OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: OFF

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 17., hétfő 18:26

mocsok írta: Sziasztok!
Tudtok valami helyet Kelenföld közelében ahol ott tudnám hagyni a kocsit kb egy napra ingyen?
Etele p+r ha jól tudom még mindig 450 forint per alkalom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2025. március 17., hétfő 17:55

Sziasztok!
Tudtok valami helyet Kelenföld közelében ahol ott tudnám hagyni a kocsit kb egy napra ingyen?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 10., hétfő 13:21

Dupla D írta:
rashidm írta: Ahoy!

Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.

Köszi szépen!

Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során? :lol: Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?

Köszönöm ezt is! :salute:
Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.

Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.

Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
Oh, kar erte. Pedig Grado cuki kis varos, mi egyszer hajoval mentunk at oda egy napra Lignanobol.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 10., hétfő 12:47

Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.

Köszi szépen!

Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során? :lol: Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?

Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.

Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.

Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 10., hétfő 12:36

Köszi szépen!

A Szlovéneknél ne Montfalcone fele menj, hanem a "hegyekbe" Udine fele,ott nincs forgalom, végig 110 2x2 sáv.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. március 10., hétfő 11:47

Halfkey írta: Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.
Jesolo lesz a célállomás.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 10., hétfő 11:23

Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2025. március 10., hétfő 10:52

Ahoy!

Köszi szépen!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 16:10

Mo-n nem nagyon szoktam rendelni nem tudom mik az általános tapasztalatok, egy német motorosboltból rendeltem most, 2 napja késik a cucc a tracking alapján, ma rákérdeztem, hogy tudják-e mi a helyzet. nemrég jött a válasz, hogy sajnálják a késést, elorelathatolag jovo het elejen jon meg a cucc, es a késésért cserébe a rendelt cucc árának 10%-át vissza is kapom a bankszámlámra (a motyó eleve kedvezmennyel volt, arra rájött, hogy mikor épp néztem, aznap az adott márkának happy hourje volt, ami plusz 15%, és most még a kedvezmenyes ar 10%-a lejön, összesen 40%kal olcsobb)
még életemben nem volt ilyenben részem, hogy konkrétan kp-t utalnak vissza nekem, mert késik a cucc :lol:
örülünk, vincent. :kalapos:
thereisonly1ronaldo

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 6., csütörtök 9:15

hehetheoriginal írta:laufhaus
Nem ismertem eddig, de Google alapján tetszik, nem mondasz hülyeséget :kalapos: Csak az asszony meg ne tudja :lol: Mondjuk ráfoghatom, hogy a cél érdekében mindent... :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 9:04

M1Ö írta: Lovaglóizom húzódásra nincs véletlen valami házi praktikátok?
laufhaus :kalapos:
thereisonly1ronaldo

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 6., csütörtök 9:03

Lovaglóizom húzódásra nincs véletlen valami házi praktikátok?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. március 5., szerda 11:49

Mi is most Fenistilt kaptunk a gyereknek Sinuprettel kiegészítve. Valamit használ, mert éjszaka nem köhög annyit és jobban alszik tőle.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2025. március 5., szerda 9:12

Nika91127 írta: Fenistil? Azt minek adnak?
Amúgy vannak modern antihisztaminok,lásd Lendin :)

Fenistil cseppet szoktak javasolni a haziorvosok, csokkenti a kohoges merteket. Neha egyebkent kapora jon, de csak felgyulemlik a cucc es a gyerek kesobb fulladozik tole.

Ovodaban rengeteg szulo biztos vagyok benne hogy csalaskent hasznalja, hogy lepasszolja a gyereket.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 5., szerda 6:18

istimester írta:
Nika91127 írta:

Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Nurofen+ Fenistil kombo, hogy rohadjanak meg :lol:

Kezdhetnénk azzal, hogy léteznek már jóval modernebb antihisztaminok is, de talán még ez a legkisebb probléma.

Az a rohadt álarcosbál. Reggel írnak a csoportba, hogy a kis Marlonbrando beteg, de a délutáni programra csak elhozzák. Három centis takonnyal.

Az idősebb fiam jövőre már suliba megy, betegen mégsem cipeltem közösségi programokra. Most először, az ovóda utolsó évében jutottunk el az álarcosbálra. Azóta légúti terror van a komplett családban. A hétvégi szezonkezdésről valószínűleg én is lemaradok, pedig dec. vége óta végigedzettem a fagyokat is.

A gyermekkori fejlődés normális része, hogy az a kollektívába kerülő óvodás rendszeresen beteg. De azt leginkább a debil szülői közosség okozza, ha állandóan beteg. És legtöbbször nem is azok, akik nem tudnák megoldani.
Fenistil? Azt minek adnak?
Amúgy vannak modern antihisztaminok,lásd Lendin :)

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 5., szerda 1:24

Nika91127 írta:
Faust írta:

Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Nurofen+ Fenistil kombo, hogy rohadjanak meg :lol:

Kezdhetnénk azzal, hogy léteznek már jóval modernebb antihisztaminok is, de talán még ez a legkisebb probléma.

Az a rohadt álarcosbál. Reggel írnak a csoportba, hogy a kis Marlonbrando beteg, de a délutáni programra csak elhozzák. Három centis takonnyal.

Az idősebb fiam jövőre már suliba megy, betegen mégsem cipeltem közösségi programokra. Most először, az ovóda utolsó évében jutottunk el az álarcosbálra. Azóta légúti terror van a komplett családban. A hétvégi szezonkezdésről valószínűleg én is lemaradok, pedig dec. vége óta végigedzettem a fagyokat is.

A gyermekkori fejlődés normális része, hogy az a kollektívába kerülő óvodás rendszeresen beteg. De azt leginkább a debil szülői közosség okozza, ha állandóan beteg. És legtöbbször nem is azok, akik nem tudnák megoldani.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 3., hétfő 5:19

ikarus93 írta: Koszi!

Olyan 7 eve elek egyutt ezzel a problemaval, azota megtanultam elfogadni meg egyutt elni vele.

Majdnem azon a ponton vagyok hogy egyaltalan nem limital az eletben, csak egy nyűg.
kitartást! :luck:

légzésterápiával próbálkoztál már?
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 2., vasárnap 20:35

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Pankrációt nézett már valaki élőben?

Mert TV-ben, vagy YT videón még oké, pláne, ha a nagyágyúkat nézi valaki, de élőben, kisebb nevekkel is megvan a show?

Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is. :hmmm:
Menjel, remelem radboritanak veletlen vmi asztalt :lol:
Megyek is. :kalapos: Úgyis megjött a kedv. Cena eladta a lelkét Rocknak az éjjel, Rhodes bele lett vágva a kukába. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 2., vasárnap 20:28

Remy írta: Pankrációt nézett már valaki élőben?

Mert TV-ben, vagy YT videón még oké, pláne, ha a nagyágyúkat nézi valaki, de élőben, kisebb nevekkel is megvan a show?

Menjel, remelem radboritanak veletlen vmi asztalt :lol:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 2., vasárnap 19:36

Pankrációt nézett már valaki élőben?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: