Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Politika

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 22:27

én a fideszre nyomtam, unalmas lenne a fórum :kalapos:

(neeem is :roll: )
thereisonly1ronaldo

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 6., csütörtök 22:25

Halfkey írta:
'shutterisland írta:

a kutyakra szavazok kozul valaki megindokolhatna amugy.

HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?

btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
Jelen. Nyilván addig még változhat.

1) A párt valós projektekre költi a kampánypénzt, minél jobb korábbi szereplés, annál több kampánypénz. Ez kb az egyetlen dolog az adómból amiben biztos lehetek hogy nem kibaszott pénz.

2) Legtranszparensebb politika, tessék megnézni Kovács eddigi tevékenységét, felnyomja a saját bizottságát is ha kamuposztot akarnak neki adni, nem felveszi a dellát mint az összes más politikus (MPt is bőven beleértve).

3) A miniszterelnöki és a listás szavazat ugye nem feltétlen kell hogy ugyanaz legyen.

4) A listás szavazat ha eléri az 5%-ot, nyilván nem a Fideszt segítenék. Jelenleg hogy van kerületi polgijuk, jobban szem előtt vannak, talán meglehet az 5%. 1 év van hátra, ez hogy mit látok esélynek még változhat, így az is hogy rájuk szavazok-e, de egyelőre még miért ne bizakodhatnék.

5) Ferni és gutihaz áldásos tevékenysége :D
Én vagyok a másik az ötből, aki odanyomott, három további társunk kerestetik. :mrgreen: Ha már így belemerült a Madridom fórum Tiszás csoportosulása a politikai alapú listázásokba. :shifty: :lol: :lol:

Egyéniben majdnem biztos, hogy a Tiszás jelöltre fogok szavazni, listán meg majdnem biztos, hogy a kutyapártra. Ez persze változhat, de egyébként nekem is az ötödik pont a legerősebb érvem a Tisza ellen :lol: félelmetes, hogy 1 év alatt kiépült konkrétan ugyanaz a szekta, amit lebontani hivatott elvileg.

+1: A fővárosi közgyűlés is kategóriákkal jobb hely lett, mióta kutyapártos képviselők is ülnek benne, jó lenne ezt látni a Parlamentben is.

ui: ezzel az öttel 7%-on állunk, 7>5, mérlegnyelve, szevasztok. :mrgreen:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 6., csütörtök 21:51

Valahogy bírjuk ki 2026-ig anélkül, hogy csatlakozunk az orosz föderációhoz, aztán zavarjuk el őket

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 6., csütörtök 21:39

Óriási a baj, ennek nincs olyan kimenetele, hogy jó vége legyen.

Lehet itt szépíteni a dolgokat meg játszani az áldemokráciát, de ezeket el kell takarítani mindenáron.

Aki szerint az ilyen húzásai Orbánnak nem ír felül minden kis apró kételyt, amely a másik opcióval kapcsolatos az nagy probléma.

https://hvg.hu/eurologus/20250306_eu-cs ... n_veto-ebx

aki nem tudná miről van szó

és minél több ilyen ügy lesz, ahol egyedül maradunk annál rosszabb lesz a helyzet

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 21:16

BLevi96 írta:
swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..
Tisztán látszik hogy az oroszok alá dolgozunk(Orbánék).
bicikliküllők közé bedugott bot, ahogy a faszkalap mondta, és még büszke is rá.
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 6., csütörtök 21:16

swfan írta: Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő
Hogy nem basznak még ki minket?! Olyanok vagyunk mint cipőben a kavics..
Tisztán látszik hogy az oroszok alá dolgozunk(Orbánék).

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 6., csütörtök 21:08

Szegeny gyalazat amit Orban csinal. Az a szerencse hogy magyarorszag egy kis lofasz orszag a vilag terkepen az alig 9millios lakosaval, ugyhogy nem tenyezo meg az EUba sem.

Phej de utalom ezt.

Mi magyarok ezt pedig megengedtuk. Kis beszari nep vagyunk. Ha lenne toke a magyarnak ami nincs akkor levaltana ezt a csurhet mint a szerbek fogjak az elnokot. Magyar egy toketlen bagazs.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 6., csütörtök 20:54

Orbán maradt az egyetlen hazaáruló az EU-ban, még Fico sem mert vétózni, csak ő

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:49

1madridista írta: nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem.
Nem hallottam, de valóságszagúbbnak érzem az orosz befolyást, mert Románia erősen Amerika-párti lett az elmúlt évtizedekben, Moldávia (Transznisztria) sem lejátszott ügy még, és a fekete-tengeri gázlelőhelyek sem, főleg ha az oroszok visszamennek Odesszáért és az attól délre lévő tengerfenék alatti gázért.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 20:42

nuevo_ericco írta:
1madridista írta:

Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...
Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.
Azt nem mondtam hogy rosszul jartak csak azt hogy mindket vilaghaboruban atalltak

Hidd el hogy van lejjebb annal ami nalunk van... (nem tudom hallottad e azt a szalat hogy allitolag az egyik nagy part talan a liberalisok? penzeltek azt aki az ervenytelenitett valasztast megnyerte hogy megosszak a jobboldalt - tudom hogy alusisakos de beloluk kinezem...)

Amugy meg nem a hasonlitgatas miatt hoztam ide csak elem kerult es jot szorakoztam rajta...

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:36

1madridista írta:
nuevo_ericco írta:

Ezzel most mit akartál mondani?
Csak poenkodtam veluk... abban az orszagban a demokracianak meg az atlathatosagnak a nyoma sincs meg...
Mondjuk az egyik átállás, amit említettél, pont arról szólt, hogy a szövetségesek segítségével a 38-ban betiltott, viszonylag demokrata politikai erők 44-ben megdöntötték a náci-kollaboráns diktátort. Nem is jártak annyira rosszul ezzel, talán most sem lenne hülyeség követni a példájukat, és kipaterolni Putyin csicskáit.
Ami az átláthatóságot illeti, nem tudom, de a jelenlegi magyarnál sokkal rosszabb nem nagyon lehet.

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 20:31

nuevo_ericco írta:
1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 20:21

1madridista írta: Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 6., csütörtök 19:55

MVPP írta:
'shutterisland írta:

HA meg is lenne nekik az 5 szazalek es pl be is tudnanak tenni mondjuk 2-3 kepviselot (aki vagy komolyan veheto vagy nem, kovacs geri multkori interjuja alapjan ugy tunt, oket ez kevesbe erdekli amugy) azert megeri kockaztatni a kormanyvaltast ?

btw amugy szerintem eleg hasonlo arany jonne ki szazalekokban, ha megneznenk magyarorszagon ezt a kategoriat.
mert a forum emlekeim alapjan egy kb 25-50 kozotti, erettsegi vagy annal magasabb iskolai vegzettsegu reteg.
Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.
Biztosan kevésbé, mint a 4 évente rendezettet, így szerintem érthető az önbizalom.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 6., csütörtök 19:44

MKKP-t én is szeretem meg támogatom, de azért ha kihoznak egy 2-3 %ot a közvéleménykutatók a választás előtt egységesen azért érdemes elgondolkozni a dolgokon.

Tényleg példaértékű eddig, amit az MKKP meg Kovács Gergő csinál Orbán Vitya polgármestereként, követem folyamatosan őket.
Így kéne máshol is.

Még Új-Zélandról is trollkodnak :D

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 6., csütörtök 19:42

'shutterisland írta:
DK
0 %
Fidesz-KDNP
9%
Mi Hazánk
4%
MKKP
6%
Tisza
74%
Senki
8%

Jelen. Nyilván addig még változhat.

1) A párt valós projektekre költi a kampánypénzt, minél jobb korábbi szereplés, annál több kampánypénz. Ez kb az egyetlen dolog az adómból amiben biztos lehetek hogy nem kibaszott pénz.

2) Legtranszparensebb politika, tessék megnézni Kovács eddigi tevékenységét, felnyomja a saját bizottságát is ha kamuposztot akarnak neki adni, nem felveszi a dellát mint az összes más politikus (MPt is bőven beleértve).

3) A miniszterelnöki és a listás szavazat ugye nem feltétlen kell hogy ugyanaz legyen.

4) A listás szavazat ha eléri az 5%-ot, nyilván nem a Fideszt segítenék. Jelenleg hogy van kerületi polgijuk, jobban szem előtt vannak, talán meglehet az 5%. 1 év van hátra, ez hogy mit látok esélynek még változhat, így az is hogy rájuk szavazok-e, de egyelőre még miért ne bizakodhatnék.

5) Ferni és gutihaz áldásos tevékenysége :D

1madridista

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. március 6., csütörtök 19:41

https://www.portfolio.hu/global/2025030 ... ket-745889

Ugy nez ki elfelejtettek hogyan kell atallni, az elmult kb 100 evben 2/2szer sikerult nekik msot meg fel even belul ez a masodik sikertelen :(

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 6., csütörtök 18:50

ahogy nézem faszkalap viktor megint egyedul eroskodik a 160 centijevel az eu-csucstalin.
balfasz.
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 6., csütörtök 18:10

Aranyos, hogy azt gondolod senki nem trollkodja meg ezt a szavazást.
szerinted mi benne a trollkodas ?

tudjuk, hogy van itt nehany mihazankos meg par fideszes is, illetve par ember mar irt arrol, hogy szerinte az osszes egyforma igy neutralis, a tobbseg meg tiszas, dk-srol nem tudok az lehetne troll szavazat.

en hasonlo aranyt tippeltem volna, max ha lenne "egyeb" opcio akkor lehet azon is lenne nehany szavazat de az nem arnyalja a kepet.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 6., csütörtök 17:39

Bencze írta:
hehetheoriginal írta: jól hangzik, csináljuk.

mikor indul?
Majd sori gyuri kuldi az emailt amikor indulnunk kell
Sárga globalisták a csillagos-sávos globalisták ellen.

Vissza: