Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Edző és vezetőség
Fuuu de megfaradt mar ez a csapat edző viszony...
Remélem év végén elköszönünk Ancelottitol, mert minden tetves meccsünk egy kín szenvedés. Ja es nem, nem érdekel hogy ha mindent megnyerunk. Ilyen tamado szekcióval ne kelljen mar egy rayo ellen 90 percig azon aggódni hogy na most talan nyerünk e... A csereirol meg ne is beszéljünk
Remélem év végén elköszönünk Ancelottitol, mert minden tetves meccsünk egy kín szenvedés. Ja es nem, nem érdekel hogy ha mindent megnyerunk. Ilyen tamado szekcióval ne kelljen mar egy rayo ellen 90 percig azon aggódni hogy na most talan nyerünk e... A csereirol meg ne is beszéljünk
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carlo védő üdvédjeinek a mai után remélem tiszta, miért szeretnénk újítani edzői poszton a nyáron. Egy rayo ellen sem tudunk dominálni és mire meglenne a lehetőség mert kinyílnak, mi beállunk védekezni, hát ha beakad nekik egy. Frannak kell csatárt játszani mert a csatárunk a padon ül. Gratulálok. 1400 meccs
botrany, nezhetetlen fos az egesz
rohadt nagy ongol lenne hagyni meg egy evet carlot
rohadt nagy ongol lenne hagyni meg egy evet carlot
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Carlo, egyelek meg
Elsőnek egy Rodrygo-Valverde csere most meg Bappé-Cama
Mintha kidobna valami random cserét a gép, Carlo meg meghúzná
Elsőnek egy Rodrygo-Valverde csere most meg Bappé-Cama

Mintha kidobna valami random cserét a gép, Carlo meg meghúzná

Real Madrid are conceding 1.11 goals per game this season, the WORST record in the last 6 years. @diarioas
valamelyik univerzumban:

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Pelle rész egy minusz, a Solaris egy pluszrealbeckham írta: Ha mar edzők, nekem pellegrini focija is nagyon tetszett. Szivesen neztem volna még es adtam volna neki időt. Persze annak tudatában, hogy utana jott egy mou es hogy mennyire kellett ő a mai real madrid mentalitynek már más a leányzó fekvése.
Ott az egyedüli gond az volt, hogy nem tudta levetkőzni beklyoit a csapat. Sem a bl ben, sem a barca ellen. Még nem kattantak el a fiuk. Eppenhogy csak izlelgettek, hogy van potenciál. Mou ezt intezte utána. Carlo meg zz pedig kimaxolta. Az elmúlt 15 evunk ilyen mesébe illő cucc.
Nekem egyébként a 12 es csapat all a szivemhez legközelebb.
Solari focijaban nekem a batorsaga tetszett egyébként. A fiatalok hasznalata, meg maga solari személyisége. Annyira imadja a klubot, hogy nem erdekli, hogy tuzolto, vagy csak vigye el a balhét. Teljesen mindegy. Olyan alázata van, hogy barmikor leulne, ha kéred.

De ő lehet nálam is megérne egy misét mégegyszer. Ez egy jobb keret, mint amit ő vett át, abban sajnos Marcelo már kifele ment, Bale bedobta, Asensiot se kell bemutatni, aztán voltak még ilyen futóbolondok, mint Bodri, Mariano. Most nincs 4-5 fék a keretben.
De Xabin/Solarin kívül mást, Carlo után nehezen tudnék mondani.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Azt mindenki elfelejti, hogy Xavi szabad, raadasul szeretne bl-t nyerni es a spanyol ligaban maradni, es keszen all visszaterni edzoskodni.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Deschamps a 2026-os VB után távozik a francia válogatotttól, valószínű Zidane megy a helyére, így nem hinném hogy vissza jönne egyhamar.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9
Ilyen szinten sokat nyero edzot tényleg fura lenne elkuldeni, de az itt tartózkodása alatt azert a madrid focija nagyon messze van a szeptol.
Idegenbeli bajnokin max 60 perc foci, olyan amilyen, abl meccseken mindent alarendelunk ar eredmenyessegnek a spanyol kupan meg cserek jatszanak ugy ahogy..
A bl-t megertem, nem hiszrm, hogy urfocival romma lehetne verni az europai elitet, attol fizikalisabbak, de a 38 spanyol bajnokit azért szebben le lehetne hozni.
Persze melle is lehet nagyon loni ezzel, de Ancelotti par ev mulva tuti menne, szoval azért meg lehet kockaztatni.
Am Perez tuti leul vele evvegen egyeztetni, hogy mit szeretne latni, illetve Ancelotti min tud változtatni.
Ha fel tudna vazolni egy erdemi uj koncepciót a hibakra, akkor felolem maradhatna, ha nincs otlete, akkor Xabi jo opcionak tűnik.
En szemely szerint a Perez utani korszak miatt jobban aggódom. Zidane is kb. Ancelotti 2.0, o sztem vegso esetben szívesen jönne.
Idegenbeli bajnokin max 60 perc foci, olyan amilyen, abl meccseken mindent alarendelunk ar eredmenyessegnek a spanyol kupan meg cserek jatszanak ugy ahogy..
A bl-t megertem, nem hiszrm, hogy urfocival romma lehetne verni az europai elitet, attol fizikalisabbak, de a 38 spanyol bajnokit azért szebben le lehetne hozni.
Persze melle is lehet nagyon loni ezzel, de Ancelotti par ev mulva tuti menne, szoval azért meg lehet kockaztatni.
Am Perez tuti leul vele evvegen egyeztetni, hogy mit szeretne latni, illetve Ancelotti min tud változtatni.
Ha fel tudna vazolni egy erdemi uj koncepciót a hibakra, akkor felolem maradhatna, ha nincs otlete, akkor Xabi jo opcionak tűnik.
En szemely szerint a Perez utani korszak miatt jobban aggódom. Zidane is kb. Ancelotti 2.0, o sztem vegso esetben szívesen jönne.
Én nem értem, hogy mi zajlik ebben a topicban...
Miért téma az edzőváltás? Ancelotti annyira kompatibilis ezekkel a játékosokkal, annyira megérti és jól kezeli az egojukat, hogy még akkor sem küldeném el, ha semmit sem nyerünk idén.
Feltételezzük, hogy jön Xabi vagy valaki, aki felkavarja az állóvizet, nem nyer semmit a csapattal az első évben és utána repül is.
Mit nyerünk ezzel? Hogy a játékosok között esetleg konfliktusok alakulnak majd ki? Hogy egyes játékosok távoznak? Ember legyen a talpán, aki a Vini, Mbappe, Rodrygo, Jude, Brahim ötöst elégedetten tudja tartani, elhitetni velük, hogy fontosak a csapatnak és emellett másoknak is tud perceket adni.
A keret fele folyamatosan sérült, kulcsjátékosok esnek ki teljes szezonokra, Kroos (a csapat legfontosabb játékosa) távozott, Nacho és Joselu távoztak, jött Mbappé, akit be kellett integrálni a csapatba és a taktikába...
Nem értem, hogy mi a probléma Ancelottival... Hogy a Real kezdőszintjét nem megütő Güler nem játszik? Hogy a 18 éves, teljesen nyers Endrick perceket kap? Hogy Asencio nem lett egyből beverve a kezdőbe, hanem tudatosan lett beépítve?
Nekem sokszor az az érzésem, hogy itt sokan a galaktikus korszak utáni fejetlenséget, a nyarankénti edzőváltást, a 6-7 új igazolást és a folyamatos újrakezdést szeretik.(#fifa)
Egyedül Zidanet tudnám elképzelni megint 2-3 évre, mert egy győztes és van annyi esze, hogy tudja, hogy ezt a csapatot nem kell szétbarmolni mindenféle taktikával, hanem az elit játékosokat kell kezelni és motiválni.
Miért téma az edzőváltás? Ancelotti annyira kompatibilis ezekkel a játékosokkal, annyira megérti és jól kezeli az egojukat, hogy még akkor sem küldeném el, ha semmit sem nyerünk idén.
Feltételezzük, hogy jön Xabi vagy valaki, aki felkavarja az állóvizet, nem nyer semmit a csapattal az első évben és utána repül is.
Mit nyerünk ezzel? Hogy a játékosok között esetleg konfliktusok alakulnak majd ki? Hogy egyes játékosok távoznak? Ember legyen a talpán, aki a Vini, Mbappe, Rodrygo, Jude, Brahim ötöst elégedetten tudja tartani, elhitetni velük, hogy fontosak a csapatnak és emellett másoknak is tud perceket adni.
A keret fele folyamatosan sérült, kulcsjátékosok esnek ki teljes szezonokra, Kroos (a csapat legfontosabb játékosa) távozott, Nacho és Joselu távoztak, jött Mbappé, akit be kellett integrálni a csapatba és a taktikába...
Nem értem, hogy mi a probléma Ancelottival... Hogy a Real kezdőszintjét nem megütő Güler nem játszik? Hogy a 18 éves, teljesen nyers Endrick perceket kap? Hogy Asencio nem lett egyből beverve a kezdőbe, hanem tudatosan lett beépítve?
Nekem sokszor az az érzésem, hogy itt sokan a galaktikus korszak utáni fejetlenséget, a nyarankénti edzőváltást, a 6-7 új igazolást és a folyamatos újrakezdést szeretik.(#fifa)
Egyedül Zidanet tudnám elképzelni megint 2-3 évre, mert egy győztes és van annyi esze, hogy tudja, hogy ezt a csapatot nem kell szétbarmolni mindenféle taktikával, hanem az elit játékosokat kell kezelni és motiválni.
- nzooli93
Én se tudnám eldönteni, hogy váltanék e nyáron. Mindkét oldalt megtudom érteni, viszont azért ne álljunk a változás útjába mert hogy mi lesz ha nem sül el jól, pl Xabi. Nem fogunk mindig mindent mi megnyerni,ahogy Carlo is bukik rangadókat, sajnos előbb utóbb lesz vesztes bl döntő is. Ez ilyen, ez edzőtől független. Megértem,akik szeretnének egy kis újítást, kicsit én is ehhez állok közelebb. Nem azért ,mert hogy Carlo érdemeit nem ismerném el, meg nem is használnám azt a szót ,hogy "elzavarni", csak egész egyszerűen megnézném más ,hogy kezelné ezt a keretet. Valljuk be , Carloval nem fogunk máshogy kinézni már játékban, meg keretmenedzselésben sem. Nyílván az ilyen Benitez meg Lopetegeik után az ember óvatosabban vált edzőt, de néha tényleg jót tud tenni egy kis szemléletváltás, meg új impulzus.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha mar edzők, nekem pellegrini focija is nagyon tetszett. Szivesen neztem volna még es adtam volna neki időt. Persze annak tudatában, hogy utana jott egy mou es hogy mennyire kellett ő a mai real madrid mentalitynek már más a leányzó fekvése.
Ott az egyedüli gond az volt, hogy nem tudta levetkőzni beklyoit a csapat. Sem a bl ben, sem a barca ellen. Még nem kattantak el a fiuk. Eppenhogy csak izlelgettek, hogy van potenciál. Mou ezt intezte utána. Carlo meg zz pedig kimaxolta. Az elmúlt 15 evunk ilyen mesébe illő cucc.
Solari focijaban nekem a batorsaga tetszett egyébként. A fiatalok hasznalata, meg maga solari személyisége. Annyira imadja a klubot, hogy nem erdekli, hogy tuzolto, vagy csak vigye el a balhét. Teljesen mindegy. Olyan alázata van, hogy barmikor leulne, ha kéred.
solari felkeszulRaúlCF írta: Nem az érdemi részére reagáltok. Itt van egy többszörös bl és bajnoki győztes edző és őt is vasvillával üldözné el a nagyérdemű. Xabinak mennyi ideje lenne mielőtt kiáltozná itt a nép, hogy takarodjon bármennyire is most azért kardoskodnak, hogy jöjjön. Nagyon sok embernek mindig csak az új kell. Biztos, hogy pár éven belül itt lesz egyszerűen szerintem most még van jobb alternatíva. Mindegy látom itt mindenáron Carlo out Xabi in van csak akkor kiváncsi leszek hány bukta kell mire őt is leszarozzák mint Carlot és majd kire kell őt is lecserélni mert kell az új edző.

valamelyik univerzumban:

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem az érdemi részére reagáltok. Itt van egy többszörös bl és bajnoki győztes edző és őt is vasvillával üldözné el a nagyérdemű. Xabinak mennyi ideje lenne mielőtt kiáltozná itt a nép, hogy takarodjon bármennyire is most azért kardoskodnak, hogy jöjjön. Nagyon sok embernek mindig csak az új kell. Biztos, hogy pár éven belül itt lesz egyszerűen szerintem most még van jobb alternatíva. Mindegy látom itt mindenáron Carlo out Xabi in van csak akkor kiváncsi leszek hány bukta kell mire őt is leszarozzák mint Carlot és majd kire kell őt is lecserélni mert kell az új edző.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Illetve a Leverkusen játékosállománya azért elég távol van a Madridéhoz, hogy össze lehessen hasonlítani egy Bayern - Leverkusen 3-0-t egy Bayern - Real 3-0-al.
Idén produkáltunk már mi is 4-0-át meg 5-2-t a barca ellen Carloval (és jelenleg nem úgy néz ki, hogy májusban sokkal jobb eredményt érünk el). Amúgy 6 meccs óta nem tudta elverni a Bayern a Leverkusent. Kiverték a kupából is őket és nézd meg a legutóbbi meccsüket, a Münchennek köze nem volt hozzá. 1 vereségük van a bajnokságban az is még augusztusban, a BL-ben simán továbbjutottak. Most becsúszott egy gyengébb eredmény, nehogy már ebből indulj ki. Amióta odament a kiesőjelölt Leverkusenből a Bayern legfőbb kihívója lett. Nem teljesen értem, mi nem ül itt. Vagy csak akkor ül, ha BL-t és bajnokságot nyer?RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
- flori
Láttuk '15-ben.Carlonak van a bankban annyi, hogy elmegy.

Ha nem nyer semmit, akkor szerintem jön Xabi. Nem feltétlenül azért, mert Ancelottinál jobb, hanem lehet, hogy a spanyol lépne, ott meg fixen kiesik pár évre. Addig meg lehet nem "húzná" Ancelotti. Érdekes döntés lesz majd, főleg ha nyer kupát (bl, bajnokság).
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
persze, hogy neki is van bukója. De simábban megy el a bukás ha előző évben blt nyersz. vagy bajnokságot. Ha idejön valaki és nem nyer semmit akkor igencsak rezegni fog a léc. Carlonak van a bankban annyi, hogy elmegy.realistahuni írta: Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.
Alapvetően az van amit dzsi írt szerintem is, muszáj minimum 1 trófea szezononként.
Én más felfogást szeretnék, embertelen szezonok jönnek klub vb-vel, észak amerikai vb-vel meg miegymással.
Itt nem fog működni az 1500 meccs van mögöttem, mindenkikussoljon hozzáállás. Már most sem néz ki jól sok minden amiről beszélünk az utóbbi hónapokban, ez 1-2 év múlva még rosszabb lehet.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
Alapvetően az van amit dzsi írt szerintem is, muszáj minimum 1 trófea szezononként.
Én más felfogást szeretnék, embertelen szezonok jönnek klub vb-vel, észak amerikai vb-vel meg miegymással.
Itt nem fog működni az 1500 meccs van mögöttem, mindenkikussoljon hozzáállás. Már most sem néz ki jól sok minden amiről beszélünk az utóbbi hónapokban, ez 1-2 év múlva még rosszabb lehet.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az az edző még nem született meg aki túlél itt egy trófea nélküli szezont. Ha nullkupával nyit úgy fog repülni hogy a lába se éri a földet.Yazid írta: Ha xabit hozza a vezetoseg biztos nem 1-2 szezonra, eredmenytől független.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams