Én egy fos ügyelet után voltam, 0 alvással nem akartam 5 órát vezetni.Kercsó írta:azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex![]()

Politika
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Re: Politika
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
azért szerintem nem volt olyan rossz a létszám, persze többen is lehettünk volna. nagyon sokan nem eü dolgozóként voltunk kintRealVazquez írta:Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()
az "szép" volt, hogy az első 45 percben aktívan dolgoztak az agrárminisztérium tetején, és zúgott a flex

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott voltam! Sokan voltunk (de nem elegen). Nem mintha barmi is valtozna a tuntetes hatasara. Remelem lesz folytatasa…Kercsó írta: Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?![]()

https://444.hu/2025/03/08/maris-maganke ... singatlant
eljen a fidesz. a templomot is felujitottak, mehet az x
eljen a fidesz. a templomot is felujitottak, mehet az x
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
meg jo, hogy ez nem MP volt mert mar a bohar-trombitas-szakacs trio 100on porogne.Feketén, számla nélkül, készpénzért vásárolt virágot nőnap alkalmából Orbán Viktor egy utcai árustól a budapesti forgalomban ma délelőtt, miközben ő vezette a szolgálati autóját is. A teljes összeget nem tudta kifizetni, de az árus csak annyit kért, hogy cserébe inkább intézze el a miniszterelnök, hogy a közterületesek vagy a rendőrök ne zavarják el a forgalomra is veszélyes mozgó standjáról.
A virágot egyébként a kormányfő a mellette ülő Kaminski Fannynak, Habony Árpád volt feleségének vette, aki Orbán közösségi oldalait kezeli, és az erről készült videót azóta nyilvánosságra is hozta a Facebookon.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ki jön ma az Orvosi Kamarás tüntetésre?

#whatisyourexcuse
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
https://hvg.hu/itthon/20120312_mti_kim_ ... rorszagertBabinho írta: Békement mennyi szokott lenni sacra?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Békement mennyi szokott lenni sacra?
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ha jo ido lesz, akkor az erdeklodes alapjan szerintem rengetegen lesznek. Altalaban ilyen esemenyeknek visszajelzes szama x3 szoktak beloni a tomeget, ez esetben 20 ezren jeleztek vissza, szoval 60 ezer ember kene kimenjen, hogy tenyleg alljon a matek. Az hatalmas tomeg lenne az andrassyn, majd meglatjuk tenyleg valid a szamitasom vagy terjesztem a fake newst.'shutterisland írta: btw erosnek tunik a tisza buli marcius 15-en, tiszas csopikban rendesen szervezik egymas kozt a buszokat, kisbuszokat, telekocsit, stb.
annyian mondjuk gondolom most azert nem lesznek, mint a hosok teren tavaly, de biztos rohadt nagy lesz a tomeg.

-
Zsákfalvak csempekocsmáiban más lenne az eredmény, az biztos1madridista írta:de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...nuevo_ericco írta: Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti![]()
![]()
![]()

- 'shutterisland
btw erosnek tunik a tisza buli marcius 15-en, tiszas csopikban rendesen szervezik egymas kozt a buszokat, kisbuszokat, telekocsit, stb.
annyian mondjuk gondolom most azert nem lesznek, mint a hosok teren tavaly, de biztos rohadt nagy lesz a tomeg.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egyébként ez nagyon jó volt, többször is lehetne különböző ügyekben való szavazás a topicban.
Jövőhéten egy miniszterelnök-választás?
Jövőhéten egy miniszterelnök-választás?

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Süti
A DK-s troll, meg Kiserik 4 regje, hatalmas.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
enis ezt mondom hogy keves az erkolcsileg es szellemileg is tiszta, jozan ember de szerencsre ok mind a tiszara szavaznak...'shutterisland írta:vagy nezzuk ugy, hogy a krumplis ciganyok es ner lovagok nelkuli forumon maris kb 70 - 10 egy tisza vs fidesz.de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...![]()
![]()
![]()

- 'shutterisland
vagy nezzuk ugy, hogy a krumplis ciganyok es ner lovagok nelkuli forumon maris kb 70 - 10 egy tisza vs fidesz.de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...![]()
![]()

vagy csak az kerul ki amivel flexelni lehet. tisztelet a keves kivetelnek, pedagogusoknak. nezd meg hehe is csak azzal dicsekedik ha eppen jol jar valamivel azzal hogy x laba van es nem tud focizni nem mondja'shutterisland írta:en is, foleg annak tekinteteben, hogy a forum (legalabb is az aktiv mag) boven jobban el az atlagnal (az alapjan ami info itt megosztasra kerul) szoval kevesbe elegedetlen az eletevel, igy en is tobb "semleges" szavazatot vartam.En a "Senki"-t siman 15-20%-ra tippeltem. Mondjuk lehet, hogy ok eleve elkerulik ezt a topicot es nem is talalkoztak a kerdessel.
de ahogy mondod, akit nem erdekel a politika az bele se kattintott a topicba.![]()

valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...nuevo_ericco írta: Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti![]()

- 'shutterisland
en is, foleg annak tekinteteben, hogy a forum (legalabb is az aktiv mag) boven jobban el az atlagnal (az alapjan ami info itt megosztasra kerul) szoval kevesbe elegedetlen az eletevel, igy en is tobb "semleges" szavazatot vartam.En a "Senki"-t siman 15-20%-ra tippeltem. Mondjuk lehet, hogy ok eleve elkerulik ezt a topicot es nem is talalkoztak a kerdessel.
de ahogy mondod, akit nem erdekel a politika az bele se kattintott a topicba.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerencsere ez nem így van.RealVazquez írta:Remélem megváltozik addigra a státuszod, mert véleményem szerint ez állampolgári kötelesség. Muszáj lesz véleményt formálnod 26-ban egy iksz formájában. Elégedett vagy a kormány munkájával vagy nem? Ha előbbi, akkor fidesz, ha utóbbi, akkor Tisza.Realista24 írta:
En a kozeleben sem voltam. Nem megyek el statuszban vagyok jelenleg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti