OFF
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: OFF
Elég visszataszító designja van a helynek, olyan tipikus influenszereknek készült lehúzós franchise-nak tűnik. Egyszer majd lehet kipróbálom, ha lecsillapodik a hype, de ha már beülök valahova, inkább támogatom a kis hazai pörkölőket, otthonra saját felhasználásra meg pláne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az, hogy legalabb igy nem rontod ott a levegot. Mar megerte akkor igy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
mi a ner vonal mogotte? valamiert a kakadu volt ott az atadonsebydani írta:Ezt adom, egyelőre mi is csak külföldön próbáltuk de megmaradt nagyonRemy írta: % ΔRΔBICΔ
A legjobb kávézó franchise, ahol valaha ittam kávét. Tajvanon próbáltam először, aztán Hong Kongban itt nyomtam végig most is.
Bárki, akinek van lehetősége kipróbálni, csapassa! Pláne, hogy nyílt Pesten is egy. Ami azért is durva, mert összesen 4 helyen van Európában.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezt adom, egyelőre mi is csak külföldön próbáltuk de megmaradt nagyonRemy írta: % ΔRΔBICΔ
A legjobb kávézó franchise, ahol valaha ittam kávét. Tajvanon próbáltam először, aztán Hong Kongban itt nyomtam végig most is.
Bárki, akinek van lehetősége kipróbálni, csapassa! Pláne, hogy nyílt Pesten is egy. Ami azért is durva, mert összesen 4 helyen van Európában.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
% ΔRΔBICΔ
Bárki, akinek van lehetősége kipróbálni, csapassa! Pláne, hogy nyílt Pesten is egy. Ami azért is durva, mert összesen 4 helyen van Európában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
Ugyfelkapura kuldik ugye most a sulyadokat. Ez tiszta sor nekem meg is jott hala istennek.
de nemtudjatok mi van azzal akinek nincs ugyfelkapuja? Ot kiertesitik levelben is?
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Parkl-el a benzinkut mellett is van egy parkolohaz. Ingyen ahogy nezem csak a Duna kozeleben lehet megallni, szoval vagy forint, vagy kaloriamocsok írta: Sziasztok!
Tudtok valami helyet Kelenföld közelében ahol ott tudnám hagyni a kocsit kb egy napra ingyen?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ingyen már nincs. P+R korán telik.mocsok írta: Sziasztok!
Tudtok valami helyet Kelenföld közelében ahol ott tudnám hagyni a kocsit kb egy napra ingyen?
Etele Pláza lehet opció, ha van appod, akkor az első óra ingyenes.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kurva korán érkezz amennyiben hétköznap akarod az autót otthagyni. Illetve van több helyen p+r része, de régebbi tapasztalatok alapján kb 7 után fullon van.csababarca írta:Etele p+r ha jól tudom még mindig 450 forint per alkalom.mocsok írta: Sziasztok!
ZIDANE
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Etele p+r ha jól tudom még mindig 450 forint per alkalom.mocsok írta: Sziasztok!
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Oh, kar erte. Pedig Grado cuki kis varos, mi egyszer hajoval mentunk at oda egy napra Lignanobol.Dupla D írta:Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.rashidm írta: Ahoy!
Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!![]()
Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.
Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.rashidm írta: Ahoy!
Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!![]()
Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.
Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A Szlovéneknél ne Montfalcone fele menj, hanem a "hegyekbe" Udine fele,ott nincs forgalom, végig 110 2x2 sáv.rashidm írta: Ahoy!
Köszi szépen!
Köszönöm ezt is!![]()
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jesolo lesz a célállomás.Halfkey írta: Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.
Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ahoy!
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?
Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?
Köszönöm ezt is!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mo-n nem nagyon szoktam rendelni nem tudom mik az általános tapasztalatok, egy német motorosboltból rendeltem most, 2 napja késik a cucc a tracking alapján, ma rákérdeztem, hogy tudják-e mi a helyzet. nemrég jött a válasz, hogy sajnálják a késést, elorelathatolag jovo het elejen jon meg a cucc, es a késésért cserébe a rendelt cucc árának 10%-át vissza is kapom a bankszámlámra (a motyó eleve kedvezmennyel volt, arra rájött, hogy mikor épp néztem, aznap az adott márkának happy hourje volt, ami plusz 15%, és most még a kedvezmenyes ar 10%-a lejön, összesen 40%kal olcsobb)
még életemben nem volt ilyenben részem, hogy konkrétan kp-t utalnak vissza nekem, mert késik a cucc
örülünk, vincent.
még életemben nem volt ilyenben részem, hogy konkrétan kp-t utalnak vissza nekem, mert késik a cucc
örülünk, vincent.
thereisonly1ronaldo