Eduardo Camavinga - 6

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Eduardo Camavinga - 6

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. március 12., szerda 23:53

Nagyon szépen jöttél be ma kicsi!! A védelem sokkal biztosabb volt így! Grat a maiért :sziv:
szuperliga.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 12., szerda 17:27

ferni írta: Khedira tény annyira nem volt rossz, nyertünk vele csak egy BLt, sőt 2017ben még gólt is lőtt a BL Döntőben, szerencsére a Juve színeiben és a saját kapujába pattant be róla Casemiro lövése.... :lol:

De valami borzasztó ahogy Khedira használva volt itt, kajak rémálmok kerülgetik az embert, ha eszébe jut.

A jó kis KHÖD négyes de szép is volt... :kalapos:
Mondjuk a mi csapatunkban a KP gyengéje pont a tuniszi herceg volt. Hihetetlen mennyire egy szürke ember volt és az is, hogy ennek ellenére VB és BL győztes lett. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 12., szerda 10:25

Khedira tény annyira nem volt rossz, nyertünk vele csak egy BLt, sőt 2017ben még gólt is lőtt a BL Döntőben, szerencsére a Juve színeiben és a saját kapujába pattant be róla Casemiro lövése.... :lol:

De valami borzasztó ahogy Khedira használva volt itt, kajak rémálmok kerülgetik az embert, ha eszébe jut.

A jó kis KHÖD négyes de szép is volt... :kalapos:

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. március 12., szerda 8:22

Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy pl. Modric se 22 évesen hozott konstans jó teljesítményt. Bőven van ideje Camavingának, hogy magába szívja a dolgokat és higgadtabb, megfontoltabb döntéseket hozzon.

Benne egyértelműen ott van a spiritusz, én is nagyon várom már, hogy huzamosabb időre kijöjjön.

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 12., szerda 8:08

Örülök hogy feldobtam a napotokat :lol:
Lehet rosszul fogalmaztam, jobb játékosnak gondolom egyértelműen mint Khedirát, csak ő jut róla eszembe. Nem tudom miért.
Kicsit olyan színtelen szagtalan nálam ez a Camavinga gyerek, ahogy Csuameni is.... Ott van bennük valami, néha tudnak egy nagyon jó szintet hozni, de utána meccsekre balfékek...valahogy eddig nem tudták a legjobbjukat hozni, de még fiatalok...
Reméljük nem lesznek örök ígéretek mint pl. M. Asensio.

Amúgy lehet szidni Khedirát, én is tudok hasonlatokat hozni, nem nagy cucc...de szaladgáltak itt Gravesenek meg Pablo Garciák is a kp-n...

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 12., szerda 7:48

ferni írta:
Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla. :lol:
Annyi közük van egymáshoz, mint Antonynak az Aranylabdához.

Sajnos én végigszenvedtem sokakkal együtt a tuniszi herceg teljes pályafutását nálunk.
Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.

Egyetlen egyszer volt olyan, hogy meg lett neki mondva, hogy maradsz hátul a seggeden, a tag kajak a meccs legjobbja volt akkor :lol:
Köszi, hogy felemlegetted a régi rémálmaimat. :lol: Hihetetlen, hogy valaki Khedirához hasonlítja... Hiszen kettőjüket lehetetlen összehasonlítani. Elvégre Khedira VB-t is nyert, egy igazi legenda. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 12., szerda 0:19

ferni írta: Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.

Egyetlen egyszer volt olyan, hogy meg lett neki mondva, hogy maradsz hátul a seggeden, a tag kajak a meccs legjobbja volt akkor :lol:
Hasonlóan effektív taktikai húzás minthogy 5 éve Mendy felrongyol a támadásainkkal, hogy útban legyen a többinek :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 12., szerda 0:03

Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek.. :lol:
Annyi koze van Khedirahoz, mint Benzemanak Higuainhoz. De tudnek meg mondani ilyenfele osszehasonlitast :mrgreen: :sziv:
:goat:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 11., kedd 23:13

Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla. :lol:
Annyi közük van egymáshoz, mint Antonynak az Aranylabdához.

Sajnos én végigszenvedtem sokakkal együtt a tuniszi herceg teljes pályafutását nálunk.
Mai napig nem értem ki találta ki évekig, hogy neki előre kell mennie támadni folyamat, mikor annyira volt ügyes a labdával, mint Gravesen.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 11., kedd 23:12

Impostor írta: Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek.. :lol:
Ennél nagyobb faszságot is rég olvastam :mrgreen:

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 11., kedd 23:11

Nálam ő a feka Khedira, csak gyorsabb kivitelben. Valahogy mindig ő jut eszembe róla, de hogy miért ne kérdezzétek.. :lol:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 11., kedd 19:27

hehetheoriginal írta: Egyetlen emberünk az egész csapatban, aki kp-n oda is lép és labdát szerez, kellően fizikális. Emiatt benne van a sárga lap, a sérülés. Senki más nem végzi el a piszkos munkát.
Most formán kívül van kicsit, de én nem is érzem annyira tragikusnak a helyzetet.
Fifasok még mindig azt hiszik, hogy robotok ezek mind, bekapcsolod a pixeleket, aztán minden nap ugyanúgy teljesít...
Akkor belit is el kell adni, mert kanyarba nincs a tavalyihoz. :coffee:
Maradna a végén 5 ember a csapatban :lol:
Ez így van, ha jó formába van akkor hasznos, csak többször sérült, mint ahányszor a forma jó és emelett szerintem sokszor rendkívűl felelőtlen, meggondolatlan belépői vannak. Idén több gólt kaptunk róla kb, mint ahány jó megmozdulása volt. Megrekedt a fejlődésben, mostanra már rég a kezdőben kellene lennie, középen a csapat motorjának lenni, ehhez képest a mostani helyzet nagyon messze van. A másik meg, hogy támadásban szinte nulla, kapura egyáltalán nem veszélyes, nagy meglátásai sincsenek, gyenge a passzjátéka. Szép, hogy a pálya közepén néha elkavargat és elviszi 1-2 ember mellett, de a kaputól 60 méterre ezekből nem lesz gól. Szóval az a helyzet, hogy nem látom a helyét, mert védekezésbe és támadásba is van nála jobb.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 11., kedd 6:51

Egyetlen emberünk az egész csapatban, aki kp-n oda is lép és labdát szerez, kellően fizikális. Emiatt benne van a sárga lap, a sérülés. Senki más nem végzi el a piszkos munkát.
Most formán kívül van kicsit, de én nem is érzem annyira tragikusnak a helyzetet.
Fifasok még mindig azt hiszik, hogy robotok ezek mind, bekapcsolod a pixeleket, aztán minden nap ugyanúgy teljesít...
Akkor belit is el kell adni, mert kanyarba nincs a tavalyihoz. :coffee:
Maradna a végén 5 ember a csapatban :lol:
thereisonly1ronaldo

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 11., kedd 6:43

Én semmiképp sem adnám el.

Egyrészt, amit említettetek, hogy 31 millióért jött, másrészt azért is, mert tényleg össze-vissza volt használva. Ennek ellenére szerintem minden poszton megállta a helyét és nem volt vele akkora gond.

Lehet szertelen és sok a sárga, de most is pl, hogy sok volt a sérülés vagy a kipontozódás nagyon kellett ő oda, Tchouaméni mellé. Szerintem nem szabad megbontani a középpályánkat, hanem Modric helyett kellene majd maximum egy új és fiatal Kroos kaliber. Persze nem azt látom, hogy a horvát menni akarna, így akár jövőre mellé is megvenném ezt az embert.

A sérülékenységét kellene egy kicsit csillapítani, de úgy látszik, hogy most a szezon legfontosabb részére itt lesz velünk. Szerintem ő egy jó jolly joker és hasznos tagja a csapatnak még akkor is, ha inkább kiegészítő szerepre tették át.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 10., hétfő 22:16

Én sokat kritizálom, szezon egyik legnagyobb csalódása, de simán benne van a srácban hogy szerdán hoz egy beast meccset és darál, mert egyébként megvannak a képességei.

Semmiképp nem adnám még el, illetve nem látom értelmét.

De helye is alig van, kreatívnak nem elég kreatív, túl kockázatos, túl sokat futó játékos kp-s létére, sokkal labdabiztosabbnak kellene lennie, vkp-ben egyértelműen nem jó, btb-ben, meg bocsi de Valverdeé a jövő, ő mindenben jobb nála. A vezér meg Jude...Szóval nehéz lesz a képességeit itt jól kihasználni, de egy évet még adnék neki, bár ez függ attól is lesz e új edző. Ancelotti alatt az ő helyzete nem hiszem hogy sokat változna.

Sok kritikát érdemel, de amúgy meg annyira szurkolok neki, rohadt jó lenne látni azt a predatort látni huzamosabb ideig ami benne van

Impostor

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 10., hétfő 21:30

Az a baj vele, hogy a jelenlegi rendszerben nincs meg a helye, mert a jelenlegi rendszerünk középpályásainknak más kvalitásokkal kell(ene) rendelkezniük mint ami neki van.

-Ő nem tipik vkp, lehozza, de nem az.
-Nem oly technikás és kreatív mint Modric
-Nem irányító és passzbajnok mint Kroos, mert nincs agya a játékhoz.

Nem adaptálódott egyik posztra sem, mert hol ide hol oda volt bedobva, azt várták tőle, hogy majd beletanul valamelyik örökölhető pozícióba, de nem így lett.

Ami nem azt jelenti, hogy nem jó játékos, csak a jelenlegi rendszerben és edzővel nem fekszik neki a Real kezdő szintje. Más edző, más felfogás, más rendszer simán kihozhatja belőle az állatot... szerintem kár lenne eladni.

Nekünk egy játékinteligenciával megáldott kp-s hiányzik a keretből Modric/Kroos után, Ceballos mellé. Aki lehetőleg 2 fehér szülővel rendelkezzen :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 10., hétfő 21:00

Nekem vele az a bajom, mint régen Kovaciccel. Egyszerűen nem kap állandóságot - hol sérült, hol vkp, hol balbak - és nem is tud azonosulni a csapattal.

Egyrészt ő nem sima vkp, ezt mindenkinek látnia kell, sokkal lendületesebb és ügyesebb is, viszont ezért benne van a labdavesztési kockázat is a játékában.

Mindenesetre még mindig fiatal, egyértelműen a csapaton belüli konkurenciái sem jobbak, max periodikusan lángoltak fel eddig, legyen szó Cebaról, Tchouameniről, de néha Bellingham is idevehető.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 10., hétfő 20:34

31 millióért vettük, jelenlegi értéke 80 nillió a tm szerint

Már röhögve összefocizta az árát és lehet szidni, de nagyon nem mindegy, hogy egy noname tag jön be cserének vagy Camavinga.
Meg kell várni mit mutat egy más rendszerben, de azért most se lehet rá azt mondani, hogy borzasztóan játszik, a hivatalos teljesítményelemző Fede-LV skálán messze van a legalsó LV szinttől.

Én is többet vártam, hogy stabilabb lesz és többet fog fejlődni, de hát 22 éves az emberünk, van még ideje.
Igen, így hogy elment Kroos neki kellett volna előlépnie, de az még nagyon nagy falat lett neki sajnos.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 10., hétfő 20:30

hehetheoriginal írta: Imádnivaló, hogy a sok fifafotelhuszar, csak mert a sérülések miatt nem tud formába lendülni, már el is adna :lol:
Most meg tucsipocsire veritek, de az ember amióta itt van,most játszik egy bő három hete rendesen, előtte lofasz volt.
Komolytalan az egesz :coffee:
Hogy aztán költsük a pénzt egy Camánál szarabb játékosra, merthogy sehol semmi kps klasszis. Nagy ötlet.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 10., hétfő 20:27

hehetheoriginal írta: Imádnivaló, hogy a sok fifafotelhuszar, csak mert a sérülések miatt nem tud formába lendülni, már el is adna :lol:
Most meg tucsipocsire veritek, de az ember amióta itt van,most játszik egy bő három hete rendesen, előtte lofasz volt.
Komolytalan az egesz :coffee:
Jo, de te akkor milyen huszar vagy az evi 46 future staroddal, akiket megjosolsz itt gabigolhehe? :coffee:

Nekem tetszett balhatvedben, mikor neha oda lett rakva.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Vissza: