Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
Ha valakit erdekel kicsit melyebben a tisza szigetek jelenlegi mukodese es a tervek a jovoben veluk kapcsolatban:
https://www.valaszonline.hu/2025/03/10/ ... y_4WvXcPbQ
Szerintem meg mindig ebben rejlik a legnagyobb potencial a kormanyvaltashoz, ha sikerul aktiv maradni meg 1 evig minden telepulesen es jo helyi, elismert jelolteket kivalasztani akkor van esely. Ha viszont ez bukik, akkor minden marad a regiben.
https://www.valaszonline.hu/2025/03/10/ ... y_4WvXcPbQ
Szerintem meg mindig ebben rejlik a legnagyobb potencial a kormanyvaltashoz, ha sikerul aktiv maradni meg 1 evig minden telepulesen es jo helyi, elismert jelolteket kivalasztani akkor van esely. Ha viszont ez bukik, akkor minden marad a regiben.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Mindeközben: https://index.hu/gazdasag/2025/03/10/ko ... esi-hiany/Realista24 írta: Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
De jó ez így, 2030-ig tervezzen mindenki minimum, simán fognak nyerni, ha nyernek kb a kétharmad is garantált.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyon keszulnek marc 15-re
link

link
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na látom, bővült az SZJA mentesek köre. Pánik van rendesen, de jó eséllyel működni fog
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
figyeld hogy röhög mindenkin a geci:ferni írta: Az ajtófélfát is magával vitte a bérlakásban illegálisan lakó fideszes képviselő, Kecskeméti László
Már maga a sztorija is felháborító volt, hogy 4-5 évig jogtalanul lakott itt és 1.8 milliós bruttó fizuval sajnáltatta magát mindenkinek, de ez bakker, ilyet én még nem basztam.
Nézzétek meg.
Mindig mondogatva lett, hogy a Fidesz a kilincset is vinni fogja magával, ha kormányváltás lesz, de úgy fest rosszabbra kell majd számítani...
Teljes döbbenet
https://jozsefvarosujsag.hu/kecskemeti- ... i-ugyeben/
thereisonly1ronaldo
Az ajtófélfát is magával vitte a bérlakásban illegálisan lakó fideszes képviselő, Kecskeméti László
Már maga a sztorija is felháborító volt, hogy 4-5 évig jogtalanul lakott itt és 1.8 milliós bruttó fizuval sajnáltatta magát mindenkinek, de ez bakker, ilyet én még nem basztam.
Nézzétek meg.
Mindig mondogatva lett, hogy a Fidesz a kilincset is vinni fogja magával, ha kormányváltás lesz, de úgy fest rosszabbra kell majd számítani...
Teljes döbbenet
Nézzétek meg.

Teljes döbbenet
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Meglepetés-infláció.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/03/10/1722-milliard ... -a-kormany
legalabb kormanyozni.....ahh hagyjuk csak a szoki

https://444.hu/2025/03/10/1722-milliard ... -a-kormany
legalabb kormanyozni.....
ahh hagyjuk csak a szoki
legalabb kormanyozni.....

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hadhazy a múltkori orbanos videojaert a parlamentben most egy 7 milliós büntit kapott bajszos kovertol

thereisonly1ronaldo
A Medián megmérte, hogy a magyarok 56%-a elutasítja Ukrajna EU-tagságát. Asszem OV vagy Tóni most jól ráérzett, hogyan lehet hergelni, illetve megosztani a Tisza-tábort (ugye "véleménnyilvánító népszavazást" akarnak tartani a kérdésről)
Jövő héten jönnek majd ki pártpreferencia mérés eredményekkel.
Jövő héten jönnek majd ki pártpreferencia mérés eredményekkel.
-
Azért én kíváncsi lennék, mit sivalkodnának ezek, ha pl. a román állam kezdené el hirtelel vegzálni az ottani kettős állampolgárokat, civil szervezeteket, politikusokat, mert többek között a magyar kormánytól is kaptak támogatast az elmúlt években.
https://hvg.hu/itthon/20250309_A-korman ... verenitast
https://hvg.hu/itthon/20250309_A-korman ... verenitast
Nemzetközi összeesküvések, oltás, számlapénz, Bill Gates, csipsz, AI. https://telex.hu/belfold/2025/03/09/nov ... i-kulondij
Nevetséges párt, nevetséges hibája. Ennyire érdemes hinni a többi elméletükben is. Ha valami a pont nekik tetsző giccsel van leöntve teljesen vakok a nyilvánvaló átverése. Szomorú de nem meglepő.
Nevetséges párt, nevetséges hibája. Ennyire érdemes hinni a többi elméletükben is. Ha valami a pont nekik tetsző giccsel van leöntve teljesen vakok a nyilvánvaló átverése. Szomorú de nem meglepő.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nika91127 írta:Én egy fos ügyelet után voltam, 0 alvással nem akartam 5 órát vezetni.Kercsó írta:
azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kint
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex![]()
igazolt hiányzás

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
Azért az ilyenek mindig fel tudnak húzni, pedig semmi új a nap alatt.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/03/08/maris-maganke ... singatlant
eljen a fidesz. a templomot is felujitottak, mehet az x
A Fidesz legnagyobb trükkje eddig az volt, hogy el tudták hitetni a tömegekkel, hogy Fletóhoz képest ők a kisebbik rossz. Legalább kormányozni tudnak, legalább nincs államcsőd, legalább nem lövetnek ki szemeket, stb. Na az ezredik ilyen ügy és MP megjelenésével, az ellenzék szinte teljes elsöprésével, ez szerintem megváltozott. Sokak szemében már nem Orbán és sleppje a kisebbik rossz. Reméljük, a billegők és a nem biztos választók is így látják, sőt, van pár tíz-, százezer ilyen legutóbb kormányra szavazó is.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én egy fos ügyelet után voltam, 0 alvással nem akartam 5 órát vezetni.Kercsó írta:azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex

#whatisyourexcuse
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()

https://444.hu/2025/03/08/maris-maganke ... singatlant
valamelyik univerzumban:

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg jo, hogy ez nem MP volt mert mar a bohar-trombitas-szakacs trio 100on porogne.Feketén, számla nélkül, készpénzért vásárolt virágot nőnap alkalmából Orbán Viktor egy utcai árustól a budapesti forgalomban ma délelőtt, miközben ő vezette a szolgálati autóját is. A teljes összeget nem tudta kifizetni, de az árus csak annyit kért, hogy cserébe inkább intézze el a miniszterelnök, hogy a közterületesek vagy a rendőrök ne zavarják el a forgalomra is veszélyes mozgó standjáról.
A virágot egyébként a kormányfő a mellette ülő Kaminski Fannynak, Habony Árpád volt feleségének vette, aki Orbán közösségi oldalait kezeli, és az erről készült videót azóta nyilvánosságra is hozta a Facebookon.