Adom amiket írsz, de ha évi 5 meccsen (és nem csak a Bernabeuban) nem kezd Vini meg Mbappé felváltva abból semmi bevétel kiesés nem lesz, vagy max jelentéktelen. Egy éles csatárcseréből meg a pályán viszont többet nyernénk, és az egyértelmű, hogy Endrick konstans veszély a kapura. Tavaly is a cserecsatárunk lőtt be minket a BL döntőbe, ő is játszott előtte eleget pedig nem fogytak annyira a mezei gondolom.Babinho írta:Hát ha szerinted ez baj, akkor baj van, de ezt nem én találom ki.Pad'em írta:
Hát ha egy Rayo Vallecano ellen két fontos BL meccs közt egy 75 meccses szezonban azért nem kezdhet a 70 milliós befektetésünk (akinek mellesleg a bemutatásán megtelt a Bernabeu) mert a szponzorok meg a szurkolók morcik lesznek akkor baj van.
Éppen te írtad meccs előtt hogy mehetett volna a Brahim, Mbappé, Endrick. Ja FMben, meg én is megnézném, de ennek szted mennyi realitása van? Amikor ráadásul botlott az atletico, le vagyunk maradva, kötelező a 3 pont, a stadion meg tele minden héten. És ez nem csak Ancelottin múlik.
Vini, Jude, Mbappé az életben nem fog padon kezdeni a bernabeuban egy Endrick státuszú játékos miatt, ezt lehet szeretni vagy nem, én szimplán elfogadom, ez a real madrid. Ha nem sérült, játszik. Ma is csak az pihent akkor már beinjekciózva nyomja.
1 milliárd euró nem tapsolja össze magát. És ez egyre inkább így lesz. Most lehet ezen vitatkozni hogy ez miért van így, logikus e - bevétel szempontjából az -, meg hogy mi a fontosabb a foci vagy az üzlet, de sztem el kell fogadni hogy ilyen szempontok is vannak, és még ezen kívül sok más.
Nyilván a foci az első, meg nyilván nem a nivea állítja össze a kezdőt, de komoly összefüggések ebben a tekintetben is. Van egy éveben kb 30 hazai meccs, és ebből a legtöbbet kell kisajtolni, minden hazai meccsen a legjobb játékosokat és a legnagyobb sztárokat kell felpakolni, nincs mese. Igen, ezért játszanak fáslival meg kapják a jeget már a padon meg ezért sír a stáb, meg a játékosok is, de attól ez még így van. Ha csak felmerül hogy vannak meccsek amikor a real nem a full kezdőt nyomja ki, amennyire csak lehet, egyből visszaesik a nézettség, esik a jegyár, tudod milyen vékony jég ez? Most nem egy meccsről, egy játékosról beszélek. Ez egy rendszer. Tudod mi a különbség a stadion kihasználtságnal a 92 meg a 96% között? Millió euróba? Én is csak el tudom képzelni, kurva sok. Most persze lehet azzal jönni hogy a mai után is csökken a nézettség...elárulom nem fog annyira, mintha Endrick kezdett volna...a foci üzlet, nem sport. Csak sportra ott van a megyei...
Nincs kérdés, hogy játszon Vini, Mbappé folyamat, de amikor bizony pihenésre van szükségük akkor padra kell őket tenni és Perez biztos nem fog fegyvert Ancelotti fejéhez ha be akarná tenni a bónuszokkal együtt 70 millióba kerülő brazil csodagyereket.
A legutóbbi kommentedre ment a plusz, jól összefoglaltad. Van Ancelottinak rengeteg hibája de nagyot lavírozik az öreg, nem könnyű ennyi egót menedzselni úgyhogy még minden porondon állunk. Nálam a kövi Barca meccs lesz a mérce mert ott bizony 2/2-szer széjjel lett kapva taktikailag. Ha harmadjára is belefutunk a faszerdőbe akkor maximálisan támogatom az edzőcserét mert idén a Barca a legnagyobb ellenfelünk otthon is meg Európában is, és ordító, amatőr dolgokat nem vett eddig észre kétszer. Ez még egyszer nem fér bele nálam, meg sanszosan Pereznél se.