Kylian Mbappé - 10
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kylian Mbappé - 9
Visszajart védekezni, nyomorék llorentet helyrerakta. A tamadosorban neki kell adni a vezér szerepet, bohóc Vinicius pedig odaultetni ahova való, padra.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ebbol a foshalmaz jatekbol, ahol még egy bellingham is egy kretennek nez ki mostanában, azt mondom kb kihozza a maxot.
Ha feltétlenül kellene valami jot irni a mai meccsrol, akkor azt irom, hogy a mentalitása fasza volt. Vedekezesben is lelkes es hasznos volt. Kulon tetszett az a tuz, amit a tiziparbajnal mutatott.
Ha vinicius nem akarta volna megmutatni, hogy ő bizony egy hős, harcos, mártír, néger, vagy tudja a tokom, miert pattog allandoan, akkor van egy olyan erzesem, hogy ha mar megcsinálta bappe a tizit, akkor el is rakta volna, mint a szart. Es akkor rengeteg mindent megspórolhatott volna nekünk.
Ha feltétlenül kellene valami jot irni a mai meccsrol, akkor azt irom, hogy a mentalitása fasza volt. Vedekezesben is lelkes es hasznos volt. Kulon tetszett az a tuz, amit a tiziparbajnal mutatott.
Ha vinicius nem akarta volna megmutatni, hogy ő bizony egy hős, harcos, mártír, néger, vagy tudja a tokom, miert pattog allandoan, akkor van egy olyan erzesem, hogy ha mar megcsinálta bappe a tizit, akkor el is rakta volna, mint a szart. Es akkor rengeteg mindent megspórolhatott volna nekünk.
- nzooli93
Oke, csak futni is fog?Pad'em írta: Kylian Mbappé did not want to take injections for the game tonight. He is fine to play.
— @lequipe

- Pad'em
Kylian Mbappé did not want to take injections for the game tonight. He is fine to play.
— @lequipe
— @lequipe
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
2 órával ezelott írta a Cope újságírója.LosMerengues írta: Ez mikori hír? Ha discomfortot érzett, miért nem vizsgálták vasárnap?
Jó kérdés, mindig meccs másnapján vizsgálják az ilyeneket, tegnap kellett volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ez mikori hír? Ha discomfortot érzett, miért nem vizsgálták vasárnap?
- Pad'em
Kylian Mbappé suffered a knock to his right ankle in the first half against Rayo and felt discomfort in the second half. Tests tomorrow.KAG írta:Másik foga is bajos, vagy mi történt?ELSiete írta: NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
He did NOT train with the team today. He is suffering from muscle overload. @carlitosonda
beallr a ragoizma a rossz fog miatta kompenzalasbolKAG írta:Másik foga is bajos, vagy mi történt?ELSiete írta: NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
He did NOT train with the team today. He is suffering from muscle overload. @carlitosonda
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mondjuk amit előző meccsen csinált Bappe, azt lehozza LV is.Yazid írta: Szerintem hogy LV felszabadul a jobb bekk pozicioból nyugodtan lehet használni bappé helyett
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Másik foga is bajos, vagy mi történt?ELSiete írta: NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
ZIDANE
Szerintem hogy LV felszabadul a jobb bekk pozicioból nyugodtan lehet használni bappé helyett
- nzooli93
Ooo izeee, bele se kezdek ugyis tudjátokELSiete írta: NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Engem inkább az érdekelne, hogy a meccs után, miért hagyja el elsőként a gyepet? Vagy, hogy meccs közben milyen “társalgás” lehet köztük, ahol takarjak a szájukat, és láthatóan ingerültebb a szóváltás, Mbappe egy váll rángással konstatálja pluszban…
A Betis ellen megertem, hogy a lecserélése után, közben frusztrált volt plusz ugye vereség is lett, de ez egy nagyon fontos győzelem volt hazai pályán!
Nekem furcsa ez a testbeszéd és elsőként pályáról levonulás…
Azt mind tudjuk mire képes ha elkapja, ettől nem félek!
Viszont ezeket nem tudom hova tenni nála…
A Betis ellen megertem, hogy a lecserélése után, közben frusztrált volt plusz ugye vereség is lett, de ez egy nagyon fontos győzelem volt hazai pályán!
Nekem furcsa ez a testbeszéd és elsőként pályáról levonulás…
Azt mind tudjuk mire képes ha elkapja, ettől nem félek!
Viszont ezeket nem tudom hova tenni nála…
Azon túl hogy sokkal gyorsabb ami a fociban iszonyat sokat jelent, én nem látom azokat a játékelemeket amiben Mbappé hú de jobb lenne prime Henrynál. Mondjuk én néztem is annak idején Arsenal meccseket, nem csak megnézem a statokat, lehet ez a gond
Mielőtt belekötne ferni, a karrierje ettől még Mbappénak kb már jobb. Képességekről beszélünk most.

Mielőtt belekötne ferni, a karrierje ettől még Mbappénak kb már jobb. Képességekről beszélünk most.
Van az a szint mikor nem számít.M1Ö írta:Akkor a Fenomén nálad kispályás? Mert nincs BL győzelme. Henry egy kibaszott nagy klasszis volt, de tény és való, hogy M'Bappé nagyobb lehet majd nála.ferni írta:Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat
Ilyen ha te vagy a valaha élt legjobb játékos, aki futballpályára lépett valaha

Véletlen se Henryt akarom szidni, szimplán ennyivel több van Bappéban, a kérdés mennyi jön ki belőle.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor a Fenomén nálad kispályás? Mert nincs BL győzelme. Henry egy kibaszott nagy klasszis volt, de tény és való, hogy M'Bappé nagyobb lehet majd nála.ferni írta:Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Henry sokaknal le van nezve pedig tenyleg nagyon jo jatekos volt. Mbappe sok elemeben emlekeztet ra. Henry amellett hogy rengeteg golt szerzett, melle rengeteg golpasszt is kiosztott. En barmikor elnezegettem volna Realban a 2000-es evekben. 2003-ban pedig neki kellett volna kapnia, nem vagom mit rakott le akkor Nedved, amire megkapta vegul.
Jelenleg ha elért dolgokat nézzük Henry>Bappé, de hát csoda kéne ahhoz hogy ne verjen köröket Henryra a pályafutása végére.
Így is kb már előtte lenne ha bepottyant volna az a VB döntő, ahol megtett mindent is Bappé amit tehetett.
Így is kb már előtte lenne ha bepottyant volna az a VB döntő, ahol megtett mindent is Bappé amit tehetett.
Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat meg azért azzal az Arsenallal 8 év alatt 2 bajnoki cím se túl combos.
BLben a döntőn kívül volt két negyeddöntőjük, amúgy meg potyogtak ki a második csoportból meg a legjobb 16 között
BLben a döntőn kívül volt két negyeddöntőjük, amúgy meg potyogtak ki a második csoportból meg a legjobb 16 között