Politika
Re: Politika
Óriási a baj, ennek nincs olyan kimenetele, hogy jó vége legyen.
Lehet itt szépíteni a dolgokat meg játszani az áldemokráciát, de ezeket el kell takarítani mindenáron.
Aki szerint az ilyen húzásai Orbánnak nem ír felül minden kis apró kételyt, amely a másik opcióval kapcsolatos az nagy probléma.
https://hvg.hu/eurologus/20250306_eu-cs ... n_veto-ebx
aki nem tudná miről van szó
és minél több ilyen ügy lesz, ahol egyedül maradunk annál rosszabb lesz a helyzet
Lehet itt szépíteni a dolgokat meg játszani az áldemokráciát, de ezeket el kell takarítani mindenáron.
Aki szerint az ilyen húzásai Orbánnak nem ír felül minden kis apró kételyt, amely a másik opcióval kapcsolatos az nagy probléma.
https://hvg.hu/eurologus/20250306_eu-cs ... n_veto-ebx
aki nem tudná miről van szó
és minél több ilyen ügy lesz, ahol egyedül maradunk annál rosszabb lesz a helyzet
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
bicikliküllők közé bedugott bot, ahogy a faszkalap mondta, és még büszke is rá.BLevi96 írta:Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Tisztán látszik hogy az oroszok alá dolgozunk(Orbánék).
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Tisztán látszik hogy az oroszok alá dolgozunk(Orbánék).
- ikarus93
Szegeny gyalazat amit Orban csinal. Az a szerencse hogy magyarorszag egy kis lofasz orszag a vilag terkepen az alig 9millios lakosaval, ugyhogy nem tenyezo meg az EUba sem.swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Phej de utalom ezt.
Mi magyarok ezt pedig megengedtuk. Kis beszari nep vagyunk. Ha lenne toke a magyarnak ami nincs akkor levaltana ezt a csurhet mint a szerbek fogjak az elnokot. Magyar egy toketlen bagazs.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
-
Nem hallottam, de valóságszagúbbnak érzem az orosz befolyást, mert Románia erősen Amerika-párti lett az elmúlt évtizedekben, Moldávia (Transznisztria) sem lejátszott ügy még, és a fekete-tengeri gázlelőhelyek sem, főleg ha az oroszok visszamennek Odesszáért és az attól délre lévő tengerfenék alatti gázért.1madridista írta: nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Azt nem mondtam hogy rosszul jartak csak azt hogy mindket vilaghaboruban atalltaknuevo_ericco írta:Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.1madridista írta:
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.
Hidd el hogy van lejjebb annal ami nalunk van... (nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem...)
Amugy meg nem a hasonlitgatas miatt hoztam ide csak elem kerult es jot szorakoztam rajta...
-
Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott, viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.1madridista írta:Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...nuevo_ericco írta:
Ezzel most mit akartál mondani?
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...nuevo_ericco írta:Ezzel most mit akartál mondani?1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen
-
Ezzel most mit akartál mondani?1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Biztosan kevésbé, mint a 4 évente rendezettet, így szerintem érthető az önbizalom.MVPP írta:Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.'shutterisland írta:
a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.
HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?
btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

MKKP-t én is szeretem meg támogatom, de azért ha kihoznak egy 2-3 %ot a közvéleménykutatók a választás előtt egységesen azért érdemes elgondolkozni a dolgokon.
Tényleg példaértékű eddig, amit az MKKP meg Kovács Gergő csinál Orbán Vitya polgármestereként, követem folyamatosan őket.
Így kéne máshol is.
Még Új-Zélandról is trollkodnak
Tényleg példaértékű eddig, amit az MKKP meg Kovács Gergő csinál Orbán Vitya polgármestereként, követem folyamatosan őket.
Így kéne máshol is.
Még Új-Zélandról is trollkodnak

Jelen. Nyilván addig még változhat.'shutterisland írta:a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.DK
0 %
Fidesz-KDNP
9%
Mi Hazánk
4%
MKKP
6%
Tisza
74%
Senki
8%
HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?
btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
1) A párt valós projektekre költi a kampánypénzt, minél jobb korábbi szereplés, annál több kampánypénz. Ez kb az egyetlen dolog az adómból amiben biztos lehetek hogy nem kibaszott pénz.
2) Legtranszparensebb politika, tessék megnézni Kovács eddigi tevékenységét, felnyomja a saját bizottságát is ha kamuposztot akarnak neki adni, nem felveszi a dellát mint az összes más politikus (MPt is bőven beleértve).
3) A miniszterelnöki és a listás szavazat ugye nem feltétlen kell hogy ugyanaz legyen.
4) A listás szavazat ha eléri az 5%-ot, nyilván nem a Fideszt segítenék. Jelenleg hogy van kerületi polgijuk, jobban szem előtt vannak, talán meglehet az 5%. 1 év van hátra, ez hogy mit látok esélynek még változhat, így az is hogy rájuk szavazok-e, de egyelőre még miért ne bizakodhatnék.
5) Ferni és gutihaz áldásos tevékenysége

-
https://www.portfolio.hu/global/2025030 ... ket-745889
Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen
Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ahogy nézem faszkalap viktor megint egyedul eroskodik a 160 centijevel az eu-csucstalin.
balfasz.
balfasz.
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerinted mi benne a trollkodas ?Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.
tudjuk, hogy van itt nehany mihazankos meg par fideszes is, illetve par ember mar irt arrol, hogy szerinte az osszes egyforma igy neutralis, a tobbseg meg tiszas, dk-srol nem tudok az lehetne troll szavazat.
en hasonlo aranyt tippeltem volna, max ha lenne "egyeb" opcio akkor lehet azon is lenne nehany szavazat de az nem arnyalja a kepet.
-
Sárga globalisták a csillagos-sávos globalisták ellen.Bencze írta:Majd sori gyuri kuldi az emailt amikor indulnunk kellhehetheoriginal írta: jól hangzik, csináljuk.
mikor indul?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Majd sori gyuri kuldi az emailt amikor indulnunk kellhehetheoriginal írta:jól hangzik, csináljuk.Kina USA haboruhoz mit szoltok?![]()
mikor indul?
Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.'shutterisland írta:a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.DK
0 %
Fidesz-KDNP
9%
Mi Hazánk
4%
MKKP
6%
Tisza
74%
Senki
8%
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.DK
0 %
Fidesz-KDNP
9%
Mi Hazánk
4%
MKKP
6%
Tisza
74%
Senki
8%