Kylian Mbappé - 10
Re: Kylian Mbappé - 9
Szerintem hogy LV felszabadul a jobb bekk pozicioból nyugodtan lehet használni bappé helyett
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ooo izeee, bele se kezdek ugyis tudjátokELSiete írta: NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
He did NOT train with the team today. He is suffering from muscle overload. @carlitosonda

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
NEW: Kylian Mbappé will undergo tests tomorrow to avoid any risks.
He did NOT train with the team today. He is suffering from muscle overload. @carlitosonda
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Engem inkább az érdekelne, hogy a meccs után, miért hagyja el elsőként a gyepet? Vagy, hogy meccs közben milyen “társalgás” lehet köztük, ahol takarjak a szájukat, és láthatóan ingerültebb a szóváltás, Mbappe egy váll rángással konstatálja pluszban…
A Betis ellen megertem, hogy a lecserélése után, közben frusztrált volt plusz ugye vereség is lett, de ez egy nagyon fontos győzelem volt hazai pályán!
Nekem furcsa ez a testbeszéd és elsőként pályáról levonulás…
Azt mind tudjuk mire képes ha elkapja, ettől nem félek!
Viszont ezeket nem tudom hova tenni nála…
A Betis ellen megertem, hogy a lecserélése után, közben frusztrált volt plusz ugye vereség is lett, de ez egy nagyon fontos győzelem volt hazai pályán!
Nekem furcsa ez a testbeszéd és elsőként pályáról levonulás…
Azt mind tudjuk mire képes ha elkapja, ettől nem félek!
Viszont ezeket nem tudom hova tenni nála…
Azon túl hogy sokkal gyorsabb ami a fociban iszonyat sokat jelent, én nem látom azokat a játékelemeket amiben Mbappé hú de jobb lenne prime Henrynál. Mondjuk én néztem is annak idején Arsenal meccseket, nem csak megnézem a statokat, lehet ez a gond
Mielőtt belekötne ferni, a karrierje ettől még Mbappénak kb már jobb. Képességekről beszélünk most.

Mielőtt belekötne ferni, a karrierje ettől még Mbappénak kb már jobb. Képességekről beszélünk most.
Van az a szint mikor nem számít.M1Ö írta:Akkor a Fenomén nálad kispályás? Mert nincs BL győzelme. Henry egy kibaszott nagy klasszis volt, de tény és való, hogy M'Bappé nagyobb lehet majd nála.ferni írta:Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat
Ilyen ha te vagy a valaha élt legjobb játékos, aki futballpályára lépett valaha

Véletlen se Henryt akarom szidni, szimplán ennyivel több van Bappéban, a kérdés mennyi jön ki belőle.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor a Fenomén nálad kispályás? Mert nincs BL győzelme. Henry egy kibaszott nagy klasszis volt, de tény és való, hogy M'Bappé nagyobb lehet majd nála.ferni írta:Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Henry sokaknal le van nezve pedig tenyleg nagyon jo jatekos volt. Mbappe sok elemeben emlekeztet ra. Henry amellett hogy rengeteg golt szerzett, melle rengeteg golpasszt is kiosztott. En barmikor elnezegettem volna Realban a 2000-es evekben. 2003-ban pedig neki kellett volna kapnia, nem vagom mit rakott le akkor Nedved, amire megkapta vegul.
Jelenleg ha elért dolgokat nézzük Henry>Bappé, de hát csoda kéne ahhoz hogy ne verjen köröket Henryra a pályafutása végére.
Így is kb már előtte lenne ha bepottyant volna az a VB döntő, ahol megtett mindent is Bappé amit tehetett.
Így is kb már előtte lenne ha bepottyant volna az a VB döntő, ahol megtett mindent is Bappé amit tehetett.
Jó hát én a BLhez mérem a dolgokat meg azért azzal az Arsenallal 8 év alatt 2 bajnoki cím se túl combos.
BLben a döntőn kívül volt két negyeddöntőjük, amúgy meg potyogtak ki a második csoportból meg a legjobb 16 között
BLben a döntőn kívül volt két negyeddöntőjük, amúgy meg potyogtak ki a második csoportból meg a legjobb 16 között
- Galacticos
Azert az arsenalban cseszte a karrierjet.. az az arsenal kozel se olyan volt mint a mai. Nyert azert nyert ott tobb premier leaguet, fa kupat meg bl dontozott is.ferni írta: Henry egy Arsenalban cseszte a karrierjét 30 éves koráig, majd el kellett igazolnia, hogy BLt nyerjen.
Bappé egy jobb kiadású Henry.
Henry egy Arsenalban cseszte a karrierjét 30 éves koráig, majd el kellett igazolnia, hogy BLt nyerjen.
Bappéban sokkal több van, a kérdés, hogy kijön-e belőle, sajnos túltolta a PSG-t, ami picit visszavetette meg most azért nem a posztján játszik, jobb lesz ez idővel.
Henry elképesztő focista volt, egy Aranylabdát konkrétan elcsaltak tőle, de Bappé nagyon full extrás, sokan elfelejtik mennyire is jó tud lenni Kylian, sokkal több van még benne, mint amit láttunk eddig nálunk.
Henry egy Arsenalban cseszte a karrierjét 30 éves koráig, majd el kellett igazolnia, hogy BLt nyerjen.
Bappéban sokkal több van, a kérdés, hogy kijön-e belőle, sajnos túltolta a PSG-t, ami picit visszavetette meg most azért nem a posztján játszik, jobb lesz ez idővel.
Henry elképesztő focista volt, egy Aranylabdát konkrétan elcsaltak tőle, de Bappé nagyon full extrás, sokan elfelejtik mennyire is jó tud lenni Kylian, sokkal több van még benne, mint amit láttunk eddig nálunk.
LV helyen megneznem en is.Yazid írta: Az arsenalos prime henry nalam beferne bárki helyére
-
A fájdalom is lehet probléma egyébként. Van aki szenved a húzás után 2 hétig is. Plusz egy héttel a fogeltávolítás után már nem kell attól tartani, hogy a véralvadék kijön, és szétesik a seb. Az már korábban megtörténik, ha megtörténik.hehetheoriginal írta:Annyit tennek hozza, ha mar sokan nem veszik a faradsagot se utananezni, hogy nyilvan nem a fajdalom a problema, mikor mar ki van huzva, hanem a keletkezo verdugonak nem szabad elmozdulnia, kiesnie, ezert nem lehet sportolni se vele napokig, altalaban kb 1 hetig. Gondolom tesomsz nem is edzett tul sokat a meccs elott, ezen a szinten, plane hogy elotte top formaban volt, varhato emiatt kis visszaeses.Pad'em írta: https://x.com/MadridUniversal/status/18 ... YIhbQ&s=19
Na tessék, már azt is tudjuk melyik foga volt. Fogorvosaink, vélemény?![]()
Elbaszott par dolgot, jol fogtak 3-4-en allandoan, de hozni kell a parharcot, i dont give a fuck.
A kérdés inkább tényleg az, hogy ha volt egy alveolitis, akkor miért engedték a pályára? De az általában akkora fájdalommal jár, hogy kizártnak tartom, hogy úgy bármennyit is tudott volna focizni.
Láttam valahol egy képet, amin az arcának a másik oldala volt bedagadva, szóval nem lehet itt már semmit tudni.
A fogorvos válaszol rovatunkat olvasták.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bappét nem cserélném a prime Henryra, Vinit igen. Rodrygot meg Beckhamre

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nalam is. Az ember kocogva futott meg egy roberto carlost(bár ő nem nagy szám) aztan elkezdett unatkozni, meg bohockodni a szogletzaszlonal.Yazid írta:Az arsenalos prime henry nalam beferne bárki helyére
Az arsenalos prime henry nalam beferne bárki helyére
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kivette kivette.....Sierra írta:Azert Henry is vilagbajnok, plusz europa bajnok is. Nem veletlenul volt sokaig a nemzeti csapat legjobb gollovoje, kivette o is a reszet a sikerekbol ugy gondolom.hehetheoriginal írta: anri csak szeretne olyan jatekos lenni, pl egy vb-n, mint bappe.
98ban cserejatekos epizodszerep
2000ben meg volt trezege meg zidane, ott mar nagyjabol alapemberkent.
aztan mikor zidane megserult koreaban, akkor ugye topjatekoskent, arsenal bestofkent a hatara kellett volna venni a csapatot, nulla pont. koszi gg.
de sosem volt a No1, se a tudasa, se a teljesitmenye alapjan a valogatottban. ugy erzem, mivel allandoan kepernyon van manapsag, tul van fujva az ember kisse.
bappe csapata legjobbjakent nyert vb-t meg jutott dontobe, o volt a kulonbseg. mikor egett a haz, megpedig a leheto legnagyobb haz, ami a sportagban eghet, mikor vesztesre allsz egy vb dontoben, o rakta oda a golyoit a palyara. teljesen mas szint.
ugy erted angliabol probalja magyarazni, ahol millio terulet van futni, a betomorulo vedelmek elleni jatekotez az a Henry aki az Arsenalban csatárt játszott

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. március 6., csütörtök 10:03-kor.
thereisonly1ronaldo
Nem, ez az a Henry aki az Arsenalban csatárt játszott, a Barcában szélsőt. Ha valakinek, neki több köze van ahhoz mi a két poszt közötti feladatbeli különbség mint a fotelcsászárainknak.
Azert Henry is vilagbajnok, plusz europa bajnok is. Nem veletlenul volt sokaig a nemzeti csapat legjobb gollovoje, kivette o is a reszet a sikerekbol ugy gondolom.hehetheoriginal írta: anri csak szeretne olyan jatekos lenni, pl egy vb-n, mint bappe.