Meglepetés-infláció.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/03/10/1722-milliard ... -a-kormany
legalabb kormanyozni.....ahh hagyjuk csak a szoki

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 10., hétfő 12:05
Meglepetés-infláció.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/03/10/1722-milliard ... -a-kormany
legalabb kormanyozni.....ahh hagyjuk csak a szoki
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 10., hétfő 11:55
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 10., hétfő 11:51
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 10., hétfő 11:24
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 10., hétfő 10:10
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 10., hétfő 9:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 9., vasárnap 23:11
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 9., vasárnap 17:56
Nika91127 írta:Én egy fos ügyelet után voltam, 0 alvással nem akartam 5 órát vezetni.Kercsó írta:
azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kint
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 9., vasárnap 10:00
Azért az ilyenek mindig fel tudnak húzni, pedig semmi új a nap alatt.gutihaz14 írta: https://444.hu/2025/03/08/maris-maganke ... singatlant
eljen a fidesz. a templomot is felujitottak, mehet az x
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 9., vasárnap 7:41
Én egy fos ügyelet után voltam, 0 alvással nem akartam 5 órát vezetni.Kercsó írta:azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 9., vasárnap 7:37
azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 8., szombat 21:52
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 8., szombat 20:01
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 8., szombat 17:00
meg jo, hogy ez nem MP volt mert mar a bohar-trombitas-szakacs trio 100on porogne.Feketén, számla nélkül, készpénzért vásárolt virágot nőnap alkalmából Orbán Viktor egy utcai árustól a budapesti forgalomban ma délelőtt, miközben ő vezette a szolgálati autóját is. A teljes összeget nem tudta kifizetni, de az árus csak annyit kért, hogy cserébe inkább intézze el a miniszterelnök, hogy a közterületesek vagy a rendőrök ne zavarják el a forgalomra is veszélyes mozgó standjáról.
A virágot egyébként a kormányfő a mellette ülő Kaminski Fannynak, Habony Árpád volt feleségének vette, aki Orbán közösségi oldalait kezeli, és az erről készült videót azóta nyilvánosságra is hozta a Facebookon.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 8., szombat 11:01
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 7., péntek 22:34
https://hvg.hu/itthon/20120312_mti_kim_ ... rorszagertBabinho írta: Békement mennyi szokott lenni sacra?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 7., péntek 20:33
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 7., péntek 19:17
Ha jo ido lesz, akkor az erdeklodes alapjan szerintem rengetegen lesznek. Altalaban ilyen esemenyeknek visszajelzes szama x3 szoktak beloni a tomeget, ez esetben 20 ezren jeleztek vissza, szoval 60 ezer ember kene kimenjen, hogy tenyleg alljon a matek. Az hatalmas tomeg lenne az andrassyn, majd meglatjuk tenyleg valid a szamitasom vagy terjesztem a fake newst.'shutterisland írta: btw erosnek tunik a tisza buli marcius 15-en, tiszas csopikban rendesen szervezik egymas kozt a buszokat, kisbuszokat, telekocsit, stb.
annyian mondjuk gondolom most azert nem lesznek, mint a hosok teren tavaly, de biztos rohadt nagy lesz a tomeg.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 7., péntek 18:19
Zsákfalvak csempekocsmáiban más lenne az eredmény, az biztos1madridista írta:de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...nuevo_ericco írta: Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 7., péntek 18:13
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem