de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...nuevo_ericco írta: Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti![]()

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 7., péntek 16:36
de ugye a krumplis ciganyoknal nincs net meg irni-olvasni se tudnak szoval a szavazas nem reprezentativ...nuevo_ericco írta: Ha a Fidesz állna 70%-on, már kint lenne az nso cikk, hogy a madridisták közt több, mint kétharmad kormánypárti![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 7., péntek 16:16
en is, foleg annak tekinteteben, hogy a forum (legalabb is az aktiv mag) boven jobban el az atlagnal (az alapjan ami info itt megosztasra kerul) szoval kevesbe elegedetlen az eletevel, igy en is tobb "semleges" szavazatot vartam.En a "Senki"-t siman 15-20%-ra tippeltem. Mondjuk lehet, hogy ok eleve elkerulik ezt a topicot es nem is talalkoztak a kerdessel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 7., péntek 16:15
Szerencsere ez nem így van.RealVazquez írta:Remélem megváltozik addigra a státuszod, mert véleményem szerint ez állampolgári kötelesség. Muszáj lesz véleményt formálnod 26-ban egy iksz formájában. Elégedett vagy a kormány munkájával vagy nem? Ha előbbi, akkor fidesz, ha utóbbi, akkor Tisza.Realista24 írta:
En a kozeleben sem voltam. Nem megyek el statuszban vagyok jelenleg.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 7., péntek 15:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. március 7., péntek 15:39
En a "Senki"-t siman 15-20%-ra tippeltem. Mondjuk lehet, hogy ok eleve elkerulik ezt a topicot es nem is talalkoztak a kerdessel.Realista24 írta:Miert, mit vartal? 100% Tisza? Mashogy kerdezve, 0% Fidesz?gutihaz14 írta: 10 fidesz szavazat
![]()
![]()
![]()
![]()
menthetetlen
sotet kozepkor
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 7., péntek 15:17
Remélem megváltozik addigra a státuszod, mert véleményem szerint ez állampolgári kötelesség. Muszáj lesz véleményt formálnod 26-ban egy iksz formájában. Elégedett vagy a kormány munkájával vagy nem? Ha előbbi, akkor fidesz, ha utóbbi, akkor Tisza.Realista24 írta:En a kozeleben sem voltam. Nem megyek el statuszban vagyok jelenleg.'shutterisland írta: ferni fejezd be a daralast, mert halfkey es pipita utan R24-et is eltaszitod a lehetseges tiszara ikszelestol.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 7., péntek 14:48
En a kozeleben sem voltam. Nem megyek el statuszban vagyok jelenleg.'shutterisland írta: ferni fejezd be a daralast, mert halfkey es pipita utan R24-et is eltaszitod a lehetseges tiszara ikszelestol.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 7., péntek 14:44
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 7., péntek 14:29
Arra próbáltam utalni - kapcsolódva a témához -, hogy miért ne lehetne a Fidesznek szavazóbázisa, miért ne tudna a szavazójuk érveket felhozni mellettük.ferni írta: Rengeteg mindent adnak, miközben amit adnak azon ők keresik a legtöbbet, lásd CSOK.
Rengeteg mindent adnak, csak közben értéktelenedik el a pénzed és egyből mégse akkora az amit adnak.
A valódi támogatásoknak nem úgy kéne kinéznie, hogy adok az egyik kezemmel adok azt a másikkal vissza is veszek belőle valamennyit, de magából az egészből is gyakorlatilag hasznot csinálok.
Nehogy már még kitaláljuk, hogy de ügyesek, mert minimálisan azt csinálják ami dolguk lenne, azt is csak úgy ha önös érdekeik vannak benne és az átlag emberhez is leesik pár morzsa, de minden is úgy van kitalálva, hogy ők meg az érdekköreik járjanak vele a legjobban.
Igen, biztos van olyan példa ami jó, ezeket tovább is kell vinni, nem szabad mindent elutasítani, amit a Fidesz csinál, meg kell nézni ami tényleg hasznos és folytatni, de ezeknek nagyon alapnak kéne lennie egy rendes országban, nem kiemelni külön.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. március 7., péntek 14:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 7., péntek 14:02
Azt írtam hogy mindegyik fideszesnek van érve? Nem hinnem.swfan írta:Én legutóbb nem láttam érvet pl. javier88 hozzászólásaiban, de lehet mást értünk érv alattRealista24 írta:
Rengeteg user van, aki csak olvas, nem kommental.
Ez is ilyen berogzult baromsag "nalatok", hogy aki fideszes, az szegyelli es nem tud ervekkel vitazni.
Vannak erveik, csak szarba se nezitek oket altalaban. Illetve tegyuk hozza, hogy sok Fidesz es egyeb partra szavazo koszonheto "nektek", akik fullba nyomjatok a gyuloletkampanyt egy olyan ember tamogatva, akirol egyelore semmit nem tudunk, es a legnagyobb ervetek az (a szememben peldaul ez nem valid erv), hogy mindegy mit csinalnak, csak jobb lehet, mint a Fidesz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 7., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 7., péntek 13:14
Azért ez önmagában úgy hülyeség, ahogy van. Sok mindent adnak, sokaknak. Úgy adják, hogy ebből gazdasági, hatalmi, vagy politikai hasznuk van. Az, hogy a kezükben van az ország vagyona közben az az igazán problémás, korrupt és hányni lehet tőle, de azt ne vitassuk el, hogy mit adnak.Önkényuralmi rendszer uralkodik 15 éve az ország felett, akik ki is zsákmányolják azt, le se szarják a benne lakó embereket és sokan még mindig nem fogják fel mekkora a gond.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 7., péntek 13:05
Egyetértek azzal, amit írtál. Az elkésés csak utólag hiba, előtte nem volt beszállási pont. 2018-2022 ciklusban, ha megjelenik nevetség tárgy lett volna. 2022 nyara maximális mélypont volt, Jakab államcsődért imádkozott (talán a legostobább politikai húzás az elmúlt 15 évből), Donáth sikertelenül próbált visszarobbanni a közéletbe, a KATA beszántást pedig az átlag választó számára nagyon jól kommunikálta le a kormány. 23 nyarán pedig már vissza is tért. Lassú és stabil alapokon nyugvó építkezést tervezett, azzal a céllal, hogy 26-ban listáról bejutnak. Szerintem logikus is volt, bár nem a mélypont volt 23 nyara az ellenzék számára, de a legnagyobb apáti a választókban, akkor volt és utána ősszel. Erre jött MP 24 elején. Plusz 2023 tavasz végén nyár elején kapta meg az utolsó kártérítést a 2018-as hazugságkampány után. Kicsit konteo, de szerintem párttal a háta mögött nem jött volna olyan könnyen meg az a pénz.nuevo_ericco írta:Szrintem anno azért vonult a háttérbe, hagyta ott a nagypolitikát, hogy hasonló szerepben térjen vissza, mint amit most MP visz. Cska hát elkésett, meg ahogy írod, komoly hitelességi problémák is vannak nála. Pedig néhány dologban igaza van.Zack írta: Azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy Vona a nem Fidesz szavazók körében is elég magas elutasítottsággal bír. Nekem kicsit MP színre lépése óta olyan érzésem van, hogy ő a 2014-es Fodor Gábor. Egy szinte mérhetetlen támogatottságú pártot összerakott és bízik benne, hogy az első számú ellenzéki párt majd valahogy listára rakja. Gyöngyösi választókerületét már 2018-ban sem tudta megnyerni, valószínűleg most sem lenne másképpen. Akkor még jóval nagyobb volt a támogatottsága.
Nekem a holtteherveszteség szótári alakjának tűnik. Vele előrébb már nem leszünk, de valamennyit ronthat az összképen a jelenléte. Sajnálom, mert elfogadható képességű ember, de morálisan nagyon megkérdőjelezhető az életpályája. Kicsit könnyebb lenne elintézni egy szerény mosollyal, ha nem mindig jól felfogott politikai érdekből változott volna.
Így azt a benyomást kelti, hogy tök mindegy mi van ő a megfelelő ember, rá szükség van. Szerintem meg nincsen ilyen emberekre szükség maximum a színfalak mögött, ha a tudása elégséges ( Wernher von Braun). Nekem azt a benyomást kelti, hogy nincs elég tapasztalata a munkaerő piacon, megmondásból pedig nem jön össze annyi, mint a Parlamentben ücsörgésből.
Ami a néppártosodást ileti, korábban már írtam, hogy egy pálfordulat nálam mindenkinél belefér, Vonánál is, azzal szerintem nincs gond.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 7., péntek 13:00
HozzászólásSzerző: Hoppy » 2025. március 7., péntek 12:50
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 7., péntek 12:47
Szrintem anno azért vonult a háttérbe, hagyta ott a nagypolitikát, hogy hasonló szerepben térjen vissza, mint amit most MP visz. Cska hát elkésett, meg ahogy írod, komoly hitelességi problémák is vannak nála. Pedig néhány dologban igaza van.Zack írta: Azt nem tudom. Azt viszont igen, hogy Vona a nem Fidesz szavazók körében is elég magas elutasítottsággal bír. Nekem kicsit MP színre lépése óta olyan érzésem van, hogy ő a 2014-es Fodor Gábor. Egy szinte mérhetetlen támogatottságú pártot összerakott és bízik benne, hogy az első számú ellenzéki párt majd valahogy listára rakja. Gyöngyösi választókerületét már 2018-ban sem tudta megnyerni, valószínűleg most sem lenne másképpen. Akkor még jóval nagyobb volt a támogatottsága.
Nekem a holtteherveszteség szótári alakjának tűnik. Vele előrébb már nem leszünk, de valamennyit ronthat az összképen a jelenléte. Sajnálom, mert elfogadható képességű ember, de morálisan nagyon megkérdőjelezhető az életpályája. Kicsit könnyebb lenne elintézni egy szerény mosollyal, ha nem mindig jól felfogott politikai érdekből változott volna.
Így azt a benyomást kelti, hogy tök mindegy mi van ő a megfelelő ember, rá szükség van. Szerintem meg nincsen ilyen emberekre szükség maximum a színfalak mögött, ha a tudása elégséges ( Wernher von Braun). Nekem azt a benyomást kelti, hogy nincs elég tapasztalata a munkaerő piacon, megmondásból pedig nem jön össze annyi, mint a Parlamentben ücsörgésből.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 7., péntek 12:35
Én legutóbb nem láttam érvet pl. javier88 hozzászólásaiban, de lehet mást értünk érv alattRealista24 írta:Rengeteg user van, aki csak olvas, nem kommental.gutihaz14 írta:
2 db-ot max akik szoktak ide irni. de ez valszeg altalanosan igaz az orszagra is. sok fideszes csendben van mert szegyelli hogy fideszes es nem tud ervekkel vitazni, sem megvedeni az allaspontjat de a fulkeben azert behuzza nekik az x-et
Ez is ilyen berogzult baromsag "nalatok", hogy aki fideszes, az szegyelli es nem tud ervekkel vitazni.
Vannak erveik, csak szarba se nezitek oket altalaban. Illetve tegyuk hozza, hogy sok Fidesz es egyeb partra szavazo koszonheto "nektek", akik fullba nyomjatok a gyuloletkampanyt egy olyan ember tamogatva, akirol egyelore semmit nem tudunk, es a legnagyobb ervetek az (a szememben peldaul ez nem valid erv), hogy mindegy mit csinalnak, csak jobb lehet, mint a Fidesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 7., péntek 12:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 7., péntek 12:01
Ez a komment az, amiről írtam.gutihaz14 írta: az nalam nem erv hogy bezzeg magyar petyko 13 millio forintot osztott le ki tudja kiknek a diakhitelnel
tobb ervet meg nem olvastam, nem is nagyon lehet a fidesz mellett meggyozoen ervelni ilyen 15 ev utan
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem