Levágták az inflációt vagy mit mondott?
Most is a boltokba fogják azt amit ők ba..ak el.

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 11., kedd 9:52
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 11., kedd 9:44
ebbol nem lesz meglepetes inflacio?sebydani írta:Nem is értem, pedig szóltak az inflációnak, hogy csökkenjen.„A kereskedők ajánlatai messze elmaradtak az elvárásainktól, ezért úgy kellett döntenünk, hogy intézkedéseket vezetünk be a kereskedelemre. Március közepétől a harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot” – jelentette be kedden Orbán Viktor miniszterelnök. Februárban az élelmiszerek ára 7,1 százalékkal nőtt.
HozzászólásSzerző: Balazs » 2025. március 11., kedd 9:33
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 11., kedd 9:24
Nem is értem, pedig szóltak az inflációnak, hogy csökkenjen.„A kereskedők ajánlatai messze elmaradtak az elvárásainktól, ezért úgy kellett döntenünk, hogy intézkedéseket vezetünk be a kereskedelemre. Március közepétől a harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot” – jelentette be kedden Orbán Viktor miniszterelnök. Februárban az élelmiszerek ára 7,1 százalékkal nőtt.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 11., kedd 9:19
Nagyon jó cikk, érdemes elolvasni.swfan írta: Egy jó kis elemzés a Diákhitel Központ pénzügyeiből, amiből az derül ki, hogy Magyar Péter kifejezetten jól sáfárkodott a központ pénzügyeivel, és ez az akkori alacsony diákhitel kamatokon meg is látszódik. A távozása után valószínűleg itt is megindultak az osztogatások, amivel megnőttek a működési költségek.
Csak ha már annyiszor előjön, hogy MP kinek osztogatott, és mennyit
https://magyarnarancs.hu/belpol/jo-gazd ... zda-274371
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 11., kedd 8:53
Kb. ő Rogán szlovák megfelelője, még kinézetre is maffiózó. Bár ezt a történetet még nem is hallottam, zseniális.nuevo_ericco írta:Tiszás videóhehetheoriginal írta: nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?![]()
De ha már felhoztad, Orbán Balázst is tudta valaki überelni, méghozzá Robert Kalinák, szlovák védelmi miniszter. Ő ugyanazt mondta, hogy ha jön egy invázió, és elfoglalják az országot, főleg ha azok az oroszok, akkor jobb meghúzni magunkat, nem harcolni, védekezni, az orosz megunja, és úgyis hazamegyEl is nevezték "nemvédelmi miniszternek" a neten
(ő volt az, aki anno belügyminiszterként meghurcoltatta Malina Hedvigát is, most pedig Vitya egyik elvtársa)
Ilyenkor látszik, hogy ezek a nagy "szuverenisták" egy kottából játszanak, ugyanazokat a Moszkvában megírt propagandapaneleket puffogtatják körbe-körbe, és mindegyik célja ugyanaz: életük végéig helytartónak lenni egy orosz-kínai gyarmaton Európa szívében.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 11., kedd 8:49
Tiszás videóhehetheoriginal írta: nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 11., kedd 8:37
nem neztem vegig, a nagy hazafizaskodasban benne van orban balazs mondata, hogy ha vki jon, akkor atadjuk az orszagot?nuevo_ericco írta:Fidesz, milleniálisok edition'shutterisland írta: nagyon keszulnek marc 15-re![]()
link![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 11., kedd 8:35
Fidesz, milleniálisok edition'shutterisland írta: nagyon keszulnek marc 15-re![]()
link
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 11., kedd 8:03
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 11., kedd 7:33
Nem tudjuk mekkora a firepower, jelentsen ez bármit is.'shutterisland írta: boven elegen vannak a fideszt elzavarni akarok a kormanyvaltashoz es osszessegeben meg is van a firepower.
azon fog mulni, hogy mennyi kormanyvalto szavazat megy el vonara, kutyakra, momentumra, tobbi kispartra, illetve pl egyeniben az indulo fuggetlenekre (hadhazy es tarsai) stb. [/color]
Én ezt értem.R. Carlos írta:
Bizonyos csoportokat céloznak meg, míg másokat kihagynak és ez utálatot szül. Kapkodnak össze-vissza, fejvesztve próbálkoznak. Nem lesz olyan egyszerű az a kétharmad.
A szavazatok ilyen módon történő megvásárlása tehát már nem jön be.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. március 11., kedd 6:56
Bizonyos csoportokat céloznak meg, míg másokat kihagynak és ez utálatot szül. Kapkodnak össze-vissza, fejvesztve próbálkoznak. Nem lesz olyan egyszerű az a kétharmad.csababarca írta:Mindeközben: https://index.hu/gazdasag/2025/03/10/ko ... esi-hiany/Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 11., kedd 6:24
nem ertem miert vagytok ennyire negativak neha.De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 10., hétfő 23:06
Nem fog. Pár hónap és megeszi a "meglepetés-infláció"Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 10., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 10., hétfő 21:49
Mindeközben: https://index.hu/gazdasag/2025/03/10/ko ... esi-hiany/Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 10., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 10., hétfő 18:44
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 10., hétfő 14:51
figyeld hogy röhög mindenkin a geci:ferni írta: Az ajtófélfát is magával vitte a bérlakásban illegálisan lakó fideszes képviselő, Kecskeméti László
Már maga a sztorija is felháborító volt, hogy 4-5 évig jogtalanul lakott itt és 1.8 milliós bruttó fizuval sajnáltatta magát mindenkinek, de ez bakker, ilyet én még nem basztam.
Nézzétek meg.
Mindig mondogatva lett, hogy a Fidesz a kilincset is vinni fogja magával, ha kormányváltás lesz, de úgy fest rosszabbra kell majd számítani...
Teljes döbbenet
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 10., hétfő 13:14
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem