele? Elore tudtak hogy az elso masodik melyik parral fog jatszani. Senki nem kerte a cityt es foleg a psgt h benaskodjak el a csoportkor elejet, es a tabella vegen vegezzenek.Remy írta: jol belenyultak. Siman nyertek a csoportkort, majd megkaptak a 2025os ev legjobb formajaban levo csapatat, ami nem egy PSV vagy Brugge szintu. Mas is konnyen rafuthatott volna.
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 12., szerda 9:55
Miért, mit nem rakott bele a Pool? Csak Salah simán 2-3 gólos lehetett volna tegnap. Vagy ha Diaznak egy kicsit jobb az ütemérzéke ma Szoboszlai a hős. Volt helyzetük nem is kevés. Volt, hogy Kvaratskhelia rúgta ki a vonal előtt a gólba tartó labdát. Én nem gondolnám, hogy nem tették oda magukat. Szerintem Slot egy kicsit elcserélte magát + van 1-2 tényleg nagyon sötét játékosuk. Amennyire kiestek, a pont annyira tovább is juthattak volna.Remy írta: Teny es valo, hogy tobbet is belerakhatott volna a Pool az elmult 2 meccsbe, de azert na… jol belenyultak. Siman nyertek a csoportkort, majd megkaptak a 2025os ev legjobb formajaban levo csapatat, ami nem egy PSV vagy Brugge szintu. Mas is konnyen rafuthatott volna.
Az uj BL formatum egyik rakfeneje ez. Igazabol semmi ertelme a csoportkorben barmi nagy dolgot veghezvinni.
50-50 volt h PSG vagy Benfica az ellenfeluk. Hat na…
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 12., szerda 8:23
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 12., szerda 7:51
Perez akkor lehet felvenne a régi stílustYazid írta: Most írom le idén barca triplazás, el lehet menteni.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 12., szerda 7:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 12., szerda 7:15
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 12., szerda 6:59
HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. március 12., szerda 6:43
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 12., szerda 4:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 12., szerda 1:29
Durva mennyire fel volt hypeolva azt bummPad'em írta:Mohamed februári ballondorja mellédzsi91 írta: Meg a frankenstein tabella is mehet a liverpool múzeumba.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 12., szerda 0:26
Mohamed februári ballondorja mellédzsi91 írta: Meg a frankenstein tabella is mehet a liverpool múzeumba.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 12., szerda 0:17
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 12., szerda 0:14
Szerintem is ugyanaz lesz vele mint Verrattival, hogy sosem fogjak elengedni, de peldaul pont a Realnak tokeletes lenne Modric potlasara.Pad'em írta:A PSGből? Senki nem viszi el.Caraway írta: Doue tenyleg nagy tehetseg, de aki szamomra elkepeszto meg mindig az Vitinha. Szerintem kb a legjobb kozeppalyas jelenleg, hihetetlen jol kontrollalja a meccseket es zsenialis megoldasai vannak folyamatosan. Remelem valami top bajnoksagos csapat elviszi, hogy jobban szem elott legyen.
Én azért kinézem belőlük hogy kövi körben kihullanak egy Aston Villa ellen, de ez férfi munka volt tőlük, sokkal jobbak voltak két meccsen a nagy Poolnál. Sokat mutat a league phase az erőviszonyokból, látszik.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem