javier88 írta:
ferni írta:
Én még mindig tartom, hogy Fidesz ellenes szekta épült ki inkább.
Közelében sincs az az elvakult réteg mennyiségben, akik mostantól ha esik ha fúj csak MPre fog szavazni ameddig csak él. Nem is reális maga a gondolat se.
Fideszes szekta egy hazugságra épülő valami, akik egy álomvilágban vannak tartva mesterségesen, míg
a Tiszás részt jelenleg az ország állapota és a Fidesz napról napra egyre felháborítóbb ténykedése tartja össze.
Igazából senkinek nem arra bizsereg de szép tervek meg programok vannak elmondva.
Ha véletlen hatalomra is kerülne a Tisza itt felfoghatatlan mértékű pénzhiány lesz, szinte lehetetlen lesz populista politikát folytatni és pénzt osztogatni, akkora lejtőre lett rakva az ország, hogy ha 4 év alatt ha maga a lejtmenet meg lesz állítva is egy csoda lesz.
Itt a legújabb, Orbán más országok szuverenitásába akart beavatkozni magyar adófizetői pénzből a TEKkel, teljesen szürreális. Egy másik országban egy 70 fős fegyveres beavatkozás...
Én arra lennék kíváncsi, hogy tulajdonképpen mi ez a Tisza? Mert ahogy olvasom a híreket, nincsenek pártszervezeteik, nincsenek értelmezhető politikusaik, és a belsős infók szerint MP is elégedetlen a pártépítéssel, pontosabban annak teljes hiányával. Eddig szakértőként Raskó György, Kéri Laci bácsi, a felesége, Petschnig Mária (régi szdsz-es bútordarab) jelent meg mellettük, valljuk be, ez azért nagyon vékony ahhoz, hogy egy választáson esélyesként tudjanak indulni.
Volt február 15-én egy rendezvényük, ahol egy rakás szakértőt bemutattak, többek között Ruszin-Szendi Romoluszt, Bódis Krisztát, meg agrárszakembereket, akik valóban értenek is hozzá (nem úgy mint Lázár János), hiszen naponta ezzel foglalkoznak. Az általad felsorolt 3 ember nem volt a felszólalók között, egyébként semmi közük a Tiszához, Kéri Lászlón kívül, aki amúgy azon kívül, hogy a Kontroll csatornán szokott szerepelni, nem nagyon csinál semmit.
Nincsenek pártszervezetek? Csak éppen több ezer Tisza Sziget van az országban
Nincsenek értelmezhető politikusok? Kulja András, Tarr Zoltán? Ez máris több, mint amennyi a Fideszben van
Jól sejtem, hogy az origón olvastad a "híreket"?
Marky írta:
En is a Kutyakra szavaztam es listan mindenkepp rajuk fogok. Az egyetlen oszinte politikai formacio, akik nem hazudjak le az eget is a szavazatokert. A parlamenten kivulrol is tudnak epitkezni, ahol Kutyapartos a polgarmester, ott sokkal emberkozelibben es transzparensebben mennek a dolgok.
Ha rajuk szavazok, akkor nyugodtan alhatok, mert nem a partvezer urizalasara megy el az adoforintom.
Ha lesz egy kormanyvaltas, akkor kellenek olyan kepviselok, akik a 2/3 hianyaban vitat fognak kezdemenyezni, mert jelenleg nagyon ugy tunik, hogy a Tisza is az agyatlan frakciofegyelemrol fog szolni.
Minden párt a frakciófegyelemről szól, ez alól az MKKP sem kivétel. Vagy volt már olyan, hogy az MKKP-sok különböző módon szavaztak egy közgyűlésen, mondjuk a fővárosin?