Politika
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Politika
Majd ugyanaz lesz, mint múltkor az árstoppal. 10%-os árréssel gyakorlatilag csak bukni lehet azokon a termékeken (rezsi, bérek, stb), szóval majd lesz megint áruhiány, a többi termék ára meg teljesen el fog szállni, mert valahol vissza kell szedni a kieső bevételt. Erre hivatkozva pedig lehet még akár az indokoltnál nagyobb mértékben árat emelni, majd ráfogni a kormányra. Az ember elmegy majd vásárolni, az "árstopos" termék már nem lesz kapható, cserébe a helyettesítő termékért pedig lehet majd 2-3x pénzt fizetni. Repülőrajt 2025.
Legalább a 30 termék olcsóbb lesz, cserébe meg minden drágább
Kellett valamit csinálni, mert sok ember kb éhenhal, olyan kevés pénzből élnek, nekik könnyebb lesz, de megint olyan megoldásra kényszerültek a saját alkalmatlanságuk miatt, ami hosszútávon vissza fog ütni meg maguk az emberek fizetik meg a kiesett összeget a boltoknak.
Megint az elgondolás jó, tarthatatlan, hogy ennyire kevés a pénz és drágák a kaják, de megint csak a kapálózás megy, hogy ne fulladjunk bele normális megoldások helyett

Kellett valamit csinálni, mert sok ember kb éhenhal, olyan kevés pénzből élnek, nekik könnyebb lesz, de megint olyan megoldásra kényszerültek a saját alkalmatlanságuk miatt, ami hosszútávon vissza fog ütni meg maguk az emberek fizetik meg a kiesett összeget a boltoknak.
PontosanB opció, a kiesett hasznot majd nem a 30, hanem a másik 300 terméken fizetjük meg.
Megint az elgondolás jó, tarthatatlan, hogy ennyire kevés a pénz és drágák a kaják, de megint csak a kapálózás megy, hogy ne fulladjunk bele normális megoldások helyett
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majd drágábban veszik a temekeket aztán megállapodnak visszatérésekrol, ami nem termékhez kötött.
B opció, a kiesett hasznot majd nem a 30, hanem a másik 300 terméken fizetjük meg.
B opció, a kiesett hasznot majd nem a 30, hanem a másik 300 terméken fizetjük meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy fogalmazott?
Levágták az inflációt vagy mit mondott?
Most is a boltokba fogják azt amit ők ba..ak el.
Levágták az inflációt vagy mit mondott?
Most is a boltokba fogják azt amit ők ba..ak el.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
ebbol nem lesz meglepetes inflacio?sebydani írta:Nem is értem, pedig szóltak az inflációnak, hogy csökkenjen.„A kereskedők ajánlatai messze elmaradtak az elvárásainktól, ezért úgy kellett döntenünk, hogy intézkedéseket vezetünk be a kereskedelemre. Március közepétől a harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot” – jelentette be kedden Orbán Viktor miniszterelnök. Februárban az élelmiszerek ára 7,1 százalékkal nőtt.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Trump közben elkezdte börtönbe záratni a gázai népírtás ellen tiltakozó hallgatókat. Mindezt miután megfenyegette a palesztinokat, hogy mind megfognak hallni, ha nem fogadják el a tűzszünet feltételeinek egyoldalú módosítását, miszerint továbbra is teljes megszállás alatt maradnak. A Fehér Ház úgy kommentálta a történteket, hogy: "Shalom".
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem is értem, pedig szóltak az inflációnak, hogy csökkenjen.„A kereskedők ajánlatai messze elmaradtak az elvárásainktól, ezért úgy kellett döntenünk, hogy intézkedéseket vezetünk be a kereskedelemre. Március közepétől a harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot” – jelentette be kedden Orbán Viktor miniszterelnök. Februárban az élelmiszerek ára 7,1 százalékkal nőtt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nagyon jó cikk, érdemes elolvasni.swfan írta: Egy jó kis elemzés a Diákhitel Központ pénzügyeiből, amiből az derül ki, hogy Magyar Péter kifejezetten jól sáfárkodott a központ pénzügyeivel, és ez az akkori alacsony diákhitel kamatokon meg is látszódik. A távozása után valószínűleg itt is megindultak az osztogatások, amivel megnőttek a működési költségek.
Csak ha már annyiszor előjön, hogy MP kinek osztogatott, és mennyit
https://magyarnarancs.hu/belpol/jo-gazd ... zda-274371
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kb. ő Rogán szlovák megfelelője, még kinézetre is maffiózó. Bár ezt a történetet még nem is hallottam, zseniális.nuevo_ericco írta:Tiszás videóhehetheoriginal írta: nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?![]()
De ha már felhoztad, Orbán Balázst is tudta valaki überelni, méghozzá Robert Kalinák, szlovák védelmi miniszter. Ő ugyanazt mondta, hogy ha jön egy invázió, és elfoglalják az országot, főleg ha azok az oroszok, akkor jobb meghúzni magunkat, nem harcolni, védekezni, az orosz megunja, és úgyis hazamegyEl is nevezték "nemvédelmi miniszternek" a neten
(ő volt az, aki anno belügyminiszterként meghurcoltatta Malina Hedvigát is, most pedig Vitya egyik elvtársa)
Ilyenkor látszik, hogy ezek a nagy "szuverenisták" egy kottából játszanak, ugyanazokat a Moszkvában megírt propagandapaneleket puffogtatják körbe-körbe, és mindegyik célja ugyanaz: életük végéig helytartónak lenni egy orosz-kínai gyarmaton Európa szívében.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
Tiszás videóhehetheoriginal írta: nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?

De ha már felhoztad, Orbán Balázst is tudta valaki überelni, méghozzá Robert Kalinák, szlovák védelmi miniszter. Ő ugyanazt mondta, hogy ha jön egy invázió, és elfoglalják az országot, főleg ha azok az oroszok, akkor jobb meghúzni magunkat, nem harcolni, védekezni, az orosz megunja, és úgyis hazamegy

(ő volt az, aki anno belügyminiszterként meghurcoltatta Malina Hedvigát is, most pedig Vitya egyik elvtársa)
Ilyenkor látszik, hogy ezek a nagy "szuverenisták" egy kottából játszanak, ugyanazokat a Moszkvában megírt propagandapaneleket puffogtatják körbe-körbe, és mindegyik célja ugyanaz: életük végéig helytartónak lenni egy orosz-kínai gyarmaton Európa szívében.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?nuevo_ericco írta:Fidesz, milleniálisok edition'shutterisland írta: nagyon keszulnek marc 15-re![]()
link![]()

thereisonly1ronaldo
-
Fidesz, milleniálisok edition'shutterisland írta: nagyon keszulnek marc 15-re![]()
link

Egy jó kis elemzés a Diákhitel Központ pénzügyeiből, amiből az derül ki, hogy Magyar Péter kifejezetten jól sáfárkodott a központ pénzügyeivel, és ez az akkori alacsony diákhitel kamatokon meg is látszódik. A távozása után valószínűleg itt is megindultak az osztogatások, amivel megnőttek a működési költségek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nem tudjuk mekkora a firepower, jelentsen ez bármit is.'shutterisland írta: boven elegen vannak a fideszt elzavarni akarok a kormanyvaltashoz es osszessegeben meg is van a firepower.
azon fog mulni, hogy mennyi kormanyvalto szavazat megy el vonara, kutyakra, momentumra, tobbi kispartra, illetve pl egyeniben az indulo fuggetlenekre (hadhazy es tarsai) stb. [/color]
Szerintem azon fog múlni, hogy a fidesz szavazók mennyien lesznek. Ha benéz a tábor 2 milla alá, akkor lesz esély, ha nem akkor kevésbé.
Én pesszimista vagyok, ilyen a természetem. Aztán majd hátha meglepődök.
Én ezt értem.R. Carlos írta:
Bizonyos csoportokat céloznak meg, míg másokat kihagynak és ez utálatot szül. Kapkodnak össze-vissza, fejvesztve próbálkoznak. Nem lesz olyan egyszerű az a kétharmad.
A szavazatok ilyen módon történő megvásárlása tehát már nem jön be.
De megint az van, hogy aki elégedett az csendben van, aki meg ezen utálkozik, az hangos, és ebből vonunk le következtetést, hogy nem jön be.
Szerintem bejön, gyarló a magyar, 5 forint is számít nekik, persze a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás is megvan, ezért valóban sok az utálkozó.
Ha szarul állnak, ezek eltörlik teljes népességre az szja-t, legalábbis beígérik.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Bizonyos csoportokat céloznak meg, míg másokat kihagynak és ez utálatot szül. Kapkodnak össze-vissza, fejvesztve próbálkoznak. Nem lesz olyan egyszerű az a kétharmad.csababarca írta:Mindeközben: https://index.hu/gazdasag/2025/03/10/ko ... esi-hiany/Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
Amúgy mostanra már teljes körűen kivívták a családom haragját és az én haragomat is. Legutóbb pl. apám munkahelyét kezdték ellehetetleníteni. Igen a Strabagról van szó, és emiatt a 62 éves öregem munkája is veszélybe került.
A környezetemben korábbi megrögzött fideszesek is elkezdtek bizalmatlankodni, én nem hinném, hogy az 2/3 annyira közel lenne, jó az esély a kormányváltásra. Elege volt mindenkinek a zsarnokságból, mindenki - akit ismerek - meg van törve és elege van a jelenlegi körülményekből.
A szavazatok ilyen módon történő megvásárlása tehát már nem jön be.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem ertem miert vagytok ennyire negativak neha.De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
azt alairom, hogy ti eltek otthon igy jobban latjatok az emberek mentalis allapotat, de nekem ugy tunik, hogy az utobbi evben ez rohadtul atforduloban van.
nyilvan lesz itt osztogatas, megfelemlites, es minden mocskos eszkoz a propaganda altal, de boven elegen vannak a fideszt elzavarni akarok a kormanyvaltashoz es osszessegeben meg is van a firepower.
azon fog mulni, hogy mennyi kormanyvalto szavazat megy el vonara, kutyakra, momentumra, tobbi kispartra, illetve pl egyeniben az indulo fuggetlenekre (hadhazy es tarsai) stb.
Nem fog. Pár hónap és megeszi a "meglepetés-infláció"Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ha valakit erdekel kicsit melyebben a tisza szigetek jelenlegi mukodese es a tervek a jovoben veluk kapcsolatban:
https://www.valaszonline.hu/2025/03/10/ ... y_4WvXcPbQ
Szerintem meg mindig ebben rejlik a legnagyobb potencial a kormanyvaltashoz, ha sikerul aktiv maradni meg 1 evig minden telepulesen es jo helyi, elismert jelolteket kivalasztani akkor van esely. Ha viszont ez bukik, akkor minden marad a regiben.
https://www.valaszonline.hu/2025/03/10/ ... y_4WvXcPbQ
Szerintem meg mindig ebben rejlik a legnagyobb potencial a kormanyvaltashoz, ha sikerul aktiv maradni meg 1 evig minden telepulesen es jo helyi, elismert jelolteket kivalasztani akkor van esely. Ha viszont ez bukik, akkor minden marad a regiben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mindeközben: https://index.hu/gazdasag/2025/03/10/ko ... esi-hiany/Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon keszulnek marc 15-re