(neeem is

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 22:27
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 6., csütörtök 22:25
Én vagyok a másik az ötből, aki odanyomott, három további társunk kerestetik.Halfkey írta:Jelen. Nyilván addig még változhat.'shutterisland írta:
a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.
HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?
btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
1) A párt valós projektekre költi a kampánypénzt, minél jobb korábbi szereplés, annál több kampánypénz. Ez kb az egyetlen dolog az adómból amiben biztos lehetek hogy nem kibaszott pénz.
2) Legtranszparensebb politika, tessék megnézni Kovács eddigi tevékenységét, felnyomja a saját bizottságát is ha kamuposztot akarnak neki adni, nem felveszi a dellát mint az összes más politikus (MPt is bőven beleértve).
3) A miniszterelnöki és a listás szavazat ugye nem feltétlen kell hogy ugyanaz legyen.
4) A listás szavazat ha eléri az 5%-ot, nyilván nem a Fideszt segítenék. Jelenleg hogy van kerületi polgijuk, jobban szem előtt vannak, talán meglehet az 5%. 1 év van hátra, ez hogy mit látok esélynek még változhat, így az is hogy rájuk szavazok-e, de egyelőre még miért ne bizakodhatnék.
5) Ferni és gutihaz áldásos tevékenysége![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 6., csütörtök 21:51
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 6., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 21:16
bicikliküllők közé bedugott bot, ahogy a faszkalap mondta, és még büszke is rá.BLevi96 írta:Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Tisztán látszik hogy az oroszok alá dolgozunk(Orbánék).
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 6., csütörtök 21:16
Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 6., csütörtök 21:08
Szegeny gyalazat amit Orban csinal. Az a szerencse hogy magyarorszag egy kis lofasz orszag a vilag terkepen az alig 9millios lakosaval, ugyhogy nem tenyezo meg az EUba sem.swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 6., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:49
Nem hallottam, de valóságszagúbbnak érzem az orosz befolyást, mert Románia erősen Amerika-párti lett az elmúlt évtizedekben, Moldávia (Transznisztria) sem lejátszott ügy még, és a fekete-tengeri gázlelőhelyek sem, főleg ha az oroszok visszamennek Odesszáért és az attól délre lévő tengerfenék alatti gázért.1madridista írta: nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 20:42
Azt nem mondtam hogy rosszul jartak csak azt hogy mindket vilaghaboruban atalltaknuevo_ericco írta:Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.1madridista írta:
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:36
Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott, viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.1madridista írta:Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...nuevo_ericco írta:
Ezzel most mit akartál mondani?
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 20:31
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...nuevo_ericco írta:Ezzel most mit akartál mondani?1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:21
Ezzel most mit akartál mondani?1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 6., csütörtök 19:55
Biztosan kevésbé, mint a 4 évente rendezettet, így szerintem érthető az önbizalom.MVPP írta:Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.'shutterisland írta:
a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.
HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?
btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 6., csütörtök 19:44
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 6., csütörtök 19:42
Jelen. Nyilván addig még változhat.'shutterisland írta:a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.DK
0 %
Fidesz-KDNP
9%
Mi Hazánk
4%
MKKP
6%
Tisza
74%
Senki
8%
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 18:50
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 6., csütörtök 18:10
szerinted mi benne a trollkodas ?Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 17:39
Sárga globalisták a csillagos-sávos globalisták ellen.Bencze írta:Majd sori gyuri kuldi az emailt amikor indulnunk kellhehetheoriginal írta: jól hangzik, csináljuk.
mikor indul?
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem