Elsőnek egy Rodrygo-Valverde csere most meg Bappé-Cama
Mintha kidobna valami random cserét a gép, Carlo meg meghúzná
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 9., vasárnap 17:59
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 8., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. március 8., szombat 14:56
A Pelle rész egy minusz, a Solaris egy pluszrealbeckham írta: Ha mar edzők, nekem pellegrini focija is nagyon tetszett. Szivesen neztem volna még es adtam volna neki időt. Persze annak tudatában, hogy utana jott egy mou es hogy mennyire kellett ő a mai real madrid mentalitynek már más a leányzó fekvése.
Ott az egyedüli gond az volt, hogy nem tudta levetkőzni beklyoit a csapat. Sem a bl ben, sem a barca ellen. Még nem kattantak el a fiuk. Eppenhogy csak izlelgettek, hogy van potenciál. Mou ezt intezte utána. Carlo meg zz pedig kimaxolta. Az elmúlt 15 evunk ilyen mesébe illő cucc.
Nekem egyébként a 12 es csapat all a szivemhez legközelebb.
Solari focijaban nekem a batorsaga tetszett egyébként. A fiatalok hasznalata, meg maga solari személyisége. Annyira imadja a klubot, hogy nem erdekli, hogy tuzolto, vagy csak vigye el a balhét. Teljesen mindegy. Olyan alázata van, hogy barmikor leulne, ha kéred.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 8., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 8., szombat 14:16
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. március 8., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 8., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 8., szombat 11:54
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 8., szombat 11:44
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 8., szombat 10:44
solari felkeszulRaúlCF írta: Nem az érdemi részére reagáltok. Itt van egy többszörös bl és bajnoki győztes edző és őt is vasvillával üldözné el a nagyérdemű. Xabinak mennyi ideje lenne mielőtt kiáltozná itt a nép, hogy takarodjon bármennyire is most azért kardoskodnak, hogy jöjjön. Nagyon sok embernek mindig csak az új kell. Biztos, hogy pár éven belül itt lesz egyszerűen szerintem most még van jobb alternatíva. Mindegy látom itt mindenáron Carlo out Xabi in van csak akkor kiváncsi leszek hány bukta kell mire őt is leszarozzák mint Carlot és majd kire kell őt is lecserélni mert kell az új edző.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 8., szombat 10:28
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. március 8., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. március 8., szombat 1:12
Idén produkáltunk már mi is 4-0-át meg 5-2-t a barca ellen Carloval (és jelenleg nem úgy néz ki, hogy májusban sokkal jobb eredményt érünk el). Amúgy 6 meccs óta nem tudta elverni a Bayern a Leverkusent. Kiverték a kupából is őket és nézd meg a legutóbbi meccsüket, a Münchennek köze nem volt hozzá. 1 vereségük van a bajnokságban az is még augusztusban, a BL-ben simán továbbjutottak. Most becsúszott egy gyengébb eredmény, nehogy már ebből indulj ki. Amióta odament a kiesőjelölt Leverkusenből a Bayern legfőbb kihívója lett. Nem teljesen értem, mi nem ül itt. Vagy csak akkor ül, ha BL-t és bajnokságot nyer?RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 7., péntek 23:11
Láttuk '15-ben.Carlonak van a bankban annyi, hogy elmegy.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 22:57
persze, hogy neki is van bukója. De simábban megy el a bukás ha előző évben blt nyersz. vagy bajnokságot. Ha idejön valaki és nem nyer semmit akkor igencsak rezegni fog a léc. Carlonak van a bankban annyi, hogy elmegy.realistahuni írta: Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.
Alapvetően az van amit dzsi írt szerintem is, muszáj minimum 1 trófea szezononként.
Én más felfogást szeretnék, embertelen szezonok jönnek klub vb-vel, észak amerikai vb-vel meg miegymással.
Itt nem fog működni az 1500 meccs van mögöttem, mindenkikussoljon hozzáállás. Már most sem néz ki jól sok minden amiről beszélünk az utóbbi hónapokban, ez 1-2 év múlva még rosszabb lehet.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 7., péntek 22:51
Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 7., péntek 19:41
Az az edző még nem született meg aki túlél itt egy trófea nélküli szezont. Ha nullkupával nyit úgy fog repülni hogy a lába se éri a földet.Yazid írta: Ha xabit hozza a vezetoseg biztos nem 1-2 szezonra, eredmenytől független.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 7., péntek 18:57
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 7., péntek 18:30
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 18:11
ateeemadrid írta:
Én abszolút nem vagyok ellene. Én is szeretném ha egyszer itt lenne mert illik ide a személyisége. Ettől függetlenül neki is vannak olyan dolgai amik csak azért nem verik ki a biztosítékot mert nem itt van. Most mindenki nagyban fújja, hogy milyen focit tol meg fiatalos meg amit el lehet képzelni de ha itt van és vele esünk ki mindenhonnan és bukjuk el a kupákat akkor mennyire lesz elnéző vele a nép? Ezért is érdekes most ez a 3-0 vagy mondhatnám az Atalanta elleni 3-0-át is mert az se volt szebb. Itt adott egy keret amit pár helyen kell megerősíteni és azt kimaxolni. Ez echte Ancelotti. De ha ő el is megy én jobban érzem ZZ-ben azt a pluszt amit kitud hozni a keretből. És utána majd jöhetne Xabi plusz tapasztalattal és akkor lehetne őt is csúcsra járatni. Szerintem most még döcögős lenne vele és akik most ácsingóznak érte el is akarnák kergetni. Szerintem a legsikeresebb út az Ancelotti +1 utána ZZ pár év és utána Xabi út lenne. Addig bőven cserélődnének emberek is. A mostani keretet szerintem nem lehet annyira Xabira szabni jelenleg mint amit a Leverben nyomat. Nyugodtabb lennék ha a Leverben is átállna valami olyan focira ami Real kompatibilisebb és azalatt a pár év alatt ki tudja milyen játékosok tűnnek fel és milyen lesz a piac. A mostani Mbappés,Vinis,Judeos,Fedés keretünkhöz szerintem egy ZZ jobban feküdne.wZoLee7 írta:
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem