Azt nem mondtam hogy rosszul jartak csak azt hogy mindket vilaghaboruban atalltaknuevo_ericco írta:Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.1madridista írta:
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.
Hidd el hogy van lejjebb annal ami nalunk van... (nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem...)
Amugy meg nem a hasonlitgatas miatt hoztam ide csak elem kerult es jot szorakoztam rajta...