Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 22:57

realistahuni írta: Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.
Alapvetően az van amit dzsi írt szerintem is, muszáj minimum 1 trófea szezononként.
Én más felfogást szeretnék, embertelen szezonok jönnek klub vb-vel, észak amerikai vb-vel meg miegymással.
Itt nem fog működni az 1500 meccs van mögöttem, mindenkikussoljon hozzáállás. Már most sem néz ki jól sok minden amiről beszélünk az utóbbi hónapokban, ez 1-2 év múlva még rosszabb lehet.
persze, hogy neki is van bukója. De simábban megy el a bukás ha előző évben blt nyersz. vagy bajnokságot. Ha idejön valaki és nem nyer semmit akkor igencsak rezegni fog a léc. Carlonak van a bankban annyi, hogy elmegy.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. március 7., péntek 22:51

RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
Carlonak is van egy city elleni 4-0 meg vagy 3 darab óriási barca elleni zakó.
Alapvetően az van amit dzsi írt szerintem is, muszáj minimum 1 trófea szezononként.
Én más felfogást szeretnék, embertelen szezonok jönnek klub vb-vel, észak amerikai vb-vel meg miegymással.
Itt nem fog működni az 1500 meccs van mögöttem, mindenkikussoljon hozzáállás. Már most sem néz ki jól sok minden amiről beszélünk az utóbbi hónapokban, ez 1-2 év múlva még rosszabb lehet.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 7., péntek 19:41

Yazid írta: Ha xabit hozza a vezetoseg biztos nem 1-2 szezonra, eredmenytől független.
Az az edző még nem született meg aki túlél itt egy trófea nélküli szezont. Ha nullkupával nyit úgy fog repülni hogy a lába se éri a földet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. március 7., péntek 18:57

Zidanenal gondolom felelsleges számolnunk, így hogy megüresedik a francia szövetségi kapitányi poszt.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 7., péntek 18:30

Ha xabit hozza a vezetoseg biztos nem 1-2 szezonra, eredmenytől független.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 18:11

ateeemadrid írta:
wZoLee7 írta:
Én abszolút nem vagyok ellene. Én is szeretném ha egyszer itt lenne mert illik ide a személyisége. Ettől függetlenül neki is vannak olyan dolgai amik csak azért nem verik ki a biztosítékot mert nem itt van. Most mindenki nagyban fújja, hogy milyen focit tol meg fiatalos meg amit el lehet képzelni de ha itt van és vele esünk ki mindenhonnan és bukjuk el a kupákat akkor mennyire lesz elnéző vele a nép? Ezért is érdekes most ez a 3-0 vagy mondhatnám az Atalanta elleni 3-0-át is mert az se volt szebb. Itt adott egy keret amit pár helyen kell megerősíteni és azt kimaxolni. Ez echte Ancelotti. De ha ő el is megy én jobban érzem ZZ-ben azt a pluszt amit kitud hozni a keretből. És utána majd jöhetne Xabi plusz tapasztalattal és akkor lehetne őt is csúcsra járatni. Szerintem most még döcögős lenne vele és akik most ácsingóznak érte el is akarnák kergetni. Szerintem a legsikeresebb út az Ancelotti +1 utána ZZ pár év és utána Xabi út lenne. Addig bőven cserélődnének emberek is. A mostani keretet szerintem nem lehet annyira Xabira szabni jelenleg mint amit a Leverben nyomat. Nyugodtabb lennék ha a Leverben is átállna valami olyan focira ami Real kompatibilisebb és azalatt a pár év alatt ki tudja milyen játékosok tűnnek fel és milyen lesz a piac. A mostani Mbappés,Vinis,Judeos,Fedés keretünkhöz szerintem egy ZZ jobban feküdne.

Persze lehet már nyáron jön és borít mindent de erre nincs garancia ahogy az ellenkezőjére sincs. Minden lehet. Az se mindegy mennyi időt kapna ha beszarik a gép alatta. Ancelotti azért elég sok szart felfogott itt. Xabi se fog igazolni hanem kap embereket és oldja meg. Ez az oldja meg stílus inkább Carlo és ZZ mintsem Xabi egyenlőre. Plusz az se lenne rossz ha Jude és Mbappé pont ZZ alatt játszhatna. Xabi annyira fiatal edző, hogy bőven van még ideje mindenre.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 7., péntek 17:54

RaúlCF írta: megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.
kapus poszton megvagyunk, a védelemben van egy szem Asencion hosszabb távra, a kp és a támadók inkább nem működnek mint igen. Nagyon itt az idő kicsit újjá építeni a keretet, de ez Carloval abszolút elképzelhetetlen. Ha ki is tölti a szerződését az +1 év, azután már biztos h nem marad. Szóval érdekelne kik az opciók majd utána ha nem Xabi.
A másik, hogy most ezt a 3:0-t írja majd mindenki ellene? Carlo mit alkotott idén a barca ellen? Teljesen felesleges egy-egy eredményt hozni. Xabi elég fiatalos lendülettel vezeti a csapatát, nem lenne gondja a fiatalok játszatásával sem. Spanyol. A sajátunk is ráadásul. A leverrel nyert bajnokságot és a címvédés valszeg nem lesz meg de továbbra is tényezők, ahogy a bl-ben is azok. A világ egyik legjobb edzőjének utódját keressük, ez sosem lesz olyan, hogy utána biztos jobb lesz vagy vágjuk ki a mostanit azonnal, de előbb utóbb lépni kell és akkor szerintem Xabi a legjobb opció. Amúgy megnézném Emeryt egy értelmes nagy csapat padján, ha én lennék a city helyében rá is próbálnék.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 7., péntek 17:48

Kit hoznál akkor? Nyilván kockázatos, de ha Carlo lép, max ZZ meg Solari jöhetnek szóba.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 7., péntek 17:44

megkérdezném azért mi lenne ha Xabi itt produkálja azt a 3-0-t a Bayern ellen. nekem valahogy nem teljesen ül ez a Xabi story. jó és jobb lesz de nem érzem, hogy most kellene. nem biztos, hogy vele zöldebb lenne a fű. egyszer biztos itt lesz edző de van idő.

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 7., péntek 12:35

hehetheoriginal írta:
Remy írta:

Akkor inkabb te.

Bappe Pato Neymar harmassal.
ájj látom flörtölsz teee.
bappe helyet dembi :kalapos:
Elsőre Dombit olvastam :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 7., péntek 11:48

Remy írta:
hehetheoriginal írta: majd raul :mrgreen:
Akkor inkabb te.

ájj látom flörtölsz teee.
bappe helyet dembi :kalapos:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 7., péntek 11:16

Remy írta: En attol felek, hogy egy esetleges +1 ev Carlo miatt a City ra fog menni Xabira. Mar pedig, ha odadobnak neki egy valag penzt, azert a City se rossz opcio egy edzonek.

Onnantol meg vagyunk love X evre.
Abból amit Padem írt számomra egyértelmű, hogy itt minden is le lesz zsírozva. Csak akkor fogunk bele menni abba, hogy Carlo maradjon ha Xabi is rábólint arra, hogy nem megy sehová és 1 év múlva jön.
Ha nem nyerünk se bl-t se bajnokságot akkor nincs kérdés. Ha megnyerjük bármelyiket de Xabi azt mondja hogy nem fog várni akkor a vezetőségben a többség úgyis hangosabb lesz a váltás mellett. Nagyon sokan látják, hogy ez a kapcsolat már a végéhez közeledik, a mutatott játék, a fiatalok helyzete, összességében a keret menedzselése. Ahogy megyünk előre egyre több lesz az ellenzéke Carlonak a vezetőségen belül, márpedig ez oda vezet majd hogy mindenki közösen együtt eljut a váltás gondolatához. Nem atomfizika ez, Perez is látja majd hogy Carlo +1 év nem ad annyit, hogy elbukjuk Xabit.
Ha meg Xabi rábólint, nyerünk a kettőből egyet Carlo is maradna akkor meglesz a +1 év és a fiataljainkat ki kel szórni, akár Xabihoz a leverbe.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 7., péntek 11:09

realmadrid95 írta: Ha marad Carlo, kivancsi leszek, mi lesz Asencioval. Nekem szemely szerint a kedvencem lett a srac.
Akkor kolcson kell adni vagy el visszavasarlasi opcioval. Ugyanez endrick es guler.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Militao, Asencio.

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 7., péntek 11:07

Pad'em írta:
Pad'em írta: Real Madrid bench situation:

➕ Xabi Alonso earmarked to succeed Ancelotti when the time comes and talks have taken place this season

➕ Carlo knows something is moving with Xabi but wants to stay and keep winning titles

@MarioCortegana via @TheAthleticFC
Elolvasva a cikkét az Athleticen pár további részlet:

- Klub forrásokra hivatkozva azt írja Mario, hogy Ancelotti maximálisan maradni akar Madridban és kitölteni szerződését.
- Fontos emberek magas pozíciókból viszont úgy hiszik Alonso fiatalos, dinamikus elképzelései többet tudnának kihozni a keretből, új impulzust adva a csapatnak.
- Ha BLt vagy ligát nyerünk mégis nagyon nehéz elképzelni, hogy Perez leváltaná Ancelottit. Szinte kizárható.
- Ancelotti köre semmiféle infót nem kapott, hogy ne vele tervezné a klub a jövő évet, de tudják, hogy vannak embereink akik folyamatosan tartják a kapcsolatot Xabi ügynökeivel mert mindenképp őt akarjuk következő edzőnek majd.
- Alonsoval és ügynökségével nagyon szoros és jó a kapcsolatunk, többek között ezért sem ment el a Bayernbe vagy Poolba. Az ügynöksége elvileg Mbappé szerződtetésében is szerepet játszott.
- Solari fontosságát is ecsetelik, megnyert sokakat a klubnál és kb minden jelentős edzői meetingen ott van. Mindenképp ő vette volna át az edzői szerepet ha Ancelottit kirúgják szezon közben.
- Kanadai válogatott és a vb szereplés érdekelte leginkább Carlót mert a felesége kanadai, de nem volt reális esély rá. Szaudi munka egyáltalán nem vonza, de Ronaldo is kacérkodik vele a brazil válogatott élére továbbra is ha megnyerné a szövetség elnöki posztját.
- Ancelotti legutóbbi szerződésébe bele vették, hogy maradhat a klubnál később is más pozícióban mert Perez szerint maximálisan megtestesíti a Real összes értékét.

Ha marad Carlo, kivancsi leszek, mi lesz Asencioval. Nekem szemely szerint a kedvencem lett a srac.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 7., péntek 11:03

hehetheoriginal írta: majd raul :mrgreen:
Akkor inkabb te.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 7., péntek 10:57

majd raul :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 7., péntek 10:52

En attol felek, hogy egy esetleges +1 ev Carlo miatt a City ra fog menni Xabira. Mar pedig, ha odadobnak neki egy valag penzt, azert a City se rossz opcio egy edzonek.

Onnantol meg vagyunk love X evre.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 7., péntek 10:24

Pad'em írta: Real Madrid bench situation:

➕ Xabi Alonso earmarked to succeed Ancelotti when the time comes and talks have taken place this season

➕ Carlo knows something is moving with Xabi but wants to stay and keep winning titles

Elolvasva a cikkét az Athleticen pár további részlet:

- Klub forrásokra hivatkozva azt írja Mario, hogy Ancelotti maximálisan maradni akar Madridban és kitölteni szerződését.
- Fontos emberek magas pozíciókból viszont úgy hiszik Alonso fiatalos, dinamikus elképzelései többet tudnának kihozni a keretből, új impulzust adva a csapatnak.
- Ha BLt vagy ligát nyerünk mégis nagyon nehéz elképzelni, hogy Perez leváltaná Ancelottit. Szinte kizárható.
- Ancelotti köre semmiféle infót nem kapott, hogy ne vele tervezné a klub a jövő évet, de tudják, hogy vannak embereink akik folyamatosan tartják a kapcsolatot Xabi ügynökeivel mert mindenképp őt akarjuk következő edzőnek majd.
- Alonsoval és ügynökségével nagyon szoros és jó a kapcsolatunk, többek között ezért sem ment el a Bayernbe vagy Poolba. Az ügynöksége elvileg Mbappé szerződtetésében is szerepet játszott.
- Solari fontosságát is ecsetelik, megnyert sokakat a klubnál és kb minden jelentős edzői meetingen ott van. Mindenképp ő vette volna át az edzői szerepet ha Ancelottit kirúgják szezon közben.
- Kanadai válogatott és a vb szereplés érdekelte leginkább Carlót mert a felesége kanadai, de nem volt reális esély rá. Szaudi munka egyáltalán nem vonza, de Ronaldo is kacérkodik vele a brazil válogatott élére továbbra is ha megnyerné a szövetség elnöki posztját.
- Ancelotti legutóbbi szerződésébe bele vették, hogy maradhat a klubnál később is más pozícióban mert Perez szerint maximálisan megtestesíti a Real összes értékét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 7., péntek 9:49

Real Madrid bench situation:

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 20:26

bármit nullával szorzol nulla lesz :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Vissza: